slm kızlar bende 5+2 haftalığım....
ben de 6 haftalığım ama kalp atışını duymadım beniim de acayip uyuyorum her bulduğum fırsatta uyuma moduna geçiyorum gögüslerim acayip acıyor yeme hissim artttı
bende tekrar 2 hafta sonra gidicem banada o zaman dedi testlere başlıcaz diye hakkımızda hayırlısı pembe düşler
selam canım bende hamileyim benimde 6 haftalık bebegim cok mutluyum 2 ay korunmadık rabbim dualarımı kabul etti.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu.ben bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama 20 gün sonra ultrasonla bakıcak hayırlısı canım bebeklerimiz hoşgelsin saglıcakla hayırlarla gelsinnn canım inşş:CüvCüv:
test sonuçları iyi çıktı bizimki çok utangaç galiba gene göstermedi kendini
merhaba canım.ben bebeğimi kaybettimçok mutsuzum hiç keyfim yok uzun zamandır girmiyodum bu hafta işe başladım.hala kötü günlerin etkisi üzerimde allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Kızlar bana yardım edin ne olur kalp atışlarını duyamadım bebeğimin doktor rutin testler için çağırmıştı kalp atışlarını daha sonradan duyacaktık ama belki duyarım diye ümit ettim duyamadım çok korkuyorum ona bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?