6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

yani 4+5 demek 4 hafta 5 günlük hamileleik demek canım.hayırlı olsun bebişin

Kızlar bebeĞım 6+3 olmuŞ dÜn kalp atıŞlarını duyduk Çok ŞÜkÜr Çok mutluyum allah herkese yaŞatsın bu duyguyu

slm canım teşekkür ederim seninde hayırlı olsun

terazi_5 selam canim nasilsin?hamileligin nasil gidiyo insallah bir sorun yoktur.bebeginin cinsiyeti belli oldumu bu arada??bende kürtajdan sonra adet olmayi bekliyorum hala doktorum 1 kez adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi.bakalim hayirlisi biraz daha beklesem daha iyi olur herhade saglik acisindan.simdilik oglu$umla vakit geciriyoruz bol bol.arada burayi okuyorum.görüsürüz gene insallah.opuyorumnanaktan

doktorum bana hiç folik asit vermedi gittiğim ilk haftada kan hapıyla bi vitamin verdi onları içiyorum sormayıda unuttun 8. haftamdayım zaten artıkda içmediğim için bi zararı olurmu ki?

canım sen kac haftalıksın vitamini kesmiş doktorun merak ettim benim 12.hafta bitti doktorum 4.aya kadar folik asite devam dedi bana kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahım bebeklerimizi korusun

Canım benim 8 haftam bitti.9 haftaya giriyorum. Doğumdan önce de 2 ay kulladım ben doğumda da 2 ay kullandım. Bakalım belki yarın bir kutu daha alır devam ederim. Bu arada tam tahıllı ekmek, fındık falan yemeye çalışıyorum folik asiti doğal yollardan almak için. Biraz da pimpirikliyim interneti her açtığımda kafam karışıyor Tek dileğim sağlıkla bebeğimi kucağıma almak. Umarım eksik kalmıyorumdur birşeylerden.:Saruboceq:

Slm kızlar bende sata göre 5 hafta 6 günlük hamileyim yani altıncı haftanın sonundayım henüz kese görünmedi doktor cumaya tekrar gel dedi umarım o zaman görünür :gitme::Saruboceq: sizler keseyi ve bebeğinizi ne zaman gördünüz??? senağlama

arkadaşlar. gecen hafta doktora gittim. :ecrin_bebek: bende hamileyim kesinleşti. en son yazdıgımda bu sefer cok guclu hisediyorum demiştim gerçekten doğruymuş.. çok mutluyumopuyorumnanaktan

Arkadaşlar bende sata göre 7+4 üm (sanırım ulturasana göre biraz daha önde) 5+3 ken doktora gittim aşağıdan muayene sayesinde keseyi ve kalp atışlarını gördük ama dinletmedi bir sonraki randevuda dinletecekmiş.Bir sonraki kontrolümüz 28 Ekimde o zaman 8+5 olucaz çok heyecanlıyım. Ben adet tarihim geçmeden neredeyse 4 haftalıkken öğrendim kaç zamandır sizlerle paylaşmak istedim ama fırsatım olmadı bir türlü kısmet bugüneymiş. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sevgiler

canım bende sata gore 5 haftalık sanıyordum bundan 10 gun once gıttıgımde gorulmemişti kese gecen cuma gordum keseyı ama bebegım 5haftalıkmıs gec dollenme olmus belkı senınde oyledır endıselenme bazılarınınkı gec gorunuyor 10 gun sonra tekrar gıt dr una canım inş gorursun

gozunaydın canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba bende 6+2 günlük hamileyim tabi SAT a göre. doktora 3 gün önce gittim, kalp atışları ultrasyonda dinleyemedik sadece bişey inip inip kalkıyodu ekrarda. ama acayip bi duygu, birşey soracağım arkadaşlar, doktorum vajina ultrasyonu ile baktı arkadaşlar zararı olur dedi, zararı olsa doktor neden baksın ki değil mi?

hayırlı olsun tebrik ederim merak etme banada doktorum ilk haftalar hep vajinal ultrasonla baktı hiç bir zararı yok

selam arkadaşlar..Bizim de 1.5 senelik denememizin ardından nihayet hamileyim..Tam 5 haftalık oldu bugün....30 Ekim'e randevu verdi doktor...Umarm duyarız kalp atışlarını....

Kızlar yaa kalp atıŞlarını ne zaman duydunuzz..benım daha 8 gÜnÜm varr dr gıtmek ıÇın Çok korkuyorum ya kalp atıŞı yoksa dıyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…