selam ducks hayırlı olsun oğlun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Bende izmirde yaşıyorum hangi dr. a gidiyorsun ?
terazi _ 5 çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ...
kızlar benim idrar tahlilimde iki çizgi çıktı doktora gittim kan tahlilindede hamile olduğum sonucuna vardı doktor fakat ultrasonda keseyi göremedi çok canım sıkıldı neden acaba erken diye mi acaba
teşekkür ederim. seninde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kahraman kolday a gidiyorum.. sen?
teşekkür ederim seninde hayırlıolsun 5 aydan sonra çatlak kremi kullanılıyor diye biliyorum yediklerin bende bebekiçin yeterli diye umuyorum ama 3 bardak süt fazla değilmi ben 1 veya 2 bardak içiyorum oda soğuk ve şekersiz olarak
selam bende 3+4 haflaık hamileyim
Bende teşekkür ederim.Hepimiz sağlıkla tamamlariz inş.
İbrahim Yanık a gidiyorum ben Alsancakta Kordon Kliniğe Kahraman beyin adını duymuştum iyi bir hekimmiş.Baya erken öğrenmişsiniz cinsiyetini bende çok merak ediyorum umarız bizede erken gösterir bebeğimiz
iyiz nasıl olalım bol bol uyku modundayım gece gündüz uyuyorum haplardan dolayı galiba
sen nasılsın neler yaptın bebiş için
sormaya her gördüğüm bebek mağazasına girip bende birşeyler alıyorum doğana kadar napçaz bilmem
kendimi yorduğum zaman ağrılarım oluyor bide ağır kaldırdığım zaman haplarım bitiminde gidicem yani ay sonuna denk geliyor bayram ne zaman ona bakıyordum bende şimdi denk gelmesin diye
ya bide bendenmi kaynaklanıyor sizin yazdıklarınız bana gelmi,yor siteye girip çıktıktan sonra geliyor sizlerinde öylemi napçam
selm bende dün öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum ama bilmiyorum duygularım birasda karışık sanırım 3haftalık felan olması lasım ultrasona girmedim henüz ilk ultrasona ne zaman girmek lasım.. iyiakşamlar selamlar..
arkadaslar ense kalinligi ve kan testi sonuclarim kötü cikti.cok üzülüyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?