Evet zaten söyler söylemez bu kadın hamile olduğumu biliyor ve bitirmiş diye düşündümKadın 1, bucuk yıldır arayıp söylemeyip şimdi söylüyorsa kocanız kadına tekmeyi basmış. Ama bassa ne çıkar olanlar olmuş.
Yapan yine yapar çok pişmansa kadın söylemeden kendi itiraf ederdiDevam etsem nasıl güveneceğim nasıl onunla bir yatağı paylaşacağım diye düşünüyorum etmesem bebeğim ne olacak diye düşünüyorum. aldırmayı düşündüm ama ben onunnasıl yaparım Rabbimin bana verdiği mucizeye nasıl kıyarım diyorum. Yapamam ki bunu.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorumEşiniz de onu tehdit etseydi ben de senin kpcana söylerim peşimi bırak deseydi? Eşinizin söylediklerine hiç inanmadım. Ama belli ki siz bir hatadır deyip hayatınıza devam edeceksiniz. Bari bir az gözünü korkutun
Neden diye sürekli soruyorum. Eşim 1,5 yıl olmadığını daha kısa olduğunu söylüyor ama bilmiyorum beynim durmuş gibi.. ne yapacağımı da bilmiyorum
Eşinize inanmayın.. Sıkışınca hep karşı taraf suçlanır.Eşimin söylediğine göre , ona artık peşimi bırak benim karım hamile ben onunla çok mutluyum demiş. Bırakmasını umarak.O da beni arayıp söyledi
Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyimYapan yine yapar çok pişmansa kadın söylemeden kendi itiraf ederdi
Afettsende Yıllarca söyler durursun güvenini saglasa bile ısıtıp ısıtıp önüme getirme der sen suçlu olursunO kadın neymiş kimmiş de tehditlerinden korkup bişey yapamamış eşiniz? Elbette bu süreçte boşanmayı düşünmek çok zor olsa da maalesef sineye çekilecek cinsten değil. Aklınızda sürekli olmaz mı söz verse bile bu saatten sonra acaba yalan mı söylüyo acaba nerde acaba kimle vs. Dirayetli olmanız dileğiyle...
Şimdi bir şey söyleyeceğim banlanacağım sonra. Arkadaşım , isterse otursun kuranı baştan yazsın bunun ne önemi var ? Nerdeyse evliliğin başından beri aldatıyor herif seni. Bundan sonra yapmam diye el bastı diye affedip güvenecek misin gerçekten?Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
Valla hamilesin diye kadınla ilişki bitirmesi bir anlam ifade etmiyor. Bu seni hamikeykende aldatır, loğusayken de aldatır , bundan 10 sene sonra ılık bir bahar gününde de aldatır. Affedersen her zaman zaten daha öncede yaptım bir şey olmadı kafasında o olacak. O kadar çok adam var ki kocan gibi ,ezberledik artık hem yalanlarını hemde sonraki yaptıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?