6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim 2 buçukta randevum var doktorumla dua edinde kötü bişi demesin ben bu mercimeği çok seviyorum

dün doktora gittim. 6+6 bebeğim. kalbi atıyor Allah' a şükürler olsun. herşey normal. çok tatlıydı ultrasonda. elleri ve ayakları belirgin gibiydi. ama kuyruğu hala yerinde. kafasıda gövdesi kadar büyük. ay çok tatlıydııııııııııııı. ilk resmini odamıza astık. bakıp bakıp gülüyorusss

hayirli olsun bebisin.allah kucagina almayi nasip etsin

kıslar ne haberler nasılsınız biz buğün gezdik ve bir çift alttan çıt çıtlı badi aldık almıcam diyom genede dayanamıyom minnacık çok şirin yorulduk şimdi geldik bir duş aldım uzandık dinlendik zemuszemus

slm kıslar bizimde randevumuz vardı bugün,sonuçları gösterdik temiz çıktı çok şükür,bugün sabah beşte başladım çıkarmaya tam 4 kere kustum öldüm öldüm dirildim ama şimdi iyiyiyim gibi biraz,sizler nasılsınız

Hosgeldınız kıslar
terazı canım bende almak ıstıyorum bazen dayanamıyorum ama erken dıyıp bırakıyorum:)))
nılsu canım ıhsallah gecer en kısa zamanda bendede mıgde bulantısı var ama kusmuyorum Çok sukur bugun 1 2 damla kahverengı akıntım oldu Çok korktum ıhsallah kotu bırsey yoktur salı gunu gıdıcem doktoruma

kızlar nabersiniz.kıyafet almaya başladınızmı.ben daha hiçbirşey almadım.12.haftaya girdik şükür.ama dhaa cinsiyetini bilmediğim için almadım birşey.

Selam arkadaşlar

Bugün dr randevuzmuz vardı ve bebeğimizin kalp atışlarını ilk defa duyduk bulutların üstündeyim allah hepimizin hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin...

kızlar bende kan testi yaptırdım ilk değer 97.62 idi 2 gün sonraki bugün 295.53 bugünde ovulasyondan sonra 15 gün normal mi acaba?

doktor değer düşerse gel 200lerde bi değer çıkması lazım çıkarsa gelmene gerek yok salı günü gel dedi
ama ben endişeliyim acaba 2 gün sonra tekrar mı yaptırsam siz ne dersiniz?

kızlar bende kan testi yaptırdım ilk değer 97.62 idi 2 gün sonraki bugün 295.53 bugünde ovulasyondan sonra 15 gün normal mi acaba?

adet günümde yaptırdığımda benim 128 di şu anda 11+5 hamileyim meraklanma gayet iyi seninki...

allah sabır versin sana sen gerçekten zor geçiyor herhalde aman iyiki çalışmıyorsun o zaman daha beter olurdun kendinlemi uğraşcan işlemi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…