6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

inşallahhhhh canım....
senin ne kadarlık??ticker gözükmüyor

selam canım bende hamileyim benimde 6 haftalık bebegim cok mutluyum 2 ay korunmadık rabbim dualarımı kabul etti.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu.ben bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama 20 gün sonra ultrasonla bakıcak hayırlısı canım bebeklerimiz hoşgelsin saglıcakla hayırlarla gelsinnn canım inşş:CüvCüv:

canım benle hemen hemen aynısın hayırlı olsun ben de 7 haftalıkken gidicem kalp atışlarını duymaya allah hayırlısıyla nasip ettsin o gün o ufak pıtırtıları duymayı. Geceleri uyku uyuyamaz oldum hemen pazartesi olsun istiyorum. Folik asit almaya başladın değil mi bu arada sakın ihmal etme ve bolca dinlen.kaydirigubbakcemile3

test sonuçları iyi çıktı bizimki çok utangaç galiba gene göstermedi kendini

çok sevindim ... nazlı bir kız sanırım
bizde önümüzdeki hafta uğrayacağız dr a bir daha bakacak cinsiyetine umarım gösterir .
Bu arada eskiden düzenli olarak yazan birçok arkadaş artık yazmıyor 12,14 16 haftalık arkadaşlar başlığı gören 6 haftalık hamile arkadaşlar yazıyor eskileri de merak ediyorum

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık gebeyim vajina usd bakıldı bebegi gördüler ama kücük dediler kalp atımı yok bhcg yüksek dediler korkuyorum 2 günde bir vajina usd ye gircem kalbi atmıyor bişey olma durumu varmı

Bende daha kalp atıŞlarını duymadım ama yarın doktora gıdıyoruz keseyı gÖrdÜk kalp atıŞlarını hayırlısıyla ne zamana duyarız bılmıyorum

benimde 5 haftalik galiba ultrasyondan nokta kadar bi sey gosterdi doktor test yapti bi sonraki randevu icin ariyacagini soyledi .bizde duymadik henuz kalp atislarini hayirlisi bakalim

merabalar bende gecen hafata hamıle oldugumu ogrendım cuma gunu tekrar gıdıcem henuz kese halınde dedı doktor ama cok sevınmek ıstemıyorum ıkı yıl oncede hamıle kalmıstım ama 2 aylıkken karnımda ölmüştü oyuzden cok umutlanmak ıstemıyorum cunku sonrası zor oluyo.allah herkesın yavrusunu bagıslasın

kızlar merhaba ben daha önce yazmıştım geç döllenme olmuştu şimdi 6 hafta 3 günlük olduk.dün kalp atışlarımızı duyduk.Allah herkesi benim kadar mutlu etsin o anki sevin hiç birşeyle kıyaslanmaz :)) pıt pıt

merhaba canım.ben bebeğimi kaybettimçok mutsuzumhiç keyfim yok uzun zamandır girmiyodum bu hafta işe başladım.hala kötü günlerin etkisi üzerimdeallah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

merhaba canım.ben bebeğimi kaybettimçok mutsuzumhiç keyfim yok uzun zamandır girmiyodum bu hafta işe başladım.hala kötü günlerin etkisi üzerimdeallah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

üzüldüm canım geçmiş olsun allah birtane daha verir inş.neden öldü peki sebep neydi ??

Kızlar bana yardım edin ne olur kalp atışlarını duyamadım bebeğimin doktor rutin testler için çağırmıştı kalp atışlarını daha sonradan duyacaktık ama belki duyarım diye ümit ettim duyamadım çok korkuyorum ona bişey olmasın

Canım senin son adet tarihin ne? bende seninle aynı problemi yaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…