Merhaba bende dün akşam yaptırdığım kan testiyle
5 haftalık hamile olduğumu öğrendim opuyorumnanaktan
hepimizinki sağlıklı ve hayırlı olur inşallah :CüvCüv:
kızlar merhaba
ben de 8+3 hamileyim. 6 haftalıkken öğrendim. ultrasona aldı doktorum hemen. hem keseyi hem de miniciği gördük. kalp atışlarını da dinledik. çok tuhaf bir duyguygu . sanki taramalı tüfek
herşeyin normal olduğunu söyleyip 10 gün sonrasına çağırdı bizi tekrar. bu 10 günlük süreçte nerdeyse hiç dinmeyen kasık ağrılarım oldu ve folic asit kullanımından kaynaklandığını düşündüğüm korkunç bi şişkinlik. sanki bütün dünyayı yutmuşumelimi kolumu kaldıramadığım sürekli bir uyku hali de başgösterdi. 10 gün sonra gittiğimizde vitamin verdi doktorum ve şu anda uyku halim kalmadı. ama şişkinlik geçmiyor. hatta 1.5 kg kaybetmişim
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Merhaba,
Ben de 8+2 günlük hamileyim. aramızda 1 gün var süperr..
bende de uyku hali var ve bu günlerde bulantılarım başladı. Öncesinde hiç bulantım yoktu.
aynı şişkinlik bende de var ama ben 2-3 kilo aldım bu dönemdu bu yüzden olabilir)
gerçekten süper :))
bana verilen vitaminin bulantı, uyku hali vs. giderilmesine yardımcı olduğu yazıyor prospektüsünde. doktoruna bi danış istersen..
evet elevit verdiler. ben faydasını gördüm .. inşallah sen de görürsün
öncelikle çok geçmiş olsun seni yakından takip ediyordum rabbim hakkında hayırlısını ne ise onu nasip etsin benimde 2 defa kanamam oldu ve evde hapis hayatı yaşadım ve hala aynı şkilde devam ediyorum canım nedeni ne pekala yazarsan bizleri aydınlatırsın
canım benım saol nedenı doktorlarda tam bısey demedıler suan 10 gun sonra genetık patolojı raporunu alacagım o zaman bellı olacak sımdılık adet duzensızlıgı dıyolarda daha bellı deıl yanı kendıne coook dıkkat et suan senın zorunlu ıstırıhatın bebegıne cok yarıyo ınsallah saglıkla mutlulukla kucagına alırsın canım
canım benim inşallah sanada tüm isteyenlerede yüce rabbim tez günde tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
kızlar ne yazıkkı gecen carsamba gunu bebegımı kaybettım hastaneye yattım yogun kanamayla bebegımı dusurdum bebegımın durumu ıı deıldı kalp atısları cok yavastı sımdı toparlanmaya calısıyorum fızıken ıyıyım ama ruhen nasıl ıyılesırım bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?