meraba arkadaslar bende hamileyim yeni ögrendim cok mutluyum daha üçhaftalık filan dedi doktor haftaya yine cagırdı kontrole cok mutluyum ama cokta korkuyorum bebegimi kaybetmekten kacıcı haftada test yapıyolar bide bu testler ne testi yardımcı olurmusunuz hepinize hayırlı rahat hamilelikler dilerim hepimize Allahım saglıklı bi sekilde bebegimizi kucagımıza almayı nasip eder insallah Allahım olmayanlarada nasip eder insallah
oh cok sukur allah iyilik versin uykucular:1rolleyes:
biz de fena degiliz bugun...bas agrim oluor benim de,,,
slm hayırlı olsun ben ilk gittiğimde dr.8.cı haftamda gittim guatır testi simir testi kan testi kızamıkcık testi birde 6 tane falan anlamadığım testler istemişti 12.ci haftamda da gittiğimde ense kalınlığı ölçümü bide ikili test yapıldı zaten sen dr.gittinmi o yapılcak olan testleri söylüyor sen meraklanma ama iyi bir dr.gitmeni tavsiye ederim CADIARZU
meraba arkadaslar bende hamileyim yeni ögrendim cok mutluyum daha üçhaftalık filan dedi doktor haftaya yine cagırdı kontrole cok mutluyum ama cokta korkuyorum bebegimi kaybetmekten kacıcı haftada test yapıyolar bide bu testler ne testi yardımcı olurmusunuz hepinize hayırlı rahat hamilelikler dilerim hepimize Allahım saglıklı bi sekilde bebegimizi kucagımıza almayı nasip eder insallah Allahım olmayanlarada nasip eder insallah
tebrik ederim...hayirli olsun...
6 haftalık hamileyim çok şükür rabbime..
kızlar ben de hamileyim adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama 3 ağustosta oldu yumurtlamaya göre hamilelik hesaplamayla ilgili intte bişi bulamadım bilginiz var mı.biz de keseyii gördük ancak kalp atışları için daha bu cuma gidecez inş. problem çıkmaz.
slm kızlar nasılsınız yeni gelen ark.lar hoşgelmişler hayırlı olsun bebişleriniz
ben hiç iyi değilim grip olmuşum başımda felaket ağrıyor yarın da tahlil sonuçlarımı almaya gidicem dr.göstericem bu ikili test sonuçları inş.bir problem çıkmaz
sizler nasılsınız gene kayıplara karıştınız
sağol dikkat ettim ama gene oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?