umarım duyarız canım ben de endişeliyim ama ALLAH bebişleimizi bize bağışlar inşallah.
sağolun kıslar nilsu duck nerdelerdeydiniz yoktunuz iyisinizdir umarımbende annemdeyim halen iyi olmaya çalışıyorum yatıyorum bol bol :)
selam canım hayırlıs molsun alah tamamına erdirsin bende dört haftalık hamileyima.s.a.s.a.s.
6 haftalık hamileyim :CüvCüv:gelin beraber paylaşalım duygularımızı dr.maceralarımızı :1hug:
henüz bişey almadım ama ilk pastasını yedik oğlumuzun.. çarşamba annemler ve kayınvaldemler bende iftardaydı.. ultrason fotoğrafını pastaya bastırdım.. oda yapacağımız yerin kapısına da arkadaşımın aldığı mavi bir kelebek astık.. böyle haber verdik erkek olduğunu ailelerimize.. çok güzeldi.. bugün alırız herhalde ufakta olsa bişeyler...sen ne zaman doktora gidiyosun..
ay inan görmedim seni aynı anda girmişiz ama ben bakmadan çıktım galiba ne güzel bir sürpriz yapmışın bayıldım isim düşündünüzmü ben bebek kıyafeti satan biryer gördümmü dayanamayıp giriyorum yunısex bişeyler alıyorum dayanamıyorum çok güzeller çok minikler ilaçlarım bidince tekrar kontrole gidicem 10 gün sonra falan kanama yok durdu ama evin içinde bile hemen ayaklansam bir iki turlasam hemen kasıklarıma karnıma ağrı giriyor bende korktum artık ya düşerse tutunmazsa diye maf olurum herhalde allah korusun :gitme:
canım çok geçmiş olsun benim de öle sorunlarım oldu ama allaha şükür bebişde bizde iiyiz.Annenin sözünü dinle ve yeterki siz ii olun gerisi yalan canım.bende çok fazla giremiyorum ama girdikçe sizlere katılmaya çalışıyorum.kendinize ii bakın ki bebişlerimiz ii olsun canlarım hayırlı geceler.opuyorumnanaktaniyi diyelim iyiollaım ara ara kasık ağrılarım oluyor amakanamam kesildi annem sağ olsun tuvalete gitmeme bile kızıyor dolaşma diye iş güç yaptığım yok sürekli yatıyom ama alışkın değilimya acayip canım sıkılıyor sizinde iyi olduğunuza sevindim dikkat edelim bebişlerimize birşeyler almaya başladınmı oğluşun için :teselli:
selam... meraklanma en tehlikeli 12 hafta diyorlar .. bebeğin plesantası oluşunca düşük riski azalıyomuşş .. tabiki dikkat etmek lazım da..bugün oğlumuza 2 şort 3 tişört aldık minnacıkk . çok güzel.. sağlıkla büyüsünde giysin onları.. vallahi isim bulamıyoruz.. sanırım doğmasına yakın karar vercez..:sm_cool:
insan birşeyler alınca ne mutlun oluyor dimi bende alınca eve getirince defalarca bakıyorum biizmkiler çok önceden hazırdı zaten kız neden bu kadar geç kaldınız
kız olursa seval almira seval kayınvalidemin ismi eşim 8 yaşındayken vefat etmiş o istedi ebnde kırmadım zaten güzel isim almirayıda ben seviyorum
erkek olursa doruk istiyorum kısmet tabiki
eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlarda isimleride konur eşyalarıdA ALINIR :hulya:
kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim
şimdi hamileyim 5+4 kese gözükmedi tekrar dış gebe olasılığı varmış
4 boyutlu ultrasonda gözükür mü acaba kese bilgisi olan varmı
öyle tabi.. sağlıklı olsun yeter.. sende bu gidişinde öğrenirsin büyük ihtimalle cinsiyetini.
kızlar benim idrar tahlilimde iki çizgi çıktı doktora gittim kan tahlilindede hamile olduğum sonucuna vardı doktor fakat ultrasonda keseyi göremedi çok canım sıkıldı neden acaba erken diye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?