6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

umarım duyarız canım ben de endişeliyim ama ALLAH bebişleimizi bize bağışlar inşallah.

inşallah peki siz kaç haftalık oldunuz benim gibi sıkıntılarınız var mı yapacak hiçbirşey yok evde öle yatıyorum dinlenmeye çalışıyorum ALLAHIM izin verirse yaşayacak beklemkten başka çare yok

sağolun kıslar nilsu duck nerdelerdeydiniz yoktunuz iyisinizdir umarımbende annemdeyim halen iyi olmaya çalışıyorum yatıyorum bol bol :)

sağolun kıslar nilsu duck nerdelerdeydiniz yoktunuz iyisinizdir umarımbende annemdeyim halen iyi olmaya çalışıyorum yatıyorum bol bol :)

selam bugün nasılsınız bakalım bebeğinle.. biz iyiyiz allaha şükür.. çalıştığım için çok giremiyorum.. akşamlarıda evle uğraşmaktan halim kalmıyor açıkçası.. iş te zaman olursa ara ara giriyorum.. sen iyice dinlen bebeğinle.. güzel haberlerini bekliyoruz... kaydirigubbakcemile5

iyi diyelim iyiollaım ara ara kasık ağrılarım oluyor amakanamam kesildi annem sağ olsun tuvalete gitmeme bile kızıyor dolaşma diye iş güç yaptığım yok sürekli yatıyom ama alışkın değilimya acayip canım sıkılıyor sizinde iyi olduğunuza sevindim dikkat edelim bebişlerimize birşeyler almaya başladınmı oğluşun için :teselli:

selam uzun bir aradan sonra aynı anda girebildik..iyi olduğunuza sevindim..

henüz bişey almadım ama ilk pastasını yedik oğlumuzun.. çarşamba annemler ve kayınvaldemler bende iftardaydı.. ultrason fotoğrafını pastaya bastırdım.. oda yapacağımız yerin kapısına da arkadaşımın aldığı mavi bir kelebek astık.. böyle haber verdik erkek olduğunu ailelerimize.. çok güzeldi.. bugün alırız herhalde ufakta olsa bişeyler...sen ne zaman doktora gidiyosun..

ay inan görmedim seni aynı anda girmişiz ama ben bakmadan çıktım galiba ne güzel bir sürpriz yapmışın bayıldım isim düşündünüzmü ben bebek kıyafeti satan biryer gördümmü dayanamayıp giriyorum yunısex bişeyler alıyorum dayanamıyorum çok güzeller çok minikler ilaçlarım bidince tekrar kontrole gidicem 10 gün sonra falan kanama yok durdu ama evin içinde bile hemen ayaklansam bir iki turlasam hemen kasıklarıma karnıma ağrı giriyor bende korktum artık ya düşerse tutunmazsa diye maf olurum herhalde allah korusun :gitme:

selam... meraklanma en tehlikeli 12 hafta diyorlar .. bebeğin plesantası oluşunca düşük riski azalıyomuşş .. tabiki dikkat etmek lazım da..bugün oğlumuza 2 şort 3 tişört aldık minnacıkk . çok güzel.. sağlıkla büyüsünde giysin onları.. vallahi isim bulamıyoruz.. sanırım doğmasına yakın karar vercez..:sm_cool:

canım çok geçmiş olsun benim de öle sorunlarım oldu ama allaha şükür bebişde bizde iiyiz.Annenin sözünü dinle ve yeterki siz ii olun gerisi yalan canım.bende çok fazla giremiyorum ama girdikçe sizlere katılmaya çalışıyorum.kendinize ii bakın ki bebişlerimiz ii olsun canlarım hayırlı geceler.opuyorumnanaktan

insan birşeyler alınca ne mutlun oluyor dimi bende alınca eve getirince defalarca bakıyorum biizmkiler çok önceden hazırdı zaten kız neden bu kadar geç kaldınız

kız olursa seval almira seval kayınvalidemin ismi eşim 8 yaşındayken vefat etmiş o istedi ebnde kırmadım zaten güzel isim almirayıda ben seviyorum

erkek olursa doruk istiyorum kısmet tabiki

eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlarda isimleride konur eşyalarıdA ALINIR :hulya:

öyle tabi.. sağlıklı olsun yeter.. sende bu gidişinde öğrenirsin büyük ihtimalle cinsiyetini.

kızlar ben daha önce dış gebelik geçirdim

şimdi hamileyim 5+4 kese gözükmedi tekrar dış gebe olasılığı varmış

4 boyutlu ultrasonda gözükür mü acaba kese bilgisi olan varmı

Bende uzun zamandır yazamadım birşeyler
Bugün 10+2 günlük oldu bebeğim ama son haftalarda çok iştahsızım bulantılarım var et ve balık yiyemiyorum..:-(
bu arada benim dr um günde 3 bardak süt 1 adet ceviz öğlen ve akşammutlaka et (tavuk,kırmızı et)
haftada 2 gün balık günde 3 adet meyve (şeftali elma vb) yemem gerektiğini söyledi ve 2lt sıvı almalıymışım
ama tabi bulantılarım nedeniyle meyve süt ve ceviz dışındakilere pek uyamadım midem hep buruluyor peynir ekmek yemek istiyorum
birde elevit kullanıyorum ben oda mide bulantısı yapıyor aranızda elevit kullanan vardır sizlerdede böyle bir sıkıntı varmı??

perşembe günü randevumuz var umarım bebişimiz iyidir ....

son birşey daha sorucam karın ve göğüslerde çatlak oluşmaması için krem kullanıyormusunuz?(kullanıyorsanız hangi marka)
dr um 3,5 - 4 . aydan sonra krem verecekmiş...

herkese selamlar ..

kızlar benim idrar tahlilimde iki çizgi çıktı doktora gittim kan tahlilindede hamile olduğum sonucuna vardı doktor fakat ultrasonda keseyi göremedi çok canım sıkıldı neden acaba erken diye mi acaba

kızlar benim idrar tahlilimde iki çizgi çıktı doktora gittim kan tahlilindede hamile olduğum sonucuna vardı doktor fakat ultrasonda keseyi göremedi çok canım sıkıldı neden acaba erken diye mi acaba

tebrik ederim.. endişelenme henüz erken 5. haftalarda keseyi görebiliyosun.. ondan önce görmemek normal.. biraz daha sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…