6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Öncelikle geçmiş olsun umarım kendinizi biraz daha toparlarsınız. Üçüncü kişide hata aramayın suç evli olduğunuz adamda. Onun size karşı bir sözü var, kadının yok. Bir kere aldatan bir daha aldatıyor. Kendinizi düşünün. Hiç yormayın kendinizi, boşanmaya hazırsanız hiç uzatmayın. Önemli olan sizsiniz, umarım çok mutlu olursunuz.

Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
Böyle bir şey arkadaşım yaşadı ama çocuğu yoktu tek celsede boşandı 3 yıl sonra da bu sene yani taş gibi çocukla nişanladı. Hayat her kese hakettiğini er geç verir. Bu adamı bir daha asla içiniz almaz

boşanacaksanız bebeği aldırın bence. en azından ben olsam öyle yapardım. ha büyütmek isterim derseniz o ayrı konu.
hani sadece saçma bir telefon konuşması var anladığım kadarıyla ortada. ama 1.5 sene sadece telefondan da sürmez yani bişey daha fazlası da vardır.
zor.

Bir kez yalanını yakaladığın insanin, doğrularını bile sorgulayacak duruma geleceksin.

Yalanı geçtim, ihanet çok ağır ve hayatından güven kelimesi buhar olup uçacak.
Hiçbir zaman affetmeyeceksin, içindeki sızıyla yaşamaya çalışacaksın bunada yaşamak denirse.

10 dk gecikse, acabamı diyeceksin
Evliliginizin temeline bombayı eşiniz koymuş, pislik birde alay eder gibi, zorla tehditle beraberdim demiş. Rabbim yardımcıniz olsun.

Bir buçuk yıl size söylemesin yuvanız dağılmasın diyemi devam etmiş 6 aylık evliyken eşiniz başlamış sizi aldatmaya ben affetmezdim

Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
Acizliğin de en düşük seviyesi Kurana el basmak. Yarın bir gün çocuğunuz doğunca onun da üzerine yemin edecek. Ben böyle bir evliliğe devam etmezdim bu adamın çocuğunu da doğurmazdım. Hakkınızda hayırlısı ama kararınızı vermiş gibisiniz.

Eşimin söylediğine göre , ona artık peşimi bırak benim karım hamile ben onunla çok mutluyum demiş. Bırakmasını umarak.O da beni arayıp söyledi
sizinle mutluydu neden bir başkasına gitmiş 2 yıllık evliliğinizde hep varmış ki 3 kişi sızın adınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun hakkınızda ne hayırlı ise onu versin hamile bir kadına yasattiklarina bak

yok canım bebeğine kıyma öyle şeyler düşünme bile nice babasız büyüyen çocuklar var değmeyecek biri için ne kendinden ne bebeğin den vazgeçme

Bir buçuk yıl boyunca gözyaşları içinde diğer kadınla olmak zorunda bırakılmış zavallı bir adam. Hiç istemiyor aldatmak ama napsın tehdit ediliyor. İlk seferde de zorla üstüne atlamıştır zaten pis kadın:) konu sahibine üzüldüm hakkında hayırlısı olsun

1.5 yıldır mı tehdıt edıomuş kadın .Bıraz daha sorarsan hasta zaten der deli o psıkopat fln der.Hep kardıdaki kadın deli olur cunku.

Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
Gelecekle ilgili nasıl emin oluyor da kutsal kitabı karıştırıyor arsız. Beser sasarız. Yapmadım diye el basanı duydum da, ileride yapmayacağım diye el basan arsızı ılkkez gordum. İkna etmek ıcın yaptıgı saklabanlıga bak. Burdan yola cık iste yalan soyledıgıne.
Keske boyle yalandan kuranı kerimi karıstırıp el basanların eline o an felc gelse de bir daha alet etmeseler.

heheeey
bu ülke tecavüze uğrayan irkekler gördü be
tehdit nedir ki
Burnunu sürtsem bile içim rahatlarmı bilmiyorum affedebilirmiyim onuda bilmiyorum içim almıyor böyle bişeyi
hala bilmiyorsanız zaten çoktan affetmişsiniz duyduğunuz an çekip gitmediğinize göre o evden
nasıl mideniz alacak şu an nasıl yüzüne bakıyorsunuz
adam o kadını öptü gelip sizi öptü
farkında mısınız
keşke öpmeyle de kalsaydı ya o tehditle zavallıcık neler yapmak zorunda kalmıştır
ne zor değil mi onun için
Suan herseyi unut bebegine odaklan dogumdan sonra kendini toparlayinca esinin gidisatina gore davran
8 ay o adamla aynı evde yaşamaya devam etsin öle mi
nasıl kafalar bunlar ya
Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
evet el bebek büyüttüğüm gözümden sakındığım kızım boynuzlarla gezerken çok mutlu olurum evet hiç üzülmem
yeter ki zavallı şantaja maruz kocasını bırakmasın yeter

hiç kimse de yaşamayan bilmesin demesin
gayet de aldatıldım da yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…