6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

bende 7 haftalık hamileyim dün kalp atışlarını gördüm,sanki içimde bir fener yanıp sönüyor anne ben burdayım diye...nasıl güzeldi anlatamam, çok mutluyum darısı herkesin başına işallah...

canım vajınal ultrasyonun hıc bı zararı yok bende bugun vajınal ultrasyonda gordum bebegımı canlanmıs kalp atısları baslamıs 6+5 im bende bıraaz daha bekle duyarsın ınş:Saruboceq:

bende haftaya cumartesi gideceğim kalp atışlarını görmek için, sizdede oldumu arkadaşlar, hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum yani kusma bulantı halsizlik yok, doktor şanslı olduğumu söyledi, bende tabi kendi kendime nazar ettirmezsem :)

canım hamileliğinin tadını cıkart bende 12+3 üm hiç bulantım olmadı rahat geciyo bosver olmasın bulantın daha iyi

arkadaşlar peki nasıl besleniyorsunuz, en yararlı gıda neler , internette sürekli bunu araştırıyorum, doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri mutlaka alıp yiyorum, doktorum en az 8 bardaş su, kuru üzüm, kuru kayısı fındık badem ceviz fıstık içini, günde 1 yumurta mutlaka ye dedi, süt 1 bardak içebilirsin çünkü çok olduğunda gaz ve midede reflü yapıyormuş, onun yerine mutlaka yoğurt ye dedi, hamur işi şeylerde maydanoz nane ve bitkisel çaydan uzak dur dedi, siz özellikle neler yiyorsunuz ?

unuttum birde folik asit (folik plus) temmuz ayında başladım ben, düşünmeden 3 ay önce başlanması gerekiyormuş , kısmet bizimki 2. ayda oldu

:Saruboceq:
unuttum birde folik asit (folik plus) temmuz ayında başladım ben, düşünmeden 3 ay önce başlanması gerekiyormuş , kısmet bizimki 2. ayda oldu

Canım hayırlı olsun bebişin; folik asit gıdalarda da var özellikle bulgurda çok var ve portakal suynda doğal yoldan almak istersen. Yemene çok dikkat et hmen yaramıyor herşey bebeğe. Şimdilik senin depoları ona yettiği için ilk üç aylık dönemde alına kilolar daha çok senin. Yumurta özellikle et yemiyorsan mutlaka yemelisin; proteğin açısından. Onun dışında iyi yıkanmış taze meyve ve sebze en güzeli ve en sağlıklısı. Hamur işinden uzak dur. Hepimiz güzel bir hamilelik geçiririz inşallah. Kolaylıklar. Bu arada ben de foliğe temmuzda başladım ekimin başında bebek iki aylıkken bıraktım. Doktorm ilk 8 hafta için çok önemli olduğunu gerisinde ise doğal yollardan alıcağımın şimdilik yeterli olduğunu söyledi. Allahım Hepimizin bebeklerini korusun.:Saruboceq:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
7 haftalık hamileyim keseyi gördük ama bebişimi göremedim henüz haftaya inşallah görcem hayırlısı:CüvCüv::CüvCüv:

selam
bende dört haftalık hamileyim 2 haftalıkken ultrasonda göründü.çok midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum doğru düzgün.yemek kokularından midem bulanıyor en sewdiğim şeyleri bile yiyemiyorum.bebeğe zararı olur mu aç durmanın.

merhaba kızlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 5-6 haftalıkmış :)
çok hafif mide bulantısı ve uyku hali var bide moralim bozuk gibi :)
inşallah hepimizinde hamilelği kola geçer...

Evet canım ben sata göre hesaplıyordum ama 2 hafta geriden geliyormuş benimki bana göre şu an 7. haftanın içinde doktora göre 5. haftanın içinde ama doğum tarihine göre hesaplandığında da benim hesapladığım gibi çıkıyor yani 7. haftanın içinde görünüyor :uhm: benim anlamadığım doktorun söylediği gibi 2 hafta geriden geliyorsa doğumda iki hafta geç olmazmı? Yani sata göre 9 ay 10 gün olmuşkenmi doğacak yoksa 2 hafta daha bekleyip bebeğin gelişimin tamamlanmasını bekliycez kaydirigubbakcemile3 postmatüre (geç doğan bebek) olur o zaman bebeğim ama ya kafam karıştı yakafamçokkarıştıCADIARZU Bu arada kesemis göründü haftayada kalp atışlarını duycass kısmetse delikafadulden

merhaba arkadaşlar bende eni öğrendim 6 haftalık hamileyim çok garip bi duygu şimdilik sadece midem bulanıyor.inşallah oda geçer.herkese kolay bir hamilelik diliyorum :)

slm kızlar.bende bugün itibariyle 6 haftalık hamileyim sat a göre tabi:))geçen hafta kesemi gördü doktor ama bebeği görmek için önümüzdeki cmrtsiye randevuverdi ben biraz dahamı geç gitsem acaba diyorum.bundan önce bi dış gebelik geçiridm 7 ay önce.sanki yine kötü bişey çıkacakmış gibi çok korkuyorum.ya bebek görünmesse görünsede kalbi atmassa falan diye korkudan kendimi yiyorum.valla bu dış gebelikten snr panik atak oldum sanırım.tanemsi senin bebeiş görüldümü cn.randevun nzman doktorla.

Kızlar herkse günaydın; ben şu an 9+3 oldum. Ama hiç belirtim yok. Ne mide bulantısı ne kusma ne akıntı ne de sık idrara çıkma. Siz de belirtiler var mı. Korkar oldum bikaç gündür. Umarım bir sıkıntım yoktur. Doktorla randevuma iki hafta var. Allahıım hepimizin bebeklerin korusun.:Saruboceq:

kızlar merhaba benimde adetim 5 gün gecikti acayip karın ağrım vardı çarşamba akşamı dayanamadım acile gittim idrar testi yaptılar pozitif çıktı hemşire bu saatte idrarla çıktığına göre 10-15 günlük dedi kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyom ama acayip karnım ağrıyo geceleri çok uyanıyom çok acayip bir duygu inanamıyorum sanki adet olacakmışım gibi geliyor pazartesi randevu aldım kan tahlilinde kaç haftalık olduğu çıkmazmı?sat göre 4 hafta 1 günlük hamileyim 3 yıllık ewliyim allah herkeze nasip ederi inşallah........

canım benimde öyle, doktora gidince için rahatlıyor sadece, onun haricinde acaba bişey mi var bişey mi oldu diye sürekli düşünüyorum. hiç bir belirtim hiç bir rahatsızlığım yokyok, cumartesi doktora gittim de rahatladım kalp atışını duydum 8+4 günlük olmuş çok mutlu oldum, 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi tahlil , ense kalınlığını ölçecekmiş, bakalım nasıl geçiririm 1 ayı. yani merak etme tek değilsin,aslında bizler çok şanslıymışız da heberimiz yok :)

Tatlım vallahi şanslılardanız allah bozmasın v hep böyle geçsin inşallah hamileliğimiz. Başlık altı haftalık hamileler ama hepimiz büyüyoruz 10 haftalar 11 aftalar geldi allah hepimizin sağlıkla 40 haftaya gelmesini de nasip eder inşallah. Bu arada bebişleriniz için hazılıklara başladınız mı? Vala genele vurunca baya masraflı ama hepsine değer.... Aldıklarınız varsa bu arada hem bebek ihtiyaçları hem annenin ihtiyaçlarını ve diğer konulardaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Hepimize güzel bir gün dilerim güzel hamişler

merhaba arkadaşlar bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok seviçli ve şaşkınım çünkü 3,5 yaşında bir kızım var onun doğumundan sonra rahatsızlık geçirdim ve birdaha çocuğumun olamayacağını sanıyordum biraz zor ve dikkat gerektiren bir hamilelik olacak, allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin.inşallah herkesin hamileliğide sağlıklı ve kolay geçer..

haylı olsun banbino....
arkadaplar ben bi bilgi öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.
şimdi bebeklere sürülen bebe yağlarının bazıları yapış yapış yapıyormuş cildi. cikonun kiler iyiymiş, geçen çarşıya çıktım bi mağzada indirimdeydi 60 tl seti, içinde 6 farklı ürün var, şimdilik sadece onu almayı düşünüyorum, zaten annaneler babaanneler yapmaya başladı biraz , annemin işlediği tüm örgüler evimde arada bir bakıyorum onları :)
birde yatak baktım , hem yatak hemde oyun alanı oluyormuş, fiyatı 200 tl dediler oda indirimdeymiş , eşime dededim alalım diye fakat bu kadar aceleci olma diyor, ama ne yapayım herşeyi olsun istiyorum bir an önce :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…