ben hiç kilo almadım... 14+2 yim vee az önce cinsiyetini öğrendikk oğlumuzzz oluyorrrrrrr...........
ben de 6 hafta 6 gunluk hamileyim doktor 10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi...o kadar heyeceanliyim ki anlatamam.....coook
mrb kızlar ben buğün eminönüne gittik eşimle fiyat ve yer araştırması yaptık havuzluhana gittik gerçekten güzel ve uygun fiyatlar bebeğim için a dan z ye herşey mevcut ben gene dayanamadım uzun kollum alttan çıt çıtlı bvadi ve kısakollusunu ve mama önlüğü aldım
ordan çıktım hastaneye ziyarete gelenlere hoşgeldin bebek süsü baktım 12 adet 12tl +şekeri var bide ayrıyetten mevlütte dağıtılcak süslerede baktım gerçekten güzel şeyler var bide o kadar değişik kapı süsleri varki bayıldım altın yastıkları falan ay anlat anlat bitmez görmek gitmek lazım bide eminönüne gittimmi lokum ve kahve almadan gelmem buyrun akşam kahvesine kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun ne güzel bir mutluluk bu dimi
selam kızlar her seferinde haftanızı yazsanız ben pek aklımda tutamıyorumda ben 7+1 im ve baya baya şiştim çok kilo aldımmı bilmiyorum ama eski kotlarıma zor giriyorum ruzenin senin ne kadar kilo artışın oldu? ya benim doktorum çok ii değil galiba bana hiç net bi bilgi vermiyor hep sağdan soldan duyduklarımla işde netten araştırmalarımla devam ediyorum bu arada gerçekten süt çok gaz yapıyo ama ben yinede günde 2 bardak içiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?