6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

oh kolay gelsin canım.inşallah herşey yolundadır bebeşinle ilgili allah yardımcınız olsun allah gönlünden ne geçiyosa onu versin.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 12.haftama girdim ama hç iştahım yok aranızda böle olan varmı bide kalp çarpıntısı olan

mrb kızlar dr.geldik ense kalınkığı iyiymiş normalmiş yani bizim yaramaz bir hareketli bir hareketli sormayın gittin hiç durmadı el salladı :) dönüyor elini ağzına götürüyor şımardı bize yani ayyyyyyyyy çok güzeldi, onu izlemek 12 mart kesin doğum tarihi dedi bana bide kızlar ikili tarama testi yaptılar 35 muayene ücreti 75 de tarama için aldılar sizler kaça yaptırdınız merak ettim bide demir ilacı verdi doğuma kadar günde 1 aç karnına yutucakmışım kaydirigubbakcemile2

canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağ salim kucağınada alırsın

selam canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina.cinsiyet belli olmadimi daha??opuyorumnanaktan

selam bizde az önce geldik doktordan bizikide kıpır kıpır maşallah.. ama cinsiytini öğrenemedik..çünkü plesanta kapattı ve doktor o kadar uğraştı göremedi.. bizde ikili test yaptrdık.. 120 muayene 60 da teste verdik.. 6 mart değilmiydi seninkide 12 mart mı dedi şimdi doktor?

6 marttı ama o tahmini doğum tarihiydi şimdi kesin 12 mart dedi senin sgk değil galiba ikili test sgk ya ait değilmiş öyle söyledi hastane tam para alıyorlarmış
bizede dr.şimdi gözükmez birdahaki ay belliolur dedi 2 ekimde gidicem tekrar o zamanda 3lü test dedi oda 98 miş gerci ikili test normal çıkarsa üçlüteste gerek varmı bilmem bana biraz hastane kazansın diye yaptırıyolar gibi geliyor

2 li test normal çıksada 3 lü test te yapılıyor dedi doktor banada.. bende 5 ekimde gidicem ama sanırım arada dayanamayıp gideriz cinsiyetini öğrenmek için kaydirigubbakcemile3

banada yapışıyor dedi ama ne biliyim belki yapılmaz dedim cinsiyet ne zaman belli oluyorki ben ayın 12sinde 3 ayımı doldurmuş oluyorum daha küçük çıktım yani o yüzden ben beklerim herhalde 2 ekimi belli olmaz çünkü

valla bende 5+3 deyim bugün doktora gittik kesesini gördük 15 gün sonrada kalp atışını dinleyeceğiz bende hiç bulantı yok sadece çok uyku var başka hiç bir şey hissetmiyorum dar kot giyiyorum doktora dedim ve sakıncası olmadığını söyledi sizin bir bilginiz varmı bide ben ilk denemeye başladığımızda folik asit içmiştim bir ay kadar şimdi başka bir hap verdi elevit onun yeterli olduğunu söyledi siz hangi hapı kullanıyorsunuz?

slm canım bende 6+5 haftalığım,kalp atışını gördük yaa çok muhteşem bi duygu,ama seninle aynı sorunu paylaşıyorum deli gibi uykum var,ama allah'a şükür ne bulantım nede aşermem var,aman tek sorun uyku olsun napalım.....ne zor hamilalik dönemleri geçirenler var değilmi?bana folikasit vaerdi bir ay kullan demir hapına baslarız dedi ama bakalım zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyorm,yenisi ne der bilmiyorum,vallahi ben kilo aldım dar kot değil normal kıyafetlerimi giyemez oldum :)))))

ben gittiğimde yani dün 13+3 tü tam aslında söyliycem demişti %95 ihtimalle.. ama plesanta bizimkinin tam bacak kısmının önünde olduğu için doktor söyleyemedi.. normalde 16. haftada falan %100 ihtimalle söylüyorlar.. ben birkaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama meraktan:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…