- 13 Aralık 2014
- 226
- 73
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Ankarada doktor arıyorum canım yaaben tokattanım, üniv ankarada okumuştum özledim çook :)
Ilaclarimi bile icemiyorm sudan tiksndim resmen su icemiyorm insallah bi sorn olmaz.korkuyorm.artkendişelenme canım sonra bol bol alacaksın kiloları zaten, ben de daha şimdiden 2 kilo aldım bulantım yok fazla.
Canım benim de ilk bende ilk ogrendigim günden isim bakmaya başladımmerhaba hanımlar
Herkesler iyi miii :) biz bugün 2. ayımızı doldurduk. artık zaman normal hızında ilerliyor, önceden günler geçmiyor gibi geliyordu. Tatil de çok iyi geldi, yorgunluğumu attım, evi de birazcık düzene soktuk eşimle çok şükür. İsim düşünmeye başlayan var mı aranızda. Yoksa sadece sabırsız anne baba adayı eşimle ben miyim
Ben Ankaradayım canım batıkent sen ?Ankara'dan katılan var mı aramıza annişlerim?
Benim de suan bel ağrısı ile akıntım var uzandım dinleniyorum benim de adet ayın 10 da internetten arastirdim adet gününe yakın belirtileri oluyormuşKızlar akıntınız oluyormu benim bu haftaya kadar yoktu ama olmaya başladı normal mi birde bugün karnım kasığım ağırıyor adet zamanı ondan sanırım
Benimde karnım bi tuhaf kasığım da ağırıyor inş bir sıkıntı olmazBenim de suan bel ağrısı ile akıntım var uzandım dinleniyorum benim de adet ayın 10 da internetten arastirdim adet gününe yakın belirtileri oluyormuş
Olmaz inşallah canım kötü düşünme kendine dikkat et kanama olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlarBenimde karnım bi tuhaf kasığım da ağırıyor inş bir sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine allahim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar.
3gundur hastayim burun akintisi oksuruk. Bu yetmezmis gibi bide ogleye dogru bijac damla lekelenmem oldu. Oglen aradim doktorumu gel bakalim dedi. Gunu nasil gecirdim okulda anlamadim ruh gibiydim cok tedirgin oldum. Neyse okul cikisi gittim doktora bakti kalp atisi var sorun yok dedi. Meger verdigi igneyi ve vajinal jeli 12. Haftaya kadar kullanacakmisim. Ilaclar bitince birakmistim ben.
Cumartesi tekrar ac karnina gidicem tetkikler yapilacak. Ömrumden omur gitti bugun. Rabbim Bebeğimi ayirmasin benden
Canım benim de annemler Ankara'da :) yaz tatiline denk geliyor doğum,ben de orada yapacağım.Hangi doktora gidiyorsun?Ben Ankaradayım canım batıkent sen ?
Akıntım hep oluyor benim canım.doktora sormuştum gittiğimde sorun yok olur normal dedi.Kızlar akıntınız oluyormu benim bu haftaya kadar yoktu ama olmaya başladı normal mi birde bugün karnım kasığım ağırıyor adet zamanı ondan sanırım
canım ben ilk kan testini etlik zübeyde de yaptırdım şuana kadar doktora gitmedim özele gitmiyorum 3 bin 6 bin çok kontroller hariç, Etlige gitmeyi dusunuyordum ama ulaşım yüzünden gitmiyorum benim kardeşim 2 dogumu da orda yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadı, gazi hastahanesinden randevu aldım poliklinikden çarşamba gidicem inşallah canımCanım benim de annemler Ankara'da :) yaz tatiline denk geliyor doğum,ben de orada yapacağım.Hangi doktora gidiyorsun?
Canım gazi hastanesi 4 aylıktan sonragebelik takibi için kabul etmiyormuş diye duydum ama doğru mu sence?oy
canım ben ilk kan testini etlik zübeyde de yaptırdım şuana kadar doktora gitmedim özele gitmiyorum 3 bin 6 bin çok kontroller hariç, Etlige gitmeyi dusunuyordum ama ulaşım yüzünden gitmiyorum benim kardeşim 2 dogumu da orda yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadı, gazi hastahanesinden randevu aldım poliklinikden çarşamba gidicem inşallah canım
Evet canım herşey olacağına varıyor,hakkınızda hayırlısı aslında sana diyorum ama benim de hep kotusu aklıma geliyor, ben daha bebeğin varligindan bile endişe duyuyorum bazen ,çarşamba ultrasonda görsem kalbini duysam biraz daha rahatlarim benim ilk yaşımda 35 geç evlendim yaşımdan dolayıda korkularım var.Nasipde ne varsa onu yaşarız artık
O konuda bi bilgim yok canım ama gidince sorarım doktoraCanım gazi hastanesi 4 aylıktan sonragebelik takibi için kabul etmiyormuş diye duydum ama doğru mu sence?
Canım ilk günden bu siteyi takip ediyorum ilk gebelik olsun tecrübeliler olsun anne adayı olan herkeste aynı endişeler var sonunda bir can bizim sayemizde dünya gelecek biz sıkıntı yapmayalimda kim yapsinBende 35 yasindayim.bi oglum var 8 yaşında. Evet bide yaş geliyo insanin aklina. Kalpatisini duyunnca rahatlarim diyodum bende ama hic bitmiyo ki endişe. Neyse yeter bukadar karamsarlık. Hersey hepimiz icin cokk güzel olacakkk insallah
Canım ilk günden bu siteyi takip ediyorum ilk gebelik olsun tecrübeliler olsun anne adayı olan herkeste aynı endişeler var sonunda bir can bizim sayemizde dünya gelecek biz sıkıntı yapmayalimda kim yapsin
Allahım bizlere sabır ve dayanma gücü versin sağlıcakla melekleri bizlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?