2 hafta Önce kanda 4-5 haftalık ÇıkmıŞtı acaba doĞrumuydu daha erkenmİ doĞru dÜrÜst kaÇ haftalık bİ bİlsem 6 haftaık kalp atıŞını duyanlar var benİm bebeĞİm Şİmdİ 6 haftalık olmalı araŞtırdım 8 haftada duyulabİlİyomuŞ ne olur yardım edİnnnnnn
canım senin son adet tarihin ne? Bende seninle aynı problemi yaşıyorum...
Canım adet tarihin ne?
SENİN SON ADET TARİHİN NE SENDEMİ DUYAMADIN CANIM YA senağlama
Kızlar mrb ben de şu an 8 haftama girdim pazartesi doktora gittim, allaha şükür kalp atışlarını duyduk. (6 hafta gittiğimde gözükmüyordu) . Allah herkese nasip etsin . Bana 5 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Kafama takılan şu ben 1 temmuzdan beri folik asit kullanıyorum. Ama doktorum artık kesebilirsin dedi. Ama netteki her yerde ilk 3 ay içmek çok önemli deniyor. Sizin doktorlarınızın bu konudaki tavsiyeleri ne. Yani kafam karıştı. (Bu arada folik plus alıyorum 3 aydır ve günde 2 tane.) Bu konuda yardım derseniz çok sevinirim. Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar mrb ben de şu an 8 haftama girdim pazartesi doktora gittim, allaha şükür kalp atışlarını duyduk. (6 hafta gittiğimde gözükmüyordu) . Allah herkese nasip etsin . Bana 5 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Kafama takılan şu ben 1 temmuzdan beri folik asit kullanıyorum. Ama doktorum artık kesebilirsin dedi. Ama netteki her yerde ilk 3 ay içmek çok önemli deniyor. Sizin doktorlarınızın bu konudaki tavsiyeleri ne. Yani kafam karıştı. (Bu arada folik plus alıyorum 3 aydır ve günde 2 tane.) Bu konuda yardım derseniz çok sevinirim. Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
XXXXXangelcim vala bu folik asit olayı beni de bunalttı. benim doktorumda folik asiti kesti ama artı da bir vitamin vermedi. Sadece beş hafta sonra kontrole gel dedi ben de dün içmedim . Önce devam edicem dedim eşimde doktordan iyi mi bileceksin içme dedi kestim bu seferde doğru mu yapıyorum bilmiyorumAllahım bebeklerimizi korusun inşallah ama bak sen vitamin alıyormuşsun o yeterli bence artısına gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?