- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
bende 6 haftalık hamileyim yaşadığınız değişimleri yazın çok merak ediyorum neler yaşıycam :)))))
hoş bulduk canım aynı urumlar bende de var yolumuz uzun daha yeni tecrübelere açığız beklicez ve görcez :)Hayirli olsun hosgeldin
halsizlik ve yorgunluk hali var. Hep uyuyasim geliyo :) Bulanti biara oldu gecti. Kokulara hassasiyet ve göğüslerde acı ve buyume oldu
Cok bulantm var surekli cikariyorm ne yesemNeden. Neyin var
Sağol canım bulantım olmadı halsizlik gogus hassasiyeti kasık ağrıları bunlar genel belirtiler onun dışında şimdilik birşey yokçok geçmiş olsun canm. bulantı falan yok mu daha benm haftaya başlar dedi doktorum
Geçmiş olsun canımCok bulantm var surekli cikariyorm ne yesem
günaydın arkadaşlar.Günaydın herkese:) o kadar halsiz ve bitkinim ki anlatamam .uyumak istiyorum.işteyim nasıl dayancam bilmiyorum.
ben de kahvaltı ediyorum az az . yiyorum da sonrasında pişman ediyor . midem çok dönüyor. kusma yok şükür bendeGünaydın anneleriimmmmm.bugün nasılız?Ben daha iyiceyim şükür.Kahvaltı bile edebilirim sanırım :)
Testin resmini koysana bende olmusdu oyle agrilarMerhaba kızlar benimde bir sorum var idrar testi yaptık sabah ve akşam iki tane ikisindede silik ten biraz koyu çizgi çıktı dün kan vermiştim sonucu bugün alıcam. ama dün başlayan ve hala devam eden kasığımda kasılma kramp tarzı ağrı oluyor korkuyorum gebeliğin ilk haflarında bu belirtiler normal mi ?
merhabaMerhaba kızlar benimde bir sorum var idrar testi yaptık sabah ve akşam iki tane ikisindede silik ten biraz koyu çizgi çıktı dün kan vermiştim sonucu bugün alıcam. ama dün başlayan ve hala devam eden kasığımda kasılma kramp tarzı ağrı oluyor korkuyorum gebeliğin ilk haflarında bu belirtiler normal mi ?
olabilir . normaldir.Merhaba kızlar benimde bir sorum var idrar testi yaptık sabah ve akşam iki tane ikisindede silik ten biraz koyu çizgi çıktı dün kan vermiştim sonucu bugün alıcam. ama dün başlayan ve hala devam eden kasığımda kasılma kramp tarzı ağrı oluyor korkuyorum gebeliğin ilk haflarında bu belirtiler normal mi ?
Testin resmini koysana bende olmusdu oyle agrilar
merhaba
belırtıler normal merak etme
hayırlı olsun gebeliğin bu arada
O agrilar normal benim 9 haftama kadar oldu heran dusurecekmisim gibi ama normal gecer yakinda tatlimbugün adetim geçeli 5. gün ve kramp şeklinde kasılma dün akşam üstü başladı hala devam ediyor. testi paylaşırım ama şuan yanımda değil işteyim ben evde kaldı. :)
O agrilar normal benim 9 haftama kadar oldu heran dusurecekmisim gibi ama normal gecer yakinda tatlim
yani ikinci çizgi silik bile olsa hamilesin. ki zaten 5 gün geçmiş.bugün adetim geçeli 5. gün ve kramp şeklinde kasılma dün akşam üstü başladı hala devam ediyor. testi paylaşırım ama şuan yanımda değil işteyim ben evde kaldı. :)
O korkular hepimizde var ben o kadar agriyodumki hatta adetimi bekliyodum gec yumurtlayan biri olarak adet gunuyaptigim testte cift cizgi cikti agrim hep oldu cok agladim hatta ama kalp atisin gordukden sonra baya rshatliyo insançok teşekkür ederim. bi yerde okumuştum gebeliğin olumsuz durumlarında rahim emriyoyu dışarı atmaya çalışıyormuş kasılmalar kramplarla o yüzden korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?