6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Günaydın herkese:) o kadar halsiz ve bitkinim ki anlatamam .uyumak istiyorum.işteyim nasıl dayancam bilmiyorum.
günaydın arkadaşlar.
ben de 9 +1 deyim.
işte olduğum zaman sorun yok ama evde olduğum zaman battaniyenin altından çıkamıyorum. sürekli uyukluyorum.

Merhaba kızlar benimde bir sorum var idrar testi yaptık sabah ve akşam iki tane ikisindede silik ten biraz koyu çizgi çıktı dün kan vermiştim sonucu bugün alıcam. ama dün başlayan ve hala devam eden kasığımda kasılma kramp tarzı ağrı oluyor korkuyorum gebeliğin ilk haflarında bu belirtiler normal mi ?

Testin resmini koysana bende olmusdu oyle agrilar

merhaba
belırtıler normal merak etme
hayırlı olsun gebeliğin bu arada

olabilir . normaldir.

bugün adetim geçeli 5. gün ve kramp şeklinde kasılma dün akşam üstü başladı hala devam ediyor. testi paylaşırım ama şuan yanımda değil işteyim ben evde kaldı. :)
O agrilar normal benim 9 haftama kadar oldu heran dusurecekmisim gibi ama normal gecer yakinda tatlim

çok teşekkür ederim. bi yerde okumuştum gebeliğin olumsuz durumlarında rahim emriyoyu dışarı atmaya çalışıyormuş kasılmalar kramplarla o yüzden korktum.

O agrilar normal benim 9 haftama kadar oldu heran dusurecekmisim gibi ama normal gecer yakinda tatlim

çok teşekkür ederim. bi yerde okumuştum gebeliğin olumsuz durumlarında rahim emriyoyu dışarı atmaya çalışıyormuş kasılmalar kramplarla o yüzden korktum.

O korkular hepimizde var ben o kadar agriyodumki hatta adetimi bekliyodum gec yumurtlayan biri olarak adet gunuyaptigim testte cift cizgi cikti agrim hep oldu cok agladim hatta ama kalp atisin gordukden sonra baya rshatliyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…