6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

günaydın jnm bende de kahverengi akıntı olmuştu hemen drumu aradım kontrole çağırdı ve progestan verdi yani düşük önleyici genelde bu oluyo normal bişi korkulucak bi durum değil ama işini de şansa bırakmamak lazım ama korkmada,kanama olmadığı sürece yani

merhaba canım cok sukur bı daha olmadı ben tup bebek ıle hamıle kaldım 25 temmuzdan berı kullanıyorum progestan iğne

günaydın kızlar nasılsınız buğün oruç tutan yok dimi aranızda bebişleri aç bırakmayın iyi beslenin bende iş yaptım buğün biraz süpürdüm çamaşır banyo temizliği falan yordu biraz

seninkide çok zor ama her hamilelik böyle geçicek diye bişey yok öteki bebişinde sende normal bir hamilelik geçirirsin genelde öyle olurmuş şidide biraz çekicen bebişinle sefasını sürersin bol bol tatile gezmeye gidersiniz beraber ne güzel o günler biran önce gelse keşke :))

benim yok şükür şimdilik bulantılarım inşallahta olmaz ablamdan biliyorum çok kötü bir olay
ben oruç tutmuyorum ilk defa bu sene ama güzel mercimeğim için.

offf ya pazara gitmek zorundayım hiç sevmiyorumşu pazar işini bide ön tarafları mükemmel beğeniyosun arkaları çürük çarık nefret ediyorum suratlarına fırlatıyorum ön taraftan ver bana diye gelincede yemek yapıcam kocacığım siparişleri verdi şunu şunu yap diye :))

kızlar nerdesiniz yaw yemekler ocakta pişmek üzereler işleride bitirdim alışverişide bitek salatam kaldı oda şipşak yaparım hemen sizler naptınız :))

merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim ihsallah hayırla sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı

a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm hoşgeldin sefa getirdin buyrunnnnnnnnnhayırlı uğurlu olsun bebişin:ecrin_bebek: amin inş.alırız kucağımıza :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…