- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Duyarsin merak etme ben gecen hafta sali duydum.....Çok güzel darısı bana çarşamba günü gidicem inşallah duyarım...
Gunaydin bu bulanti oldurecek beni halsizlik bas agrisi bi gecsekızlarr günaydınnnnn..merak etmeyin hepsi geçiyo yaşadıklarınızınn.benim karın şişliği dışında hiç bi şikayeti yoktu şimdi oda geçti.sanki hiç hamile değilmişim gibi.azıcık daha sabredin
Hosgeldinmerhaba hanımlar.
topiğinize yeni katıldım...hepımıze hayırlı olsun inşallah bende yılın don günü ogrendım hamiş olduğumu
bugun keseyı gormeye gıdıces ınsallah sorun yoktur dua edın bana
teşekkür ederimHosgeldin
Hayırlı olsun canım
Ay inşallahDuyarsin merak etme ben gecen hafta sali duydum.....
Bende çok şükür bulantı yok bel, kasık ağrısı ,halsizlik, iştahsızlık yeten geriye birşey kalmadıGunaydin bu bulanti oldurecek beni halsizlik bas agrisi bi gecse
teşekkür ederim
ara ara kasıgımda batmalar oluyor agrı biçiminde yaşayan varmı? normalmi bu durum
çok saol canım rahatlattınNormal canım bende de oluyor batma aniden ağrılar giriyor adet olacakmis gibi
tabi bunlar sırtımada vuruyor.Rahim genişliyor ilk üç çok sonra az az ağrı oluyormuş korkma
endişelenme canım sonra bol bol alacaksın kiloları zaten, ben de daha şimdiden 2 kilo aldım bulantım yok fazla.Benm bulantm gecmiyo yaa cok fazla hcbsey yiyemiyorm zayfladm iyice
Canım merhaba.Kız olursa Masal olacak inşallah bizim ama erkek olursa bilmiyoruz :)sen ne düşündün peki?merhaba hanımlar
Herkesler iyi miii :) biz bugün 2. ayımızı doldurduk. artık zaman normal hızında ilerliyor, önceden günler geçmiyor gibi geliyordu. Tatil de çok iyi geldi, yorgunluğumu attım, evi de birazcık düzene soktuk eşimle çok şükür. İsim düşünmeye başlayan var mı aranızda. Yoksa sadece sabırsız anne baba adayı eşimle ben miyim
Daha kaç kere değişir o isimler dur bakalım canım.Bizimki de değişebilir :)ben kız olursa berrak erkek olursa burak olsun diyorum, eşim erkek olursa poyraz, kız olursa sevim olsun diyor. Anlaşamıyoruz, bir de hergün değişiyor zaten isimler :)
Aynen aynen her telefon eden de soruyor :)ilk bebek ya 1 aydır evde konuşulan tek konu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?