canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah daha belirti için erken benim 7.haftada başlamıştı canım ama bünyeden bünyeye fark var tabi :)inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin
a.s.a.s.a.s.
tebrikler inş.bu sefer alırsın bebişini kucağına benim hamileliğim şimdilik çok rahat geçiyor hiçbir şikayetim yok şimdilik herkesin bir olmuyor
tebrik ederim inş ikiniz içinde sağlıklı bir dönem olur
merhaba arkadaşlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmedim internetten hesapladım 4 hafta 2 günlük bebişim,2 tane düşüğüm var inbşallah bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi...bol bol elma ve armut yiyorum bebeği en çok besleyen meyvelermiş araştırdım....
slm kıslar nasılsınız buğün bende bir koşturmaca başlıcak birazdan tabi iyi olursam başım ağrıyor akşamada iftara misafirlerim var kalabalık hem temizlik hem alış veriş pazarada gidicem sonrada yemek falan buğün abyabi yoğunum anlıcanız allah bana kolaylık ve sağlık versin hoşçakalınn fırsat bulursam :)) ara ara girmeye çalışırım ...!!!
herkese meraba hamilelikle ilgili sohpet edecek arkadaşlar arıyorum siteye yeni üye oldum
merhabaa aramiza hosgeldina.s. canim.saglikli hamilelikler gecirmen dilegiyleee
bugun ogrendim 5 haftalik hamileyim...allahim cok heyecanliyimm.....
herkese meraba hamilelikle ilgili sohpet edecek arkadaşlar arıyorum siteye yeni üye oldum
merhabalar hamile olduğunu bilmeden doğum kontrol hapı kullana varmı bebeğe zarar veriirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?