6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

2 hafta Önce kanda 4-5 haftalık ÇıkmıŞtı acaba doĞrumuydu daha erkenmı doĞru dÜrÜst kaÇ haftalık bı bılsem 6 haftaık kalp atıŞını duyanlar var benım bebeĞım Şımdı 6 haftalık olmalı araŞtırdım 8 haftada duyulabılıyomuŞ ne olur yardım edınnnnnn

Canım adet tarihin ne?

canım senin son adet tarihin ne? Bende seninle aynı problemi yaşıyorum...

benim son adet tarihim 20 ağustos ama son adet tarihinden hesaplamak geçerliliği az çünkü normalde 1 hafta adetin sürüyo yumurtlama döneminden hesaplamak en mantıklısı bence

SENİN SON ADET TARİHİN NE SENDEMİ DUYAMADIN CANIM YA senağlama

Canım aramızda çok yok benimde 16 ağustos bende duyamadım delircem son adet tarihinden hesaplıyo dr ona göre 8+2 günlük geç döllenme olsa 6 hafta bitiyo ama bilmiyorum böyle muallak yaşamak ne zor yaa...

Kızlar mrb ben de şu an 8 haftama girdim pazartesi doktora gittim, allaha şükür kalp atışlarını duyduk. (6 hafta gittiğimde gözükmüyordu) . Allah herkese nasip etsin . Bana 5 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Kafama takılan şu ben 1 temmuzdan beri folik asit kullanıyorum. Ama doktorum artık kesebilirsin dedi. Ama netteki her yerde ilk 3 ay içmek çok önemli deniyor. Sizin doktorlarınızın bu konudaki tavsiyeleri ne. Yani kafam karıştı. (Bu arada folik plus alıyorum 3 aydır ve günde 2 tane.) Bu konuda yardım derseniz çok sevinirim. Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

benim de benzer durumum var arkadaşlar.son adet tarihime göre 6+5 iken doktora gittim(pazartesi günü).vajinal ultrasonla baktı ama çok küçük henüz kalp atışları belli olmuyor dedi.normal mi diye sordum.olabilir,duyulabilirdi de ama küçük henüz dedi.yani bir sorun varmış gibi konuşmadı.perşembe gününe tekrar bakalım dedi.ben de endişeliyim tabiii ki.zaman geçmek bilmiyor.allah herkese sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

slm cnm hayitrlri olsun ben 3 yada 4 haftalikken doktor verdi ve icinde 100 tane vardi gunde 1 defa bitene kadar kullan dedi yani 3.5 aya kadar devam etmis olucam ..3 aya bitene kadar kullanmakta bi sakinca yok geneli boyle

slm canım hayırlı olsun bebişin ben hamile kalmadan önce 2 kutu bitirdim günde bir adet hamile kaldıktan sonra 3 ay günde 3 adet kullandım bence dr.gene sor çok önemli bir hap bu lmaz:

terazı_5 canım hayırlı olsun daha once baska topıkte konusmustuk bebek ıstıyordun Rabbım dualarını duymus gondermıs melegını Allah tamamına erdırsın canım,bende hamıleyım sata gore 6 haftalık olması gerekıodu ama galıba gec dollenme olmus benımkı vajınal ultrasonda 2 bucuk haftalık olarak gozuktu yarın bıdaha dr a gıdecegız inş keseyı gormeyı umut edıyoruz

selam kızlar ben 11+4 haftalık hamileyim. bir türlü sevinemiyorum, korkuyorumda . çünkü ilk hamilelikte düşük yaptım. 19 haftalıktı. hala aklımda yine düşük yaparsam diye korkularım var.
ikinci hamileliğimde doktor bana folik asit verdi günde 2 tane içiyorum. dokturuma dedim ki 2 damla kanamam oldu dedim, bana progestan hapı 200 mg verdi, günde 2 tane içiyorum. kendimi dikkat ediyorum. otobüs minübüs binmiyorum. işyerinde çalışıyorum. yoruluyorumda. sadece akşamları midem bulanıyor . onun haricinde tüm yiyecekleri yiyorum. inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım. doğumum 30 nisan. Allah nasib eder inşallah. hepinize kucağınıza almayı nasib etsin kızlar ...

canım ıns Rabbım korurda bısey olmaz bende cok korkuyorum senın gıbı benım hergun arada karın agrılarım oluo ben 100luk progestan ve folık asıt ıcıyorum ama 3kere ıcıyorum inş meleklerımız saglıcakla gelır

Herkese günaydın güzel anneler, folik asite devam ediyorum doktoruma sormadım ama Her yerde 3 ay devam edilmesi gerektiği yazıyor. Bu arada bn 4 hafta sonra doktora gidicem ikili test için. umarım herşey yolunda gider o zamana ve ozamandan sonrasında. Burada doktor tavsiyeleriniz ve de hamileliğinizde yaşadığınız sıkıntıları (bulantı, kusma, kasık ağrıları v.s) paylaşırsanız çok sevinirim. sonuçta hepimiz birbirimize yakın zamanlarda bebek sahibi olucaz. Bu konuda deneyimlerimizi paylaşmamız çok iyi olur. hepinize kolay gelsin güzel anneler.

ya arkadaslar ben folık asıt bıde megadyn dıye bı vıtamın kullanıodum dr um folık asıtı kullanmama gerek olmadıgını megadyne de ıcınde folık asıt bulundugunu soyledı bı bılgısı olan varmı acaba

XXXXXangelcim vala bu folik asit olayı beni de bunalttı. benim doktorumda folik asiti kesti ama artı da bir vitamin vermedi. Sadece beş hafta sonra kontrole gel dedi ben de dün içmedim . Önce devam edicem dedim eşimde doktordan iyi mi bileceksin içme dedi kestim bu seferde doğru mu yapıyorum bilmiyorum Allahım bebeklerimizi korusun inşallah ama bak sen vitamin alıyormuşsun o yeterli bence artısına gerek yok.

canım hıc vıtamın almamak dogru deıl bence doktorun vermesede ısrarla uygun bı vıtamın ıste

canım sen kac haftalıksın vitamini kesmiş doktorun merak ettim benim 12.hafta bitti doktorum 4.aya kadar folik asite devam dedi bana kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahım bebeklerimizi korusun

Kızlar 4+5 yada 6+4 gibi rakamlar yazıyosunuz ne anlama geliyor bende bi hafta oldu hamileymişim test yaptım acemiyim bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…