6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

slm canım bende özele gidiyorum e normaldir herşeyin ekstra olması bilerek gidiyosun zaten
ben bir bardak süt içiyorum 3 adet ceviz yiyorum kısaca düzenli ebslenmeye çalışıyorum öğünlerimi atlamıyorum meyva çok yemeye çalışıyorum

selam kızlar;hepinize günaydın benim bebişte tam 7+3 haftalık,gü geçtikçe büyüyor....şuana kadar muhtemel bir sorun olmadı,benim için en büyüğü halsizlik ve sürekli uyuklama hali,hani bıraksalar 24 saat uyurum,ama birde sonrası var işte insan sersem gibi oluyor,bende çok fazla değişiklik yapmadım beslenme şeklimde ,bir bardak süt yatmadan içiyorum çünkü acayip gaz yapıyo bana(üff) ,gün içinde az ve sık yiyip,meyve tüketiyorum,sanırım iyi gidiyoruz şimdilik....szilerde durum nası kilo artışınız oldumu???

slm kıslar biz de 10+4 günlük olduk
bazı arkadaşlar biliyodur ben de aşırı bir bulantı olduğu için ben daha 34 gündür sadece peynir ekmek yiyorum henüz beslenme sıfır çünkü yyemiyorum

merhaba arkadaşlar bu hafta bulantılarım bayağ bi azaldı allaha şükür 13.haftaya girdik bizde ama henüz kilo almadım çünkü bulantıdan bişey yiyemedim

ben hiç kilo almadım... 14+2 yim vee az önce cinsiyetini öğrendikk oğlumuzzz oluyorrrrrrr...........

selam kızlar her seferinde haftanızı yazsanız ben pek aklımda tutamıyorumda ben 7+1 im ve baya baya şiştim çok kilo aldımmı bilmiyorum ama eski kotlarıma zor giriyorum ruzenin senin ne kadar kilo artışın oldu? ya benim doktorum çok ii değil galiba bana hiç net bi bilgi vermiyor hep sağdan soldan duyduklarımla işde netten araştırmalarımla devam ediyorum bu arada gerçekten süt çok gaz yapıyo ama ben yinede günde 2 bardak içiyorum valla

mrb kızlar ben buğün eminönüne gittik eşimle fiyat ve yer araştırması yaptık havuzluhana gittik gerçekten güzel ve uygun fiyatlar bebeğim için a dan z ye herşey mevcut ben gene dayanamadım uzun kollum alttan çıt çıtlı bvadi ve kısakollusunu ve mama önlüğü aldım
ordan çıktım hastaneye ziyarete gelenlere hoşgeldin bebek süsü baktım 12 adet 12tl +şekeri var bide ayrıyetten mevlütte dağıtılcak süslerede baktım gerçekten güzel şeyler var bide o kadar değişik kapı süsleri varki bayıldım altın yastıkları falan ay anlat anlat bitmez görmek gitmek lazım bide eminönüne gittimmi lokum ve kahve almadan gelmem buyrun akşam kahvesine kaydirigubbakcemile3

ben de 6 hafta 6 gunluk hamileyim doktor 10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi...o kadar heyeceanliyim ki anlatamam.....coook

canımya nerde bu havuzluhan eminönünde bilmiyorumda bende merak ettim bende gideyimzemuszemus

canım benim de 7+4 hafta olacak bugün,sorma ben nasıl bi şişkinlikle başediyorum görmen lazım şuan giydiğim iki pantolunumdan başka bişiyim olmuyor,ben 2,5 kilo aldım....ya bende doktordan yana dertliyim bu sefer ki kontrolümde değiştircem hayırlısıyla,yengemle doktoruna gittik bayıldım oda hamiş :))) bende onun doktorundan randevu alcam,ama süt olayı demek ki sendede aynı,ne yapıcam bilmiyorum ama bu gazlada yaşanmazki tahminimce vardır bir çözümü.....bende bayrama heralde bu gidişle hamile kıyafeti giyerim diyorum ...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…