6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

slm kızlar nasılız buğün biz çok iyiz sadece fazla uykucuyuz her bulduğumuz fırsatı dğerlendirip uyumaya yatıyoz :sm_cool: az önce kargo geldi huggıes 2 adet yeni doğan bebek bezi göndermiş 2 adet kotex lıghtdays 2 adet de kotex young gece göndermişler bilginize

meraba arkadaslar bende hamileyim yeni ögrendim cok mutluyum daha üçhaftalık filan dedi doktor haftaya yine cagırdı kontrole cok mutluyum ama cokta korkuyorum bebegimi kaybetmekten kacıcı haftada test yapıyolar bide bu testler ne testi yardımcı olurmusunuz hepinize hayırlı rahat hamilelikler dilerim hepimize Allahım saglıklı bi sekilde bebegimizi kucagımıza almayı nasip eder insallah Allahım olmayanlarada nasip eder insallah

slm hayırlı olsun ben ilk gittiğimde dr.8.cı haftamda gittim guatır testi simir testi kan testi kızamıkcık testi birde 6 tane falan anlamadığım testler istemişti 12.ci haftamda da gittiğimde ense kalınlığı ölçümü bide ikili test yapıldı zaten sen dr.gittinmi o yapılcak olan testleri söylüyor sen meraklanma ama iyi bir dr.gitmeni tavsiye ederim CADIARZU

tesekkür ederim cnm doktora gittim ama heyecandan bişey soramadım carsamba günü gene gidecem kontrole ozaman konusacam hayırlısı cok heyecanlıyım Allah herseyin hayırlısını versin

tebrik ederim...hayirli olsun...

dun kan testim cikti...2089....internetteki bilgilere gore 6 hafta....doktor telefondan 5 hafta dedi....persembe gunu tekrar gidicez bakalim,...herkese iyi hafta sonlari....

kızlar ben de hamileyim adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama 3 ağustosta oldu yumurtlamaya göre hamilelik hesaplamayla ilgili intte bişi bulamadım bilginiz var mı.biz de keseyii gördük ancak kalp atışları için daha bu cuma gidecez inş. problem çıkmaz.

canim ben de adete gore 6+3 haftalik hamiletim...biraz once kahverengi akintim yuzunden acile giitk...ilk kez embriyoyu gorduk..2 gun once normal randevum vardi ve sadece kese gorunmustu...ozaman da doktor 5 haftalik demisti...simdi 5+6 haftalik dedi...ultrason olcumune gore haftani soyluyor doktor..zaten birinci 3 ayin sonunda ekografi olcumu hesabi ile adet tarihi hasabi arasindaki fark kapaniyormus...

insallah duyarsin biran once bebisinin kalp atisini....bizimkini dinletmedi..su an zarar verebilirmis embriyoya ..haftaya insallah....

selam arkadaslar tam 6 w lik gebeyim tup bebekle
kesemiz gorundu kalp atislarimizi gormeye gidicez 1 hafta sonra ALLAHin izniyle
yorgunluk var ustumde miskinim
2 gun sonra ise baslicam nasil yapcam bilemiyorum valla
ALLAH yardimcim olsun herkesin:CüvCüv:

geçmiş olsun xenalix ve sana da hayırlı olsun seko4517 .ya bu ne güzel biir duygudur umarım hepimiz kalp atışlarımızı hayırlısıyla duyarız inş..çok endişeleniyorum ama aklıma bir sürü şeyler geliyor siz de ölemisinz. sizin de midenizde bulantı oluyor mu göğüslerim çok ağrıyor bi de ama bebişlerimiz için herşeye değer. işyerinde kusmak çok zor oluyor ve insanı çok yoruyor. akşam eve gelince ayağınızın altına bir yastık koyup dinlenin iyi geliyor. hepimize kolay gelsin.

slm kızlar nasılsınız yeni gelen ark.lar hoşgelmişler hayırlı olsun bebişleriniz
ben hiç iyi değilim grip olmuşum başımda felaket ağrıyor yarın da tahlil sonuçlarımı almaya gidicem dr.göstericem bu ikili test sonuçları inş.bir problem çıkmaz
sizler nasılsınız gene kayıplara karıştınız

gecmis olsun canim..dikkat et kendine yyaahuu...

sağol dikkat ettim ama gene oldum

geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. ben çalışmaya başladığım için çok giremiyorum.. akşam eve gittiğim de de çok yorulmuş oluyorum zaten.. zaman olursa işte girmeye çalışıyorum..

selam kızlar nasılsınız yeni hamilelere hayırlı olsun bir bebeğe sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence bugün 7+0 oldum bir an önce büyüsün istiyorum çünkü şu anda hiç bir şey hissetmiyorum maşllah diyeyim ne bulantım var nede baş ağtım sadece çok uyuyorum oda zaten benim genel özelliğimdir:) siz beslenme için ekstra bişeler yapıyomusunuz ben sadece günde 2 bardak süt içiyorum başka bişey yapmıyorum bide hepiniz özel hastaneyemi gidiyonuz? ben şifaya gidiyodum ama her test ekstra oluyo orda ultrasyon bilee ekstra düşünün bende burdaki başka bi hastaneye gidicem buhara die bi yer var siz nereye gidiyonuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…