canım benim çok haklıısn dinlenmek lazım.ama çalışınca zor.o yüzden bende mümkün olduğunca ayakta kalmamaya özen gösteriyorum.herşey allahtan.rabbim herşeyin hayırlısını verisn.unutma bitanem.allahım sanada tüm isteyenlerede en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah.
canım eger cok yoruluyorsan ayrıl bence bende fazla ayakta kalmamaya calıstım ama ne yazıkkı bebegım tutunamadı.ne olur kendınıze dıkkat edın.suan keske dıyorum konussaydım patronlarla ona gre muamele etmelerı ıcın ama jeton gec dustu benım hem cocugumu dusurmeme sebep oldular hemde bıkere bıle hastanede yatarken aramdılar gecmıs olsun dıe.ha kadın aradı mudur bozuntusu ama ılk sordugu sey nekadar surer oldu vıcdansızlar bu sefer hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez ayrılıcam ınsallah eylulde tekrar hamıle kalırım
canım benim inşallah iyi haberlerini alırız burdan tekrar.allhın izniyle.herşey allahtan dedimya.kendini suçlama artık yoruldum diye.kaderde ne varsa yaşıyor insan.bahane oluyor diğerleri.yüce rabbim hayırlısını versin her zaman.
evt canım dogru soluyosun....sızler kendınıze dıkkat edın kotu haberlerınızı almak ıstemıyorummmmmmmmmmm lutfennnnnnnn
canım gün gün değişiyor işte.baş ağrısı olurmuş zaten hamilelikte.bebişlerimiz iyi olsunda.benimde midem dün iyiydi bugün felaket.bende bugün gidicem dr hayırlısıyla inşallah.bakalım bebişim nasıl.
kızlar benide alın aranıza 5+3 günlük benim bebişim insallah saglıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.sizde hiç değişiklik varmı bende hiç bisey yok dahamidem bulanmıyo bazen unutuyorum bile hamiş oldugumu göğüslerim şiş ama acımıyo ne zaman baslar bu bulantılar acep
nekadarlık bitanem seninki
allahım su üç ay geçse rahatlıcaz biraz daha.kızlar bide ben 28 indedoktoragittim kese cok belli belirsiz gözükmüştü bidaha 24 ünde gelcen dedi cok değilmi ya yani kalp atışlarını daha önce duyamammı ki
slm cnm senin en son adetin ne zamandıbenim 22 hazirandı,inan ben de aynı senin gibi korkular taşıyorum yaw,bana da drum 13 ağustosta gel dedi bakalım nolcak inşallah güzel haberler alırız cnm hepimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benide alın aranıza 5+3 günlük benim bebişim insallah saglıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.sizde hiç değişiklik varmı bende hiç bisey yok dahamidem bulanmıyo bazen unutuyorum bile hamiş oldugumu göğüslerim şiş ama acımıyo ne zaman baslar bu bulantılar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?