6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

a.s.a.s.a.s.
hoşgeldin aramıza :lepi: hayırlı olsun herkesin bulantısı olucak diye birşey yok bence olmasın bile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende hoşgeldin aramıza hayırlı olsun amin korusun bebişleri

kızlar ya nasıl besleniyorsunuz neleri değiştirdiniz hayatınızda farklı birşeyler yiyormusunuz ben kahve içerdim ondan vaz geçtim düzenli beslenmeye dikkat ediyorum öğünlerimi aksatmıyorum ayriyetten 3 adet ceviz biraz badem ve kara üzüm yiyorum sabah ve akşamda birer bardak süt içiyorum

ben de 22 haziran
ben zaten çocukluğumdan beri sabahları aç karınla bi bardak süt içerim hep şimdi bunu sabah akşam yaptım,öğünlerimi atlamıyorum ,sigarayı öğrendiğim an bıraktım,normalde de bol su süt sebze ve meyveciyim,ama bunları düzenli hale getirdim
gün içinde 1-2 saat arayla yemek öğünleri dışında tabi,elime çeşitli meyvelerden bir tane alıp yiyorum kahvaltıda herşeyden yemeye çalışıyorum gün aşırıda iyi piş haşlanmış yumrta vs vs vs,yapay şeylerden kaçınmaya çalışıyorum

kızlar ben hiç bişiy yiyemiyorum ya
sürekli yediğimi çıkarıyorum
normalde tatlıyı çok severdim şimdi göresi gözüm yok
bol bol tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorum

kızlar bir hafta aranızda olamıycam
kociş izine çıktı bursa ya ailemin yanına gidiyorum
önümüzdeki cuma akşamı dönücez
cumarteside meleğimin kalp atışlarını duymak için dr ye gidicez
dua edin kızlar
rabbim hepimizin bebişlerini korusun

levit ve magnezyum kullanıyorum süt içmeyi bazen unutsamda öğün kaçırmamaya çalışıyorum.meyve bol yiyorum sıvı alımına dikkat ediyorum aç kalmamaya çalıştığım için aralarada azar azar yiyorum artı ekmeği sadece sabahları yiyorum diğer öğünler yok.bigün ceviz yiyosanız biün badem bigün fındık yiyin haftada 2 ila 3 kez balık.beyaz ve kırmızı et dengesinide iyi yapmak lazım.ben 4-5 haftalık hamileyim.herkese güzel hamileliller,kolay doğumlar,sağlıklı bebekler dilerim.allah olmayanlarada versin

hııı iyi sigarayı bırakmanı takdir ettim ben aşırı tatlı yiyen insanım bir sakıncası varmı bilmiyorum

tatlım zaten normalde herşeyin azı da fazlası da zarardır biliyosun ki
ve de gebelikte şeker ve tansiyon çıkarmış,doğumdan sonra da bitermiş genelde,bu yüzden drlar gebelere tatlıyı çok önermiyorlar hamur işini de tabi bence dikkat et lütfen

kızlar ben hiç bişiy yiyemiyorum ya
sürekli yediğimi çıkarıyorum
normalde tatlıyı çok severdim şimdi göresi gözüm yok
bol bol tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorum

tatlım dra gözüktün mü muhakkak mide bulantın için bi çözüm bulacaktır tatlıdan uzaklaşıp tuzlu ve ekşiye yönelmende ne güsel işte aş eriyosun cnm

dün fark etmedim ama buğün nutella yedikten sonra fena oldum dünde aynısı oldu nutelladan sanmamıştım ama buğün fark ettim birdaha yemeği düşünmüyorum dediğin doğru galiba dr.gidincede sorucam nasıl beslenmeliyim neler yemeliyim bebeğe neler yarar çünkü zaten fazla kiloyla hamile kaldım daha fazla kilo almak istemiyorum fazlasınıda yemek istemiyorum acaba diyorum diyetisyenemi gitsem yoksa kendi dr.mamı sorsam CADIARZU

kızlar sizler kaç kiloyla hamile kaldınız benim 1 60 boy 66 kiloyla kaldım benimki aşırı kilom var fazla kilo almak istemiyorum sadece bebeğe yarıcak şeyler yemek istiyorum ama bunlar neler bilmiyorum fazlasını

ben 7+2 yim daha canım.şu ilk periyodu bir atlatsak hayırlısıyla:Saruboceq:.hafta içi lekelenmem oldu ve çok korktuk.şimdi yok allahıma şükür.sürekli endişeliyim.tek düşüncem bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla doğması.inşaallah hepimiz için bu böyle olur.:ecrin_bebek:

Rabbım butun hamılelerı korusun

canım rabbim sanada tez zamanda yaşadıklarını unutturacak bir melek nasip etsin çok geçmiş olsun.bende senin gibi maalesef ilk bebeğimi kaybettim. şimdi allahım yüzüme güldü ve bana ikinci kez nasip etti inşaallah bu sefer sağlıkla bağışlar onu bize.eminim sende birgün alacaksın bebişini kucağına...

inşallah canım tek ıstedıgım bu yazdıkların...bıde butun hamılelerın saglıklı hamıleleık gecırmelerı ınsallah sag salım kucaklarınıza alırsınız allah ınsallah sıze bagıslar meleklerınızı ben eylulde tekrar denıcem bakalım olur ınsallah bu seferkı gbı cabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…