6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

ben 2 sefer hamile değilken izledim geçen günde tedadüfen gezinirken gördüm ve izledim bu sefer bende hamileydim gene ağladım duygusalım galiba sizinlede paylaşmak istedim :))

merhaba arkadaşlar ben de yeni girabildim çok yoğun ya açamıyorum her dkka.ınşallah iisinizdir.ben iiyim kasık ağrılaarım haricinde.

slm kıslar buğün nasılız ben gene uykucu olarak geç kalktım yeni kahvaltı yaptım buğünde dışarı gezmeye gidicez birzdan ya bişey sorucam hani her sene anne ve çocuk fuarı olıyorya cnr da bu sene de varmı acep her sene heveslendim gidicem diye cesaret edemedim özenirim gözüm kalır diye bu seferde bir hevesle bekliyorum şubat veya mart taydı tam bizim doğum yapacağımız zamana denk gelmese keşke çünkü her sene zamanı değişiyor bu sene ne zaman bilgisi olan varmı

slm biz çok iyiz nerelerdeydin kaç gündür yoksun işe devammı evdemisin grip falan bulaşmadı dimi ???

kızlar molfix e üye olmuştum şimdi kargo geldi 2 adet bebek bezi be 2 adet ıslak medil numuneleri göndermiş çok sevindim ilk bez ve ıslak mendilimiz oldu mutlu oldum

salam canim buralardayimda hep bakiyorum da yazmaya firsatim olmadi.bende allaha sükür iyiyim .calisiyorum su an bile isten yaziyorum sana cevap.diger kiside düzelmis ise baslamis ben görmüyorum ama onlari onlar sabahtan calisiyo. Allaha sükür bulasmadi grip iyiyiz.cumartesi doktorum var testler icin gidecegim gidince yine sorcam bakalim simdilik havalarda sicak pek grip belirtisi yok etrafta. biraz soguyunca artar.yakindada a$isi cikiyomus burda onu olucam.insallah o güne kadar birsey olmaz.heryere dezenfekte seyi koydular.öyle iste simdilik ise devam.bezinle mendilin gelmiszemuszemusallah mutlulugunu daim etsin canim.görüsmek üzere:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmedim internetten hesapladım 4 hafta 2 günlük bebişim,2 tane düşüğüm var inbşallah bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi...bol bol elma ve armut yiyorum bebeği en çok besleyen meyvelermiş araştırdım....

yalnız ben de daha belirtiler başlamadı ne zaman başlar daha erken di mi

canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah daha belirti için erken benim 7.haftada başlamıştı canım ama bünyeden bünyeye fark var tabi :)inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin

a.s.a.s.a.s.
tebrikler inş.bu sefer alırsın bebişini kucağına benim hamileliğim şimdilik çok rahat geçiyor hiç bir şikayetim yok şimdilik herkesin bir olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…