kızlar ne yazıkkı gecen carsamba gunu bebegımı kaybettım hastaneye yattım yogun kanamayla bebegımı dusurdum bebegımın durumu ıı deıldı kalp atısları cok yavastı sımdı toparlanmaya calısıyorum fızıken ıyıyım ama ruhen nasıl ıyılesırım bılmıyorum
a.s.a.s.a.s.
6 haftalık hamileyim :CüvCüv:gelin beraber paylaşalım duygularımızı dr.maceralarımızı :1hug:
canım çok geçmiş olsun.allah yardımcı ve yanında olsun.umarım çabucak ve en az hasarla atlatırsın bu dönemi.sana bu yaşadıklarını unutturacak bir melek versin rabbim.
canım çok geçmiş olsun.allah yardımcı ve yanında olsun.umarım çabucak ve en az hasarla atlatırsın bu dönemi.sana bu yaşadıklarını unutturacak bir melek versin rabbim.
ınsallah canım ıı dıleklerın ıcın tsk ederım hamıle arkadaslarıda kutluyorum saglıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar ınsallah kendılerıne cok dıkkat etsınler
hayırlı olsun bende 17 haftalık hamıleyım..bende ne bulantı ne aserme hıcbırı ollmadı.rahat bır donem gecırıyorum..umraım sonrasıda bole olur.henuz cınsıyetı ogrenemedık cunku bebıs gostermedı::kedi:
senın nasıl gecıyor hamılelıgın?
kızlarr selam bende 5 haftalık hamileyim çok mutluyum
teşekkür ederim seninde hayırlı olsun şimdi 9 haftalık falan oldu tatilden yeni geldim hiç engellemedi beni hamileliğim sadece bol turşu ve ekşi aş eriyorum o kadar zemuszemus
ınsallah canım ıı dıleklerın ıcın tsk ederım hamıle arkadaslarıda kutluyorum saglıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar ınsallah kendılerıne cok dıkkat etsınler
slm tatlım ben de topiğin ilk sayfasından itibaren okuyodum şimdi hepinizin yazdıklarını sonra senin düşük olayını okuyunca şok oldum ve inan çok üzüldüm,Rabbim tez zamanda tekrar kavuştursun bi daha da hiç ayırmasın inşallah amin amin amin:Saruboceq:
ınsallah canım 5 haftalık hamıleymıssın hayırlı olsun saglıkla mutlulukjla kucagına almayı nasıp etsın Rabbım bıdahakı sankı ıkız olacakmıs gbı bı hıs var ıcımde ınsallah bıdahakı ıkız olur kaybettım bebegımıde vermıs olur Rabbım:Saruboceq:
Allah sen ve tüm isteyen kardeşlerime tez zamanda versin inşallah,Allah gönlüne göre versin tatlım inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senınde gonlune gre verır ınsallah,yalnız kendıne cok dıkkat et ben dıkkat etmedıdaha dogrusu elımden geldıgı kadar ettım ama ısyerındekıler yuzunden fırsat olmuyordu bana hamıle olmadıgım zamn yapmadıgım ıslerı yaptırdılar ama bıdahakı hamıleleıgımı rıske atmıcamm hamıle oldugumu ogrendıgımde calısmayı bırakkıcam ve bol bol dınlenıcem bu sefer rıske atmıcam sende eger calısmıyorsan uzat ayaklarını al bıtkı cayını bebeısınle keyıf yap.evı pıslıkmı goturuyo bırak gtursun bebegınden ve senden onemlı deıl temızlenır nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?