arkadaşlar merhaba bende 6+2 günlük hamileyim tabi SAT a göre. doktora 3 gün önce gittim, kalp atışları ultrasyonda dinleyemedik sadece bişey inip inip kalkıyodu ekrarda. ama acayip bi duygu, birşey soracağım arkadaşlar, doktorum vajina ultrasyonu ile baktı arkadaşlar zararı olur dedi, zararı olsa doktor neden baksın ki değil mi?
bende haftaya cumartesi gideceğim kalp atışlarını görmek için, sizdede oldumu arkadaşlar, hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum yani kusma bulantı halsizlik yok, doktor şanslı olduğumu söyledi, bende tabi kendi kendime nazar ettirmezsem :)
unuttum birde folik asit (folik plus) temmuz ayında başladım ben, düşünmeden 3 ay önce başlanması gerekiyormuş , kısmet bizimki 2. ayda oldu
canım bende sata gore 5 haftalık sanıyordum bundan 10 gun once gıttıgımde gorulmemişti kese gecen cuma gordum keseyı ama bebegım 5haftalıkmıs gec dollenme olmus belkı senınde oyledır endıselenme bazılarınınkı gec gorunuyor 10 gun sonra tekrar gıt dr una canım inş gorursun
Kızlar herkse günaydın; ben şu an 9+3 oldum. Ama hiç belirtim yok. Ne mide bulantısı ne kusma ne akıntı ne de sık idrara çıkma. Siz de belirtiler var mı. Korkar oldum bikaç gündür. Umarım bir sıkıntım yoktur. Doktorla randevuma iki hafta var. Allahıım hepimizin bebeklerin korusun.:Saruboceq:
canım benimde öyle, doktora gidince için rahatlıyor sadece, onun haricinde acaba bişey mi var bişey mi oldu diye sürekli düşünüyorum. hiç bir belirtim hiç bir rahatsızlığım yokyok, cumartesi doktora gittim de rahatladım kalp atışını duydum 8+4 günlük olmuş çok mutlu oldum, 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi tahlil , ense kalınlığını ölçecekmiş, bakalım nasıl geçiririm 1 ayı. yani merak etme tek değilsin,aslında bizler çok şanslıymışız da heberimiz yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?