6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

C

Canım reflü bende de var.Az az ama sık sık yemelisin.Bir de gaviscon yasak değilmiş gebelikte doktorum söyledi.

yasak değilse süper olur. Canım azda yesem midem kötü benim sabah 5 zeytin bi parça peynir 2 çeri domates yedim ekmeksiz sanki bütün kuzu yemiş gibi şişti midem karnım, birdaha da bişey yiyemedim zaten tok hissediyorsun o şişkinlikle

doktorda az az ama sık yemek ye dedi, ben mi azı ayarlayamıyorum acaba ya

6sında kalp atışını dinlemeye gideceğiz kısmetse, sorucam ozaman ne olacak benim halim diye :)

hahahaaa bu iyiyimş.Ben de özellikle çamaşır sererken ve toplarken ağlıyorum nedense :) çok duygulanıyorum :)

hahahahaha süpermiş bu ya çamaşır yıkama sen

Bende reklamlarda ağlıyorum hep, bi giyim reklamı var biz sizi düşünerek iyi kumaş kullanıyoruz falan filan diye orda kopuyorum birde şimdi bi tablet reklam var çocuk şarkı söylüyor herkes izliyor tabletten en son eve geliyor anneside izlemiş falan orda kopuyorum

Hanımlar Merhaba
müsade varsa bende aranıza katılmak istiyorum
Ben bugün itibarı ile 7+5 günlüğüm
inşallah çarşamba günü hastahaneye gidip melegimle tanışıcam ;-)
Hastaneye sadece kan için gittim bu ilk olacak çok heyecanlıyım
bende ilk günler mide yanmasi çok oldu onuda sık sık ve az yiyerek çözdüm bulantım çok şükür yok sadece çok halsiz ve yorgunum oturduğum yerde bile yoruluyorum miskinlik dışında bir şikayetim yok

Hanımlar Merhaba
müsade varsa bende aranıza katılmak istiyorum
Ben bugün itibarı ile 7+5 günlüğüm
inşallah çarşamba günü hastahaneye gidip melegimle tanışıcam ;-)
Hastaneye sadece kan için gittim bu ilk olacak çok heyecanlıyım
bende ilk günler mide yanmasi çok oldu onuda sık sık ve az yiyerek çözdüm bulantım çok şükür yok sadece çok halsiz ve yorgunum oturduğum yerde bile yoruluyorum miskinlik dışında bir şikayetim yok

Hosgeldinizzz
saglikla kavusun ins. Bebeğinize.

Hoşgeldin canım sağlıcakla inş

Kızlar ben birşey sormak istiyorum
iki gündür kalçamdan enseme doğru iğneler batıyor kasınmaya başlıyor kabarma filan yok çarşamba doktora gidicem ama merak ettim böyle sıkıntı yaşayan varmı aranızda :-(

merhabalar herkese bende dün duydum kalp atışlarını çok heycan vericiydi doktorum ilk dinletmek istemedi ama ben ısrar edince 30 sn kadar dinletti muhteşem bi duyguuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…