Böyle bir şey arkadaşım yaşadı ama çocuğu yoktu tek celsede boşandı 3 yıl sonra da bu sene yani taş gibi çocukla nişanladı. Hayat her kese hakettiğini er geç verir. Bu adamı bir daha asla içiniz almazBen zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
Acizliğin de en düşük seviyesi Kurana el basmak. Yarın bir gün çocuğunuz doğunca onun da üzerine yemin edecek. Ben böyle bir evliliğe devam etmezdim bu adamın çocuğunu da doğurmazdım. Hakkınızda hayırlısı ama kararınızı vermiş gibisiniz.Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
Siz de buna inandınız mı? Neyinden korkmuş 1.5 yıl? O kadar korkuyorsa ve PİŞMANSA size anlatsaydı en başında. Adam sizi kekliyor.Aynı soruları soruyorum ona korktum sana söylemesinden diyor. Bebek onu engeller diye düşünmüş
Zina yaparken Allah kuran yok muydu? Öfff bazı şeyler hata değildir ya. Adam bile isteye aldatmış devam etmiş. Bu adamlara kanmayın.Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
sizinle mutluydu neden bir başkasına gitmiş 2 yıllık evliliğinizde hep varmış ki 3 kişi sızın adınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun hakkınızda ne hayırlı ise onu versin hamile bir kadına yasattiklarina bakEşimin söylediğine göre , ona artık peşimi bırak benim karım hamile ben onunla çok mutluyum demiş. Bırakmasını umarak.O da beni arayıp söyledi
yok canım bebeğine kıyma öyle şeyler düşünme bile nice babasız büyüyen çocuklar var değmeyecek biri için ne kendinden ne bebeğin den vazgeçmeDevam etsem nasıl güveneceğim nasıl onunla bir yatağı paylaşacağım diye düşünüyorum etmesem bebeğim ne olacak diye düşünüyorum. aldırmayı düşündüm ama ben onunnasıl yaparım Rabbimin bana verdiği mucizeye nasıl kıyarım diyorum. Yapamam ki bunu.
Bir buçuk yıl boyunca gözyaşları içinde diğer kadınla olmak zorunda bırakılmış zavallı bir adam. Hiç istemiyor aldatmak ama napsın tehdit ediliyor. İlk seferde de zorla üstüne atlamıştır zaten pis kadın:) konu sahibine üzüldüm hakkında hayırlısı olsunTehditle ilişki yaşamış eşiniz demek kadınla.
Zorla da herşeyi yaşamıştır kadınla şimdi, ne zulüm kendisi için.
Sizi böyle aptal yerine koymasına izin vermeyin en azından.
Ne tehditi ne zorlası?
Aynı şeyi siz yapsanız eşiniz ne yaparmis acaba?
Sizi seviyor olsa başkasıyla birlikte olmazdı.
Aldatılmayi sindirmeye çalışırken daha çok mutsuz olacaksınız muhtemelen. 6 aylık evlilikte sizi aldatan eş, iflah olmaz kolay kolay.
1.5 yıldır mı tehdıt edıomuş kadın .Bıraz daha sorarsan hasta zaten der deli o psıkopat fln der.Hep kardıdaki kadın deli olur cunku.İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz(
Gelecekle ilgili nasıl emin oluyor da kutsal kitabı karıştırıyor arsız. Beser sasarız. Yapmadım diye el basanı duydum da, ileride yapmayacağım diye el basan arsızı ılkkez gordum. İkna etmek ıcın yaptıgı saklabanlıga bak. Burdan yola cık iste yalan soyledıgıne.Hepsini tek tek ben de sordum Kuran a el basıyor yapmam diyor kaldıramıyorum bu durumu aklımı oynatmak üzereyim
heheeeyTehditle ilişki yaşamış eşiniz demek kadınla.
Zorla da herşeyi yaşamıştır kadınla şimdi, ne zulüm kendisi için.
Sizi böyle aptal yerine koymasına izin vermeyin en azından.
Ne tehditi ne zorlası?
Aynı şeyi siz yapsanız eşiniz ne yaparmis acaba?
Sizi seviyor olsa başkasıyla birlikte olmazdı.
Aldatılmayi sindirmeye çalışırken daha çok mutsuz olacaksınız muhtemelen. 6 aylık evlilikte sizi aldatan eş, iflah olmaz kolay kolay.
hala bilmiyorsanız zaten çoktan affetmişsiniz duyduğunuz an çekip gitmediğinize göre o evdenBurnunu sürtsem bile içim rahatlarmı bilmiyorum affedebilirmiyim onuda bilmiyorum içim almıyor böyle bişeyi
8 ay o adamla aynı evde yaşamaya devam etsin öle miSuan herseyi unut bebegine odaklan dogumdan sonra kendini toparlayinca esinin gidisatina gore davran
evet el bebek büyüttüğüm gözümden sakındığım kızım boynuzlarla gezerken çok mutlu olurum evet hiç üzülmemBen zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?