slm hayırlı olsun nasıl geçiyor hamilelik kaydirigubbakcemile5
Hosgeldınız kıslar
terazı canım bende almak ıstıyorum bazen dayanamıyorum ama erken dıyıp bırakıyorum:)))
nılsu canım ıhsallah gecer en kısa zamanda bendede mıgde bulantısı var ama kusmuyorum Çok sukur bugun 1 2 damla kahverengı akıntım oldu Çok korktum ıhsallah kotu bırsey yoktur salı gunu gıdıcem doktoruma
kızlar bende kan testi yaptırdım ilk değer 97.62 idi 2 gün sonraki bugün 295.53 bugünde ovulasyondan sonra 15 gün normal mi acaba?
allah sabır versin sana sen gerçekten zor geçiyor herhalde aman iyiki çalışmıyorsun o zaman daha beter olurdun kendinlemi uğraşcan işlemi kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım pazartesi gidicem inş. doktora bakalım görücekmiyim mercimeğimi.
günaydın jnm bende de kahverengi akıntı olmuştu hemen drumu aradım kontrole çağırdı ve progestan verdi yani düşük önleyici genelde bu oluyo normal bişi korkulucak bi durum değil ama işini de şansa bırakmamak lazım ama korkmada,kanama olmadığı sürece yani
bende öyle 10.11 saat rahat uyuyorum çalışmıyorsun galiba
hayırlı uğurlu olsun tatlım,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim ihsallah hayırla sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim ihsallah hayırla sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?