6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

selam ducks hayırlı olsun oğlun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Bende izmirde yaşıyorum hangi dr. a gidiyorsun ?

teşekkür ederim. seninde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kahraman kolday a gidiyorum.. sen?

terazi _ 5 çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...

teşekkür ederim seninde hayırlıolsun 5 aydan sonra çatlak kremi kullanılıyor diye biliyorum yediklerin bende bebekiçin yeterli diye umuyorum ama 3 bardak süt fazla değilmi ben 1 veya 2 bardak içiyorum oda soğuk ve şekersiz olarak

teşekkür ederim. seninde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kahraman kolday a gidiyorum.. sen?

Bende teşekkür ederim.Hepimiz sağlıkla tamamlariz inş.
İbrahim Yanık a gidiyorum ben Alsancakta Kordon Kliniğe Kahraman beyin adını duymuştum iyi bir hekimmiş.Baya erken öğrenmişsiniz cinsiyetini bende çok merak ediyorum umarız bizede erken gösterir bebeğimiz

Walla dr um 3 dediği için içiyorum midemede iyi geliyor allahtan hep severdim süt içmeyi bende senin gibi soğuk ve şekersiz içiyorum bide yağsız süt içiyorum dr um light süt içmenin sakıcası olmadığı söyledi balık etiyim zaten ondan yağsız süt ve yoğurt tüketiyorum.

ben çok memnunum. arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim zaten..erken öğrendik kahraman bey genelde söylüyor 13-14. haftalarda.. bide çenemden kurtulmak için tabi :) en kısa zamanda sende öğrenirsin inşallah.. burdan yazarsın bana.. sağlıklı ve hayırlı olsun yeter tabi.. ama insan merak etmeden de duramıyor..:dance:

iyiz nasıl olalım bol bol uyku modundayım gece gündüz uyuyorum haplardan dolayı galiba
sen nasılsın neler yaptın bebiş için

iyiz nasıl olalım bol bol uyku modundayım gece gündüz uyuyorum haplardan dolayı galiba
sen nasılsın neler yaptın bebiş için

bende işteyim.. çok yoğun şu dönem.. yarın son ama.. öğle tatilimde gittim oğluma bir ayakkabı aldım.. çok tatlıydı.. hafta sonu aldıklarımla takım yapmış oldum.. vallaha bu gidişe bir dur demeli.. yoksa yanıcaz doğana kadar.. :teytey:

senin ağrıların geçti mi? ne kadar kaldı doktora gitmene..? tadını çıkar bol bol uyu.. dinlensinde büyüsün bebişinde..

sormaya her gördüğüm bebek mağazasına girip bende birşeyler alıyorum doğana kadar napçaz bilmem
kendimi yorduğum zaman ağrılarım oluyor bide ağır kaldırdığım zaman haplarım bitiminde gidicem yani ay sonuna denk geliyor bayram ne zaman ona bakıyordum bende şimdi denk gelmesin diye

ya bide bendenmi kaynaklanıyor sizin yazdıklarınız bana gelmi,yor siteye girip çıktıktan sonra geliyor sizlerinde öylemi napçam

bende bu başlıklı foruma girip çıkınca görüyorum yazılanları.. aslında öyle olmaması lazım ama.. bayram bu pazar.. sanırım ayın 21 oluyor.. az kaldı yani..

:CüvCüv:
slm tebrikler hayırlı olsun bence vakit kaybetmeden git dr.ra :CüvCüv:

bende çok şükür hamileyim daha yeni öğrendim bayramdan sonra gidecem doktora,ben 3 ay önce düşük yaptım çok şükür tekrar kaldım şuan hap kullanıyorum düşük için inşallah birşey olmaz,banada çok uyku yapıyo baş dönenmesi oluyo bide karnınmın içi atoyo sizlerde olan varmı bana yazsınlar

merhaba ben yeni üye oldum bende 6 haftalık hamileyim ama 3-4 haftalıkken bilmeden antibiyotik (Amoklavin) kullandım üstüne mantar ilaçları kullandım (Flucan, Canesten fitil) :1no2: doktorum henüz kan dolaşımı başlamadığı için zarar vermez dedi ama ben yinede endişeliyim. Hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanan varmı?

tugyan hayırlı olsun bebişin bence normaldir içinde bir bebeğin var endişelencek bir durum olduğunu sanmıyorum

tugba seninde hayırlı olsun bebişin dr.güven bence ben normaldede hap kullanan biri değilim çok ihtiyaç olmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…