6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

bende zaten öyle ufak tefek şeyler alıyorum kaydirigubbakcemile3
git bakalım o akıntın neymiş inş.kötü bişey yoktur :teselli:

Selam arkadaşlar

Bugün dr randevuzmuz vardı ve bebeğimizin kalp atışlarını ilk defa duyduk bulutların üstündeyim allah hepimizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin...

:teselli: çok güzel bir duygu dimi ben de 31 ağustosta duycam görcem gene özledim veleti kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

doktor değer düşerse gel 200lerde bi değer çıkması lazım çıkarsa gelmene gerek yok salı günü gel dedi
ama ben endişeliyim acaba 2 gün sonra tekrar mı yaptırsam siz ne dersiniz?

endişelenme kötü düşünceleri kendine çekme iyi düşün hep iyiolsun sıkma o güzel canını
klava:

ayda bir doktora gidince uzun oluyor bayağı insan daha sık görmek istiyor bebeğini dimi?

selM arkadaşlar şükürler olsunki bir sorun yokmuş çok küçük bu daha ya:)allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.

:teselli: çok güzel bir duygu dimi ben de 31 ağustosta duycam görcem gene özledim veleti kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

her ne kadar duymasak ta gerçekten çok güzel bir duygu ya içimize düşer düşmez değişi verdi hayatımızn yönü.allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tomurcukları.:Saruboceq:

kizlar ne var ne yok ben bu aralar cok endiseliyim bizim isyerinde 2 kiside domuz gribi görüldü. biri iyilesti calisiyo digeri henüz raporlu.bende cok korkuyorum banada gececek diye hamilelikte cok tehlikeli.calistigim yeri dezenfekte yapmam icin ilac verdiler.bakicaklar dahada cok kiside görülürse calismiycakmisim.bana dua edin bulasmasin su pis hastalik.fisfisfis

canım çok dikkat et bulaşmaz inş.ama bence çalışma kendini daha fazla riske sokma ???

isyeri kendi calisma diyene kadar calismiycam diyemem.yada doktorun rapor yazmasi lazim.doktorla görüstük su an o isci calismadigi icin calisabilir gibi konustu.29. da randovüm var o zaman yine bir konuscam bakalim ne diycek korkarak calisiyorum valla allahim sen bizi koru

selam arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım pazartesi gidicem inş. doktora bakalım görücekmiyim mercimeğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…