6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

hayırlısı olsun inşlh;bende dün 6. haftama girdim,pazartesi kontrolüm var bakalım kalp atışını duyabilecekmişim,yeni olduğum için daha çok sabırsızlanıyrum,anne olmak güzelmiş:))))

ıYı AKŞAMLAR ARKADAŞLAR BEıM MORALıM BıR KAÇ GÜNDÜR ÇOK BOZUK O YÜZDEN GıREMıYORUM BUGÜN BEBŞıMıN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM AMA DRUM ŞUAN ıÇıN GELıŞı YAVAŞ DEDı.HERŞEY OLABıLıR DEDıAĞLAMAKTAN ARTIK ıÇıM DIŞIMA ÇIKTIsenağlamaÇARŞAMBA GÜNÜ RANDEVUM VAR YıNE NE OLUR DUA EDıN BENıM ıÇıN:Saruboceq:

moralini bozma.. sonuçta ovulasyon gününü tam bilemiyosun o yüzden geriden geriyor olabilir.. bidahaki gidişinde gümbür gümbür kalp atışı duycaksın bak.. ilk başta yavaş başlıyor sonradan hızlanıyor..

bende üyeyim ama bana kimse bişey göndermedi sana ne geldi senmi istedin onlar kendiliğindenmi gönderdi CADIARZU

yok canım banada gelmedi ama eylülün sonuna doğru gönderceklermiş formda öle yazıodu ağustos ta üye olan üyelerimize süpriz hediyeleri eylülün 15 inden sonra gönderilecektir diye yazı vardı

canım tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah allahım hepimizin meleklerini korusun ve sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı asip etsin bende ağustosun 23ünde evlendim benimde 1 sene oldu aynı zamanda evlenmişiz:)

slm bencede hiç üzülme geriden geliyordur kendini üzme ve yorma herşey yolunda allaha dua et yeter bizimde dualarımız sana :Saruboceq:

hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına al inş.daha yeni evlisiniz bence bebek için erken di bin 4 sene sonra istedik eşimde hemen istemiyordu bende gezdik tozduk bol bol tatile gittik hayatın evliliğin tadını çıkardık ve sonrasında bebek istedik ama genede tebrikler herkesin hayata bakışı farklıdır

selam arkadaslar!! bugun doktorda, bebisimiz büyümüs 3 cm.olmus .doktorum gelisimi cok iyi gidiyo dedi kipirdanip duruyodu kan aldi 2 hafta sonra tekrar gidicem ensekalinligini ölcüm yapicak.o minicik kalbi nasilda atiyodu pit pit bitaneminnzemuszemus

senin adına çok sevindim canım inşallah herşey bu kadar güzel geçerr.allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin:)

slm bencede hiç üzülme geriden geliyordur kendini üzme ve yorma herşey yolunda allaha dua et yeter bizimde dualarımız sana :Saruboceq:

öle yapıyom her dk dua ediyorum ALLAHım nasip etsin hayırlısıyla bişi olmasın diye ama insan ister istemez etkileniyo denilenlerden.eşime biel diyemedim eve gelene kadar.Dedikten sonra o da siler gibi güzel konuştu ama sanırım ufacıkta olsa içimizde olduğunu bilmek ve drun olumsuz bişi demesi insanı yıkıyo:gitme:

inşallah öledir yaaakalp atışlarını gördümpıt pıt atıyodu ama dr olumsuz konuştu takibe alıcaz dedi

selam canim insallah hic bir seycik yoktur.belkide gec yumurtlama olup gec döllenmistir.yinede kendini bu kadar üzmeki bebisimde etkilenmesin senin stresinden.dualarim seninle:Saruboceq: iyi düsün iyi olsun

mrb. bende 6+4 hamileyim. ilk bebeğim ve 7 yıldır evliyim. sağ tüpüm tıkalı olduğu için klomen ve çatlatma iğnesi takviyesi ile kaldım.

ay ne mutlu sana bende salı günü gidicem özledim görmeyi kalbinin attığının duymasını opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…