6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

slm kıslar nasılsınız buğün bende bir koşturmaca başlıcak birazdan tabi iyi olursam başım ağrıyor akşamada iftara misafirlerim var kalabalık hem temizlik hem alış veriş pazarada gidicem sonrada yemek falan buğün abyabi yoğunum anlıcanız allah bana kolaylık ve sağlık versin hoşçakalınn fırsat bulursam :)) ara ara girmeye çalışırım ...!!!

canım çok yorma kendini yavaş yavaş yap sen yorulursan bebişte yorulur ona göre:)misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:)allah yardımcın olsun

merhabaa aramiza hosgeldina.s. canim.saglikli hamilelikler gecirmen dilegiyleee

kolay gelsin canim bugun bayag bir yogunsun.allah kolaylik versin valla.cok yorma kendini bebisi düsün.görüsürüz

herkese meraba hamilelikle ilgili sohpet edecek arkadaşlar arıyorum siteye yeni üye oldum

slm kızlar çok şükür gitti misafirler işleride dinlene dinlene yaptım fazla yormadım kendimi şimdi ben sıramı savdım onlara gidicem tek tek :)))

selam bende 5,5 haftalik hamileyimmm.. ama doktorum henuz bebegimi ultrsonda goremedi, bu saliya tekrar randevu verdi , insAllah gorurum bebegimi, ....

selam arkadaslar bugun 1 de doktorum var testler yapilcak.bakalim bebi$imizi görcez kismetse.cok heyecanliyim.yeni gelen arkadaslarda hosgelmislerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…