terazı_5 canım hayırlı olsun daha once baska topıkte konusmustuk bebek ıstıyordun Rabbım dualarını duymus gondermıs melegını Allah tamamına erdırsın canım,bende hamıleyım sata gore 6 haftalık olması gerekıodu ama galıba gec dollenme olmus benımkı vajınal ultrasonda 2 bucuk haftalık olarak gozuktu yarın bıdaha dr a gıdecegız inş keseyı gormeyı umut edıyoruz
canım sen kac haftalıksın vitamini kesmiş doktorun merak ettim benim 12.hafta bitti doktorum 4.aya kadar folik asite devam dedi bana kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahım bebeklerimizi korusun
Kızlar bebeĞİm 6+3 olmuŞ dÜn kalp atıŞlarını duyduk Çok ŞÜkÜr Çok mutluyum allah herkese yaŞatsın bu duyguyu
slm canım teşekkür ederim seninde hayırlı olsun
Slm kızlar bende sata göre 5 hafta 6 günlük hamileyim yani altıncı haftanın sonundayım henüz kese görünmedi doktor cumaya tekrar gel dedi umarım o zaman görünür :gitme::Saruboceq: sizler keseyi ve bebeğinizi ne zaman gördünüz??? senağlama
arkadaşlar. gecen hafta doktora gittim. :ecrin_bebek: bende hamileyim kesinleşti. en son yazdıgımda bu sefer cok guclu hisediyorum demiştim gerçekten doğruymuş.. çok mutluyumopuyorumnanaktan
Arkadaşlar bende sata göre 7+4 üm (sanırım ulturasana göre biraz daha önde) 5+3 ken doktora gittim aşağıdan muayene sayesinde keseyi ve kalp atışlarını gördük ama dinletmedi bir sonraki randevuda dinletecekmiş.Bir sonraki kontrolümüz 28 Ekimde o zaman 8+5 olucaz çok heyecanlıyım. Ben adet tarihim geçmeden neredeyse 4 haftalıkken öğrendim kaç zamandır sizlerle paylaşmak istedim ama fırsatım olmadı bir türlü kısmet bugüneymiş. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sevgiler
arkadaşlar merhaba bende 6+2 günlük hamileyim tabi SAT a göre. doktora 3 gün önce gittim, kalp atışları ultrasyonda dinleyemedik sadece bişey inip inip kalkıyodu ekrarda. ama acayip bi duygu, birşey soracağım arkadaşlar, doktorum vajina ultrasyonu ile baktı arkadaşlar zararı olur dedi, zararı olsa doktor neden baksın ki değil mi?
selam arkadaşlar..Bizim de 1.5 senelik denememizin ardından nihayet hamileyim..Tam 5 haftalık oldu bugün....30 Ekim'e randevu verdi doktor...Umarm duyarız kalp atışlarını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?