6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

canım eger cok yoruluyorsan ayrıl bence bende fazla ayakta kalmamaya calıstım ama ne yazıkkı bebegım tutunamadı.ne olur kendınıze dıkkat edın.suan keske dıyorum konussaydım patronlarla ona gre muamele etmelerı ıcın ama jeton gec dustu benım hem cocugumu dusurmeme sebep oldular hemde bıkere bıle hastanede yatarken aramdılar gecmıs olsun dıe.ha kadın aradı mudur bozuntusu ama ılk sordugu sey nekadar surer oldu vıcdansızlar bu sefer hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez ayrılıcam ınsallah eylulde tekrar hamıle kalırım

canım benim inşallah iyi haberlerini alırız burdan tekrar.allhın izniyle.herşey allahtan dedimya.kendini suçlama artık yoruldum diye.kaderde ne varsa yaşıyor insan.bahane oluyor diğerleri.yüce rabbim hayırlısını versin her zaman.

slm kızlar bu sabah müthiş bir baş ağrısıyla uyandım şimdi biraz geçti gibi hafif te bir bulantı vardıbuğün ama kusmadım çok az yedim birşeyler buğün bayabi tuhaf hissediyorum kendimi pazartesi gününe randevu aldım şimdi bakalım bebişim nasıl :))

evt canım dogru soluyosun....sızler kendınıze dıkkat edın kotu haberlerınızı almak ıstemıyorummmmmmmmmmm lutfennnnnnnn

canım gün gün değişiyor işte.baş ağrısı olurmuş zaten hamilelikte.bebişlerimiz iyi olsunda.benimde midem dün iyiydi bugün felaket.bende bugün gidicem dr hayırlısıyla inşallah.bakalım bebişim nasıl.

kızlar benide alın aranıza 5+3 günlük benim bebişim insallah saglıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.sizde hiç değişiklik varmı bende hiç bisey yok daha midem bulanmıyo bazen unutuyorum bile hamiş oldugumu göğüslerim şiş ama acımıyo ne zaman baslar bu bulantılar acep

canım benım hayırlı olsun belırtıler ıcın erken daha endıselenme baslar 2.ayına gırerken belırtıler baslıyor

allahım su üç ay geçse rahatlıcaz biraz daha.kızlar bide ben 28 indedoktoragittim kese cok belli belirsiz gözükmüştü bidaha 24 ünde gelcen dedi cok değilmi ya yani kalp atışlarını daha önce duyamammı ki

nekadarlık bitanem seninki

canım bebişin hayırlı olsun.allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.benimki 9+2.bugün gidicez bakalım dr.seninki daha küçük annesi merak etme görsün bazen kese gözüküyor bebek çok küçük olduğu için gözükmüyor.5 haftalıkken görmüştüm ama dr göremeyiz belki demişti küçük olduğu için endişelenme canım.bu kadar uuzn aralıklarlada çağırması normal biraz daha büyüsün diye annesi.mide bulantılarında başlar.ama kendini şartlandırma bulanıcak diye.bazılarında hiç bulanmıyor çünkü.benim 6 hafta başladı.hala devam ediyor.

göğüslerde şişkinlik ve acı çok normal.hatta ben hamile olduğu bilmiyorken adet olucam zannetmiştim.aynı öyle oluyor çünkü.allahım bebklerimizi korusun hepimizin.

slm cnm senin en son adetin ne zamandıbenim 22 hazirandı,inan ben de aynı senin gibi korkular taşıyorum yaw,bana da drum 13 ağustosta gel dedi bakalım nolcak inşallah güzel haberler alırız cnm hepimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm benimde 23 hazirandı:) bigün arayla hadi hakkımızda hayırlısı olsn diyelim

canım hayırlı olsun allah kucağımıza aldığımız zamanlarıda göstersin hepimize başlamasın işte canimcım bulantılar ne güzel insanlar şikayetçi bundan bendede yok bir ara oldu 3-5 gün oda sadece sabahları sonra kesti.

slm kıslar beni alın aranıza
bende 6 haftalık hamileyim
5 haftalıkken allahıma çok şükür keseyi gördük
bir hafta sonra inşallah kalp atışlarını da duyarız meleğimin
rabbim bebişlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…