6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

ya bende şiştim en çokda gögüslerim şişdi ama hala eski kıyafetlerime giriyorum bide ben hep çok dar pant giyerdim şimdi ne yapacam bakalım

slm kıslar nasılsınız umarım siz ve bebişler iyidir
sizler ne zaman hazırlık yapmayı düşünüyosunuz acaba ve de cinsyet öğrenen var mı
bu arada rica etsem kim ne kadarlık yazar mısınız

sizler ne zaman hazırlık yapmayı düşünüyosunuz acaba ve de cinsyet öğrenen var mı

selam 13+4 dün öğrenmek için gittik ama sakladı bizimkisi:)

hoşbulduk ben 5+3 ün bugün her gün 2 katı büyüyomuş çok heyecanlı bişe sadece 4 aydır deniyoruz ama bana çok uzun gibi geldi beklemek çok zormuş ama şimdi o benim karnımda çok güzel:)

biraz bu siteyi gezdimde daha önce böle bi siteden haberim yoktu ve kendimi tek sanıyodum valla allah herkese bu duyguyu nasip etsin ben şimdiden beşik falan bakmaya başaldım valla çok erken daha 6 haftalık ama kendimi tutamıyorum:)

slm canim iyiyiz seni sormali?? benim 10+4. hafta cinsiyet burda 16. haftadan önce söylemiyolarr (

bende dün öğrendi hamile olduğumu bugün doktora gittim döl yatağı oluşmuş 10 gün sonra gidicem kese ve bebekde oluşmuş olur umarım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende 13 haftalık hamileyim yeni haber alanların sevinçlerini tahmin edebiliorum 2 hafta sonra öğrencez bizde cinsiyetini inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin allaha emanetiz allaha emanet olun.

arkadaslar bugun oglen ilk kez doktora gidecegiz idrar testinden sonra...cok heyecanliyim..umarim bi sorun yoktur..6 hafta 1 gun gecti....ya kizlar midem de bulanmiyor dooru durust...bi gorsem bebeyi de rahatlasam...

Son düzenleme:
arkadaslar bugun oglen ilk kez doktora gidecegiz idrar testinden sonra...cok heyecanliyim..umarim bi sorun yoktur..6 hafta 1 gun gecti....ya kizlar midem de bulanmiyor dooru durust...bi gorsem bebeyi de rahatlasam...

hayırlı olsun ama ben 6 haftalıkken gittim sadece kese göründü o yüzden sende görcem diye fazla ümitlrnme kırılmasın sonra kalbin herkesin de bünyesi bir olmuyor benimde hiç midem bulanmadı

hayırlı olsun ama ben 6 haftalıkken gittim sadece kese göründü o yüzden sende görcem diye fazla ümitlrnme kırılmasın sonra kalbin herkesin de bünyesi bir olmuyor benimde hiç midem bulanmadı

off. geldik doktordan...doktor italyan..zaten zar zor anliyorum bi de agzinin iciyle konustu...neyse...kucuk bi sey gordu...bu muhtemel gebelik dedi...ama haftaya daha net gorebiliriz dedi..kan tahlili istedi.....yarin goturecegiz yaptirip..bi de ekografi de 5 haftalik gozukuyor dedi nasil oluyor ki...adet tarihinden itibaren sayilmiyor mu...??hamilemiyim degilmiyim:uhm: bu kadar zor mu cevap yaahu....ahhh turkiyede olnak istiyorummm:gitme:

slm bende 6 haftalık hamileyim hiç midem bulanmıyo kan testim pozitif çıkmıştı doktora gitmiştir ultrasona bakmamıştı bende çok korkmuştum acaba değilmiyim die ama dün kesesini gördük ve hamileliğimden emin oldum sende hiç korkma canım eminimki normal bi hamilelik yaşıyosundur içini ferah tut bide ben ilk öğrendiğimde düşük tehlikesinde çok korkmuştum sürekli bişe düşecekmiş gibi karnımı tutuyodum ama 3-4 gün sonra biraz daha rahatladım allah hayırlısını versin diorum inşallah çok sağlıklı bir bebelik olarak beni,m olacak

bide arkadaşlar ben şey soracaktı benim bel fıtığım var içinizde benim durumumda olan varmı çok zorluyomu? hamileliği

selam bence hamilesin arkadasim benimde ilk hamileligimde trde doktor bebek görünmüyo bo$ gebelik olabilir dedi kan testi istedi iki gün arayla yaptirdik kanda cikinca inandi hemde alttan kotrol etmisti.seninkide yakinda görünür üzülme bence trdede her doktor iyi degil

hayirli ugurlu olsun canim...tesekkur ederim bir de...umarim sorun cikmaz bende de,,,

ay evet ya beni de alttan kontrol etti ve emin degil...neyse haftaya insallah belli olur...cook tesekkur ederim canim...iyi gebeslikler hepimize...:CüvCüv:

arkadaşlar mideniz bulanmıyosa zorlamayın ne güzel işte 7.haftada başladı 3 ay çektim ben (( çok fena 12.haftamdayım ve mide bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı kendime yeni geldim yani hiç üzülmeyin arkadaşlar kalp atışlarını bile duyarsınız 7.haftada inşallah allaha emanet bebişlerimizzde bizlerde hepinize hayırlı bi hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…