günaydın kızlar duck dr.senin daha gözükmez gerekyok bakmaya dedi erken dedi neyse ay sonuna bişey kalmadı kendimi öyle avutuyım vari :))
kızlar benim 6+3 günlük kontrole gittim bugün görünürde bi problem yok dedi ama bel agrım var ara sırada kasıklarımda hafif agrı oluyo bunun için progestan diye bi ilaç verdi düşük tehlikesi içinmiş 3.5 ay kullanacakmısım sizlerdede varmı bu ilacı kullanan bide bu haftalarda agrıları olan varmı
evet canım bende de zaman zaman oluyor doktor normal dedi ilacı 2 haftadır kullanıyorum
çalıştığım için verdi bi problem yok merak etme
benim de 6+2 ilk kalp atışlarını duyduk çok heyecan verciydi ALLAH bu duyguyu herkese nasip etsin
çok güzel bişi
işallah tatlı güzel bir bebeşin olur benimde şüpelerim var hamileyim galiba ama bu ayı başımı beklicem o zamn herşey beli olucak işallh hamileyimdir şüpelerim yanıltmaz beniyerimseniben
selam gonca melek aynı gidiyoruz biz galiba benim ufaklık mayıs 2 de gelecek gibi görünüyor hayılısı ile 6+3 üm bende 16 sında kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz bizde benimki geçen hafta 6,8mm çıktı doktorun dediğine göre herşey normalmiş senin bulantın filan varmı nelere dikkat ediyorsun
aynı zamanda dogum yapacaz allah izin verirse canım senin bebegin boyu kac olmus benimkine 6.57 mm dedi
amiiin üzüldüm adına bozma ama moralini artıkherkeze merhaba
Ben daha önce tüp bebek sayfasındaydım ama şimdi hamişlerin arasındayım Allahıma şükürler olsun bende 6 hafta+3 gunluk hamileyim geçen hafta bebişimi gördüm hatta kalbinin atışını bile doktorum gösterdi bizim pirinç tanesi kalbinin atmasıyla nasılda büyüyodu inş cuma sesini duymak için gitcez....
ama ben ve eşim çok korkuyoruz daha önceki denememizde kanamam gelmişti ve o kanamada bebişlerimi kaybetmişim şimdide o korku içime çörekleniyo sanki kötü bişey olcak diye çok korkuyorum..hergün 50 mglık progesteron iğnesi kullanıyorum ayrıca göbektende bebişim rahat beslensin diye başka bi iğne yapıyorum coraspirin folik asit ve glucopage kullanıyorum bu kadar iğneye ve ilaca rağmen çok şükür arada bel ağrım ve uyku hali haricinde hiç bi sıkıntım yok Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin insallah ve dileyen herkeze nasip etsin
sevgilerle
selam bende 6+3 günlük hamileyim. ilk düşüğüm oldu 19 haftalıktı. inşaallah bu sefer düşürmem. hayırlısını versin. hepimizin kucağuna almayı nasib etsin.
kızlar bir şey soracam. benim yüzümde kırmızlıklar oluşuyor, yani kılcal damar çatlaması veya genişlemesi. ben at kestanesi yağı almayı düşünüyorum. acaba hamilelikte zararlımıdır. sonra yüzümde t bölgesi yağlı, zaten kırmızlıklar her zaman çıkmıyor arada bir, stres, sinir, heyecan olduğu zaman çıkıyor. alnım, yanaklar kırmızı oluyor. sizce yüzüme at kestenasi yağı sürsem geçer mi. bilen varmı kızlar. yada başınızdan böyle birşey geçen varmı.
herkeze merhaba
Ben daha önce tüp bebek sayfasındaydım ama şimdi hamişlerin arasındayım Allahıma şükürler olsun bende 6 hafta+3 gunluk hamileyim geçen hafta bebişimi gördüm hatta kalbinin atışını bile doktorum gösterdi bizim pirinç tanesi kalbinin atmasıyla nasılda büyüyodu inş cuma sesini duymak için gitcez....
ama ben ve eşim çok korkuyoruz daha önceki denememizde kanamam gelmişti ve o kanamada bebişlerimi kaybetmişim şimdide o korku içime çörekleniyo sanki kötü bişey olcak diye çok korkuyorum..hergün 50 mglık progesteron iğnesi kullanıyorum ayrıca göbektende bebişim rahat beslensin diye başka bi iğne yapıyorum coraspirin folik asit ve glucopage kullanıyorum bu kadar iğneye ve ilaca rağmen çok şükür arada bel ağrım ve uyku hali haricinde hiç bi sıkıntım yok Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin insallah ve dileyen herkeze nasip etsin
sevgilerle
Günaydın kızlar bende 6+2 günlük hamileyim 1 senedir korunmuyorduk eşimde hareket azlığı vardı tedaviyle geçti dr bu sonuçlara göre eşiniz hamile kalmalı deyince ben gittim dr a yumurtalıklarımda problem yoktu ama yumurtlama tedavisine başlandı çatlatma iğnesi verildi 2 ay bu şekilde dr bişey olmadığını söylüyordu ama bebeğimizi bir türlü gelmiyordu 3. ay gene tedaviye çağırdı dr klomeni günde 2 ye çıkaracaz dedi e zaten yumurtam 18 mm 21 mm olmuştu geçen aylarda bu ayda yine aynı tedaviyi uygulayacaktı gitmedim ve o günden sonra 3 aydır gitmiyorum bebişimiz kendiliğinden geldi herşey sabır kızlar ve o 3 ay bebek fikrini aklımdan silmiştim düşünmüyordum bile çok şükür bir tane kızım var 4 yaşında Allah ona ömür versin hiç annelik duygusunu tatmayanlara versin diyordum çok şükür Rabbim banada nasip etti ikinci bebşimizi tüm isteyenleri mahrum bırakmasın Rabbim doğumum mayısın 5 ine geliyor ama sezeryan olduğu için 10 gün erken alınacak daha kalp atışlarını duymadım 5+5 günlüktü gittiğimizde keseyi gördüm sadece kese boyu 5 cm miş 2 hafta sonra görebiliriz bebeği dedi dr haftaya cumaya gideceğim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz tüm arkadaşlarla beraber Rabbim gönlümüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?