6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Boşanırmısınız bilemem ama çok içten pazarlıklı ve kötü kalpli ve sizi saf ve akılsız zanneden bir eşiniz var
Seni kaybetmekten korktum, tehdit etti diye onunla görüşüp yatmaya devam ettim ne demek. Bir kere yattım yetmedi , tekrar tekrar yatayımda bari bu kadın nasıl olsa anlatır en azından aldattığım boşa gitmesin mi demiş?
Ayrıca adam resmen sana tuzak kurmuş, hamile kalda olay patlayınca boşanma şansın kalmasın diye.
Sana tavsiyem eğer boşanmayacaksan, eve bir çöp dahi harcama evin tüm maddi yükünü ver eşine, kendi paranı koy kenara. Zira ben bir defa aldattıktan sonra pişman olup, tekrar yapmayanı görmedim. Daha sonra bazısı iyiyce ortaya döküyor, bazısıda daha tedbirli hareket ediyor o kadar. En azından ikinci yakaladığında elinde birikim olur.

Madem affedeceksende burnunu iyice sürt
Burnunu sürtsem bile içim rahatlarmı bilmiyorum affedebilirmiyim onuda bilmiyorum içim almıyor b
Boşanmayı daha çok düşünüyorum şuanda

Suan herseyi unut bebegine odaklan dogumdan sonra kendini toparlayinca esinin gidisatina gore davran

Eşini zorla asla tutamazdi eşin istemiş baya baya aldatmış seni kurtulamayincada bebek bahanesiyle bıraktım umuduna kapılmış ama kadın yememiş eşin daha en başında deseydi ben evliyim karım hamile beni arama diye nerden bulasmis kafasına silahmi dayamış. O kadının ailesine bı şekilde olayı yansıt kocan olacak adiyide boşa keşke çocuk olmasaydı daha kolay olurdu tabi ama bir kere yutarsan önüne böylesini çok çıkartır eşin

Şüpelendim ama insan herkesi kendi gibi biliyor konduramadım bilmiyorum belkide ben çok aptaldım
Aptal olan siz değilsiniz,lütfen kendi kendinize yüklenmeyin.Eşiniz aptal daha da fazlası ama yazmıyim ben.Sakin olmaya çalışın şu aşamada.Çok yakınlarınıza,ailenize danışın,tek başınıza mücadele etmeyin bu durumla.

Öncelikle bunu yaşayan ilk sen değilsin ve son da olmayacaksın . Ama bebeğini aldırmak düşüncesini kafandan sil at. O bir tane olacak çünkü .
Muhtemelen biraz canın yanacak , affetmeye çalışacaksın ama üç beş yıl sonra bu içindeki duygulara artık daha fazla dayanamayıp boşanma aşamasına geleceksin .
O zamana kadar da eşinle mesafeni koru, sürekli bu konuyu açıp haksız duruma düşme , istersen ailelere vs herkese duyur belki utanır bir daha cesaret edemez .
Bebeğin büyüyünce de kendine bir iş bul ve hiç minnetin kalmasın bu adama .
Benim bir arkadaşımda aynı bu olaylara benzer şeyler yaşadı ve evini asla terketmedi , eş ailesine söyledi ve kayınvalide sahip çıktı gelinine . Adamın burnunu epey sürttüler , ben bile adamı kapının önünde yatarken gördüm kaç kere .

Cok uzuldum ama klasik aldatan erkek zirvalari esinizin soyledikleri. 1,5 yil kafasina silah mi dayamis kadin? Ayrica daha yeni evliyken aldatilmissiniz en basinda da mi zorla birlikte oldu?

Burnunu sürtsem bile içim rahatlarmı bilmiyorum affedebilirmiyim onuda bilmiyorum içim almıyor b

Bence o kadında hamile olabilir. Olmayacak şey değil, evli bir kadın Türkiye gibi bir ülkede böyle bir ilişkiyi ortaya döküyorsa bunun için çok sağlam bir sebebi olmalı. Zira sizde onu çevreye rezil edebilirsinz, eşine ulaşabilir zor durumda bırakabilirsiniz.

Ah bi ulaşsam yapmak istiyorum ama

Eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsan şu anda yapacağın en mantıklı şey ailenden yardım istemek. Hamilesin, hormonlar saçma sapan, yaşadığın bir travma , desteğe ihtiyacın var. Çok yakın kuzen , dost falan varsa o da olur. Ama bana öyle geliyor ki o evde kalırsan o adam seni çocuğu kullanarak 2 güne bağlayacak. Sende boşanacaktım ama çocuk için kaldım kervanına katılacaksın.

Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..

Eşiniz adi, yalancı pisliğin teki kusura bakmayın. 2 yıllık evlilik 1,5 yıllık aldatılma kesin kadın silah zoruyla yaptırmıştır herşeyi bunca zaman. Lütfen kocanız olacak haysiyetsize inanmayın sizin zekanizla dalga geçmesine izin vermeyin.

Yani düşünüyorum seven eş daha evliliğin ilk 6 ayında nasıl olurda bir başkasıyla görüşebilir? Sevse görüşür müydü? Siz diyelim ki çok seviyorsunuz bir erkekle konuşur muydunuz? O yüzden bence zaten eşiniz sizi hiç sevmemiş çok üzgünüm bunu yazarken kusura bakmayın. Sadece mantığına yatmışsınız o kadar. Bi de kim bir erkeği tehditle zorla ilişkiye zorlayabilir ki hele de bunu evli bir kadın yapacak asla inanmam.Bebeğinizin böyle sahtekar bir babası olacağına hiç olmasın daha iyi. İşiniz de varmış hiç gözünün yaşına bakmayın.

Hamile de olsaydım kundakta bebeğim de olsaydı boyum kadar cocugumda olsaydı ihanete uğramışsam bir saniye düşünmem, yılanı koynumda besleyemem. Güveneceğim bir kocam vardı deyip sırtımızı donup uyuyoruz bu adamlara ihanet edene sırtımı dönmezdim. Çok netim bu konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…