6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

bende iyim buğün evdeyiz malesef pazar pazar eşim oruçlu oruçlu gezmek sevmiyor benimde canım sıkıldı nette bebek arabası araştırması yaptım şunu beğendim kraft deluxe jogger travel system 3 tekerlekli kırmı gri renkli kullanıcı yorunlarını falan okudum herkes iyi yönde hiç olumsuz birşey yok medel olarakta hoşuma gitti

merhaba benim favori bebek arabam bebe conford lola ... annenin eğilmeden kapatabileceği tek bebek arabası..

3 tekerlekler denge problemi yarattığı için piyasadan kaldırılıyormuş..

bende duymuştum onu ama kullanan lara da sordum yok öyle bişey dediler arabayı yakından inceledim sürdüm hatta problem yok çok sağlam ve konforlu bir araba takıldım ben buna :))

merhaba benim favori bebek arabam bebe conford lola ... annenin eğilmeden kapatabileceği tek bebek arabası..

canım baktım senin bebek arabana ama ben öyle küçük tekerlek ve yerden bebek arabalarını sevmiyorum çünkü ilk önce tekerlekleri darbe aldığında ve kötü yol şartlarında çat diye kırılailiyor ben buna bizzat yolda şahit oldum gözümün önünde kırıldı tekerlek birde üzerine ağırlık bindimi zor itiliyor bayabi çaba sarbediyorsun itmek için bebeği olan bütün annelere danışıyorum ne almalıyım diye kesinlikle az yer kaplamalı bebeğin sırt dayanağı en az 3 fonksiyonlu olması tekerleklerin büyük ve 90derece dönmesi yerden yüksek olması ve her iki yöne ayarlanır itme sapı olması aklıma gelenler bunlar gerekiyormuş

başka arabada bakıcam tabiki ama beğenmezsem bunu alıcam ben kimseden şikayet duymadım vede arabayı yakından inceledim öyle savurcak kadar hafif değil sürmeside yağ gibi kayıyor güzeldi yani

merhaba pembe düşler aşağı yukarı aynı haftalarda hamileyim 6 hafta küsür ankarada olduğunu gördüm de kime gidiyosun kimlerin iyi olduğunu duydun. yardımcı olur musun

merhaba pembe düşler aşağı yukarı aynı haftalarda hamileyim 6 hafta küsür ankarada olduğunu gördüm de kime gidiyosun kimlerin iyi olduğunu duydun. yardımcı olur musun
canım meraba.ben şu anda 12+6 oldum allaha şükür.
gazi üni.ahmet erdeme gidiyorum.iyi bir dr.yalnız çok hastası oluyor.ama ücret konusunda sürekli istemiyor mesela.çokta fazla değil.kadın doğum hastaneleri sevmiyorum fazla.ablamın dr zaten ahmet hoca.

selam biz iyiyiz siz nasılsınız... sanırım aynı zamanlarda giremiyoruz..

bizde çok iyiz sadece bir sorun yemek yedikten sonra baş dönmelerim oluyor nedendir bilmem 2 3 gündür falan CADIARZU onun haricinde iyiz çok şükür a.s yayınladığım belgeseli izleme fırsatın oldumu önceki sayfada kaldı

selam evet çok beğendim ama sadece kendi haftama kadar izledim ilk önce kendi bebeğimi göreym diyorum sonra devam edicem kaydettim..ama siper bir belgesel tüylrim diken diken oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…