6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

bebeğin hayırlı olsun ama bence dr.sormadan bişey sürme derim ne olur ne olmaz :umursamaz:

kıslar şu an çok üzgünüm dr yeni geldim kese görünüyor ama henüz içinde bişi yok. sanırım 6 haftalığım. çok endişeliyim tekrar çarşamba gidicem. acaba nasıl geçecek çarşambaya kadar ne olur dua edin. şu anda desteğe çok ihtiyacım var. hayırlısı olsun hepimiz için.

canım ALLAH yardım cın olsun sen sadece bebegini düşün denilenleri umursama

Bu arada kese neymiş cocuk oluşmamısmı

evet ilk etapta kese oluşuyor. siyah yuvarlak bir şey internetten bakarsan var. dra gitmedin mi sen daha. daha sonra da kesenin içinde bebiş oluşuyor.

Hmm anladım ama daha dün ögrendim test yaptırdım..
Sen ögrendikten kac gün sonra gittin doktora

ben biraz acele ettim günüm geçtikten 4 gün sonra gittim daha kese yoktu sadece rahim kalınlaşması vardı sonra 1 hafta sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra tekrar çağırdı işte gittim bugün ama görünmedi bebiş. tekrar çarşamba gidecem.

canım neden üzülüyorsunki bu normal bişey bende 6 haftalıkken gittim sadece kese görülmüştü endişelenmene gerek yok herkes aynı

günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim dün akşam dr.daydık kanamam oldu hemen acile gittik dr.baktı yerinde duruyor bebek ama düşük tehlikesi var 10 gün hiç birşey yapmadan yatıcaksın dinleniceksin dedi anneme geldim ordayım şimdi dr.gidene kadar göreme kadar öldüm öldüm dirildim acayip tırstım ağaldım
ama neden oldu bilmiyorum akşama kadar gezdik ayaktaydım ondanmı caba bide bol su içiceksin dedi vede hap verdi progeston diye düşük hapıymış ben 7 ay napıcam hiç bilmiyorum eşimde çok kızdı bana kendine hi dikkat etmiyosun odur budur şudur oda çok üstüme geldi tamam benim iyiliğimi düşünüyor ama ben çok hassasım galiba şu sıralar neyse bebişim iyi olsunda ben 7 ay yatmaya razıyım evimide ..... götürsün umrum değil artık

çok geçmiş olsun canım ya; nekadar dikkat etsekte işte olcağı varsa oluyor,aman 10 gün yat neki geçer bi şekilde,yeterki bebişe bişi olmasın,sorma genede benimde içim rahat etmiyo heryer heryerde diyorum iş yapim diyorum,ama bişeye dokunmamak gerek sanırım rabbim şifa versin en kısa zamanda inşlh,kendine ii baka.s.

canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine yat bosver bebegin iyi olsunda progestan hapını bende kullanıyorum banada agrım oldugu için verdi bende yaıyorum genelde hayırlısı artık Allah yardımcımız olsun

sağolun kızlar allah bebişlerimizi korusun inş.

cnm geçmiş olsun,geçenlerde benimde oldu hafif ama çok değil selpakla silince anlaım diyim,ben de korktum dra gittim aile,
bebeklerimiz 15-16. haftalara kadar rahime iyice yerleşmeye çalışırlarmış ondanmış yani ama her ihtimale karşı progestanı veriyolar o da güçlendirsin tutunmayı diye

allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar..

ben yeni üyeyim arkadaşlar ilk gördüğüm başlığa sorularımı sormak istedim g erçekten çok endişeliyim çünkü yazılanların hepsini takip etmeye çalıştım ama benim durumumda olan arkadaş var mı rastlayamadım.ben tüm hormon testleri normal çıkan ama ultrasonda yumurtalıkları polikistik over görüntüsünde olan bir bayanım.5 ay korunmadım ama hamile kalamadım. geçen ay doktorum glokophage ve klomen tedavisi uyguladı yumurta takibim yapıldı.ve mutlu son şu an hamileyim 5+5 günlük fakat 15 gündür her gün iki veya üç damla açık kahverengi lekem geliyo.ben hep adet olucam yine diye üzülürken test yaptım pozitif çıktı. hemen doktora gittik doktor keseyi gördü hamilelik hormonu ve kan değerleri normal dedi progestan diye bi ilaç verdi.hala kahverengi sulu lekeler devam ediyo internette ve forumlarda okudukça daha çıldıryorum. acaba boş gebelik mi acaba mol gebeliği mi acaba şu mu acaba bu mu moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.ama zorlanıyorum.haftaya kalp atışlarını duyana kadar da geçmeyecek herhalde. ne olur yardımcı olun benim durumumda olanlarınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…