6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

hoşbulduk benim bulantılarım yok ama aşırı denize girdim hiç çıkmadım diyebilirim ben hesaplamadım dr.gidicem şu işleri bitirirsem malum çamaşır ütü temizlik falan filan senin nasıl geçti

canım çok geçmiş olsun.allah yardımcı ve yanında olsun.umarım çabucak ve en az hasarla atlatırsın bu dönemi.sana bu yaşadıklarını unutturacak bir melek versin rabbim.

selaml anne adaylarına.aranıza yenı katlan bır uyeyım.bende 17 haftalık hamıleyım: allah hepımıze bebıslerımızı saglıklı bır sekılde kucagıma almayı nasıp etsın ınsallah.olmayanlarında olur ınsallah.valla benımde ılk hamılelıgım oldugu ıcın oldukca heyecanlıyım.
benım ne bulantım ne asermem oldu.rahat gecen bır donem suan benım ıcın.ama bebısın cınsıyetını ogrenemedık .gostermedı:d

a.s.a.s.a.s.
6 haftalık hamileyim :CüvCüv:gelin beraber paylaşalım duygularımızı dr.maceralarımızı :1hug:

hayırlı olsun bende 17 haftalık hamıleyım..bende ne bulantı ne aserme hıcbırı ollmadı.rahat bır donem gecırıyorum..umraım sonrasıda bole olur.henuz cınsıyetı ogrenemedık cunku bebıs gostermedı::kedi:
senın nasıl gecıyor hamılelıgın?

canım çok geçmiş olsun.allah yardımcı ve yanında olsun.umarım çabucak ve en az hasarla atlatırsın bu dönemi.sana bu yaşadıklarını unutturacak bir melek versin rabbim.

cok gecmıs olsun..uzme kendını ınsallah yakın zamanda tekrar bır bebısın olur...herkesın yasayabılecegı bır durum uzme kendını.

ben bu hafta gidicem hayırlısıyla doktora.8+7 haftalık oldu hesaplamalarıma göre.bende bol bol girdim denize gerçekten çok güzeldi.çok güneşe çıkmadım.geçen hafta gelince tatilden temizliktir ütüdür bitirdim allaha şükür ben.

ınsallah canım ıı dıleklerın ıcın tsk ederım hamıle arkadaslarıda kutluyorum saglıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar ınsallah kendılerıne cok dıkkat etsınler

ınsallah canım ıı dıleklerın ıcın tsk ederım hamıle arkadaslarıda kutluyorum saglıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar ınsallah kendılerıne cok dıkkat etsınler

canım benim yüce allahım sanada isteyen herkezede sağlıklı sıhhatli bir evlat versin tez günde.ne olur güçlü ol.allah çok büyük.yüce rabbim herşeyin en hayırlıısnı en doğrusunu bilir.ben enimim bir kaç ay sonra burdan gene yazıcaksın bize.müjdeli haberler vericeksin allahın izniyle.

teşekkür ederim seninde hayırlı olsun şimdi 9 haftalık falan oldu tatilden yeni geldim hiç engellemedi beni hamileliğim sadece bol turşu ve ekşi aş eriyorum o kadar zemuszemus

bilmem hiçbirşey istemiyormu canın mesela buğün ekşili acılı tel şehriye çorbası istedi canım onu yaptım içtim :))

slm kıslar,ben de sata göre 5+3 hamileyim,bugün dr kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür,minicik dedi drum,13 ağustosa randevu verdi iki hafta sonra kalp atışlarını duymak ve bebişi görmek için inşallah amin amin amin

slm tatlım ben de topiğin ilk sayfasından itibaren okuyodum şimdi hepinizin yazdıklarını sonra senin düşük olayını okuyunca şok oldum ve inan çok üzüldüm,Rabbim tez zamanda tekrar kavuştursun bi daha da hiç ayırmasın inşallah amin amin amin:Saruboceq:

ınsallah canım 5 haftalık hamıleymıssın hayırlı olsun saglıkla mutlulukjla kucagına almayı nasıp etsın Rabbım bıdahakı sankı ıkız olacakmıs gbı bı hıs var ıcımde ınsallah bıdahakı ıkız olur kaybettım bebegımıde vermıs olur Rabbım:Saruboceq:

Allah sen ve tüm isteyen kardeşlerime tez zamanda versin inşallah,Allah gönlüne göre versin tatlım inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah sen ve tüm isteyen kardeşlerime tez zamanda versin inşallah,Allah gönlüne göre versin tatlım inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senınde gonlune gre verır ınsallah,yalnız kendıne cok dıkkat et ben dıkkat etmedıdaha dogrusu elımden geldıgı kadar ettım ama ısyerındekıler yuzunden fırsat olmuyordu bana hamıle olmadıgım zamn yapmadıgım ıslerı yaptırdılar ama bıdahakı hamıleleıgımı rıske atmıcamm hamıle oldugumu ogrendıgımde calısmayı bırakkıcam ve bol bol dınlenıcem bu sefer rıske atmıcam sende eger calısmıyorsan uzat ayaklarını al bıtkı cayını bebeısınle keyıf yap.evı pıslıkmı goturuyo bırak gtursun bebegınden ve senden onemlı deıl temızlenır nasıl olsa

canım benim çok haklıısn dinlenmek lazım.ama çalışınca zor.o yüzden bende mümkün olduğunca ayakta kalmamaya özen gösteriyorum.herşey allahtan.rabbim herşeyin hayırlısını verisn.unutma bitanem.allahım sanada tüm isteyenlerede en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…