6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

kızlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikince bu gün idrar testti yaptım pozitif çıktı
allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bende hamileyim
önümüzdeki hafta dr ye gitmeyi düşünüyorum
inşallah keseyi ardından da kalp atışlarını duyarız allahın izniyle

kızlar merhaba
ben de 8+3 hamileyim. 6 haftalıkken öğrendim. ultrasona aldı doktorum hemen. hem keseyi hem de miniciği gördük. kalp atışlarını da dinledik. çok tuhaf bir duyguygu . sanki taramalı tüfek
herşeyin normal olduğunu söyleyip 10 gün sonrasına çağırdı bizi tekrar. bu 10 günlük süreçte nerdeyse hiç dinmeyen kasık ağrılarım oldu ve folic asit kullanımından kaynaklandığını düşündüğüm korkunç bi şişkinlik. sanki bütün dünyayı yutmuşum elimi kolumu kaldıramadığım sürekli bir uyku hali de başgösterdi. 10 gün sonra gittiğimizde vitamin verdi doktorum ve şu anda uyku halim kalmadı. ama şişkinlik geçmiyor. hatta 1.5 kg kaybetmişim
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Merhaba,

Ben de 8+2 günlük hamileyim. aramızda 1 gün var süperr..
bende de uyku hali var ve bu günlerde bulantılarım başladı. Öncesinde hiç bulantım yoktu.
aynı şişkinlik bende de var ama ben 2-3 kilo aldım bu dönemdu bu yüzden olabilir )

gerçekten süper :))
bana verilen vitaminin bulantı, uyku hali vs. giderilmesine yardımcı olduğu yazıyor prospektüsünde. doktoruna bi danış istersen..

internetten araştırdığımda bu haftalarda bulantı olması beklenir, normaldir. hatta yoğun kusmalar da olabilir, anne adayları korkmasın hiç bişii yemeseniz de bebeğiniz yeteri kadar beslenir yazıyordu. normal yani :))

arkadaşlar ben de 6hafta 5 günlüğüm.dün kalp atışını gördüm.ama kahverengi lekelenmem var.doktorum düşük tehlikesi dedi ve yarın yola çıkmam gerekiyor.iğne yaptı doktorum onun için.umarım sağ salim döneriz bebişimle.dua edin,

selam kızlar. bende tam 6 haftalık hamileyim.hepimize hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
iki gün önce doktora gittim.düşük tehlikesi gördü sanırım.progesteron verdi.birde folik plus kullanıyordum.onu bırak multibionta verdi.
bişey sorabilirmiyim sizlere doktor vaginal bakmadı.karından ultrasona baktı keseyi göremedi.ben heyecanlandım.ama doktor normal herşey yolunda dedi ve 1 ay sonra gelmemi istedi bu normalmi?

kızlar ne yazıkkı gecen carsamba gunu bebegımı kaybettım hastaneye yattım yogun kanamayla bebegımı dusurdum bebegımın durumu ıı deıldı kalp atısları cok yavastı sımdı toparlanmaya calısıyorum fızıken ıyıyım ama ruhen nasıl ıyılesırım bılmıyorum

öncelikle çok geçmiş olsun seni yakından takip ediyordum rabbim hakkında hayırlısını ne ise onu nasip etsin benimde 2 defa kanamam oldu ve evde hapis hayatı yaşadım ve hala aynı şkilde devam ediyorum canım nedeni ne pekala yazarsan bizleri aydınlatırsın

canım benım saol nedenı doktorlarda tam bısey demedıler suan 10 gun sonra genetık patolojı raporunu alacagım o zaman bellı olacak sımdılık adet duzensızlıgı dıyolarda daha bellı deıl yanı kendıne coook dıkkat et suan senın zorunlu ıstırıhatın bebegıne cok yarıyo ınsallah saglıkla mutlulukla kucagına alırsın canım

canım benim inşallah sanada tüm isteyenlerede yüce rabbim tez günde tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

canım benim ya senin adına gerçekten çok üzüldüm tez zamanda inş.hamile kalırsın gene sevinçli haberlerini alırız neden olduğunuda bize bildir bende merak ettim CADIARZU

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
yeni gelen herkes hoşgeldiniz
slm kızlar tatil bitti döndüm yazdıklarınızı okudum yeni hamişlere tebrikler hemen hemen hepimiz aynı dönemde doğum yapıcaz kısmet olursa ne güzel hepimiz herşeyimizi aldıklarımızı burada paylaşırız ben şimdiden herşeye bakmaya başladım almıyorum ama sadece beğeniyorum :)

canım hoşgeldin.bende bu hafta geldim ttailden.nasıl geçti, ben denize girdim çok sık olmasada.mide bulantılarında devam.bugün 8+7 olduk.seninki kaç haftalık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…