Hosgeldınız kıslar
terazı canım bende almak ıstıyorum bazen dayanamıyorum ama erken dıyıp bırakıyorum:)))
nılsu canım ıhsallah gecer en kısa zamanda bendede mıgde bulantısı var ama kusmuyorum Çok sukur bugun 1 2 damla kahverengı akıntım oldu Çok korktum ıhsallah kotu bırsey yoktur salı gunu gıdıcem doktoruma
Selam arkadaşlar
Bugün dr randevuzmuz vardı ve bebeğimizin kalp atışlarını ilk defa duyduk bulutların üstündeyim allah hepimizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin...
doktor değer düşerse gel 200lerde bi değer çıkması lazım çıkarsa gelmene gerek yok salı günü gel dedi
ama ben endişeliyim acaba 2 gün sonra tekrar mı yaptırsam siz ne dersiniz?
selam nasılsınız?
:teselli: çok güzel bir duygu dimi ben de 31 ağustosta duycam görcem gene özledim veleti kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayda bir doktora gidince uzun oluyor bayağı insan daha sık görmek istiyor bebeğini dimi?
canım çok dikkat et bulaşmaz inş.ama bence çalışma kendini daha fazla riske sokma ???
selam arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım pazartesi gidicem inş. doktora bakalım görücekmiyim mercimeğimi.
hosgeldin insallah görürsün.hayirlisiylada kucagina almak nasip olsun .a.s.
selam arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım pazartesi gidicem inş. doktora bakalım görücekmiyim mercimeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?