6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Merhaba arkadaslarrrr kendimi ne taraf atsam.nerelere yazsam naabsam ben oncelkle coookk dua istiorm 23 yasindayim 5 yillik evlyim tup bebek bile yaptm tutmadi ve soraki ay bi surpriz yasadikkk cift cizgiler kan testleri ve en son kesemizide gorduk doktorm endise etme tertemiz bi hamilelk bu dedi ama gelin gorunki icimde bi ates var korku var :'( normalde son adetm 6 aralik ama gec dollenme olmus dha yeni dedi doktorm. Iki hafta sorasina randevu aldk. Ne midem bulanio ne baska bi belrti hcbsi yok dun oturdum agladm midemde bulanmio dedm esime :'( gittimi bebegim acaba dua edin ne olur. Iki hafta sora sanrm alti haftalk olcaz kalp atsnimi duycam icindeki mucize bebegmmi gorcem cok korkuyorm. Internette arastriorm bos gebelk die bside varmis :'(

Mrhaba arkadaslar oncelikle insallah bebislerimizi sag saglim kucagimiza almamizi nasip etsin rabbim...bende 6+4 hamileyim ama bi kac farkli doktora gittim icin farkli tarihlrr soluyolar arkadasim BOŞ GEBELİK filan kafana takmaa gec dollenme olmustur ben ilk doktora ayin dokuzunda gittim karından baktı onemsemedi bile ozeldi bide canimi sıktı yok dış gebelik bilmem ne ikincide acile gittim agrilarim vardi 18 iydi ayin kese var 17 mm ici bos die bide ole canim yandı bu süreçte ne yedim ne uyudum iki gun sonra tekrar acile gittim aksam sancim vardi yine o gun gordum bebegimi kalp atisinida insan inanamiyo bu kadar olumsuxluk üstune bakalim sali gunu tekrar gitcem insallah bebegim sagliklidir kimseye guven olmuyo bosuna canini sikma sakinn

ıkı gunde bı betahcg sonuclarm ıyı cıktı gayet norml ılerlıo dedı doktorm cok endıselıyım. gecen hafta alttan muayeneyle keseyı gorduk kan degerm 3000di haftaya gıtsem bebegı gorurmuyuz ıcınde bı akıl verın. aynen ıcımden hcbı yapmak gelmıo beklemek cok zor. onu bı bes yıl bekledım ama bu 15 gun gecmıyooooooo

Canini sikma sakin seni cok iyi anliyorum ben gormeme ragmen inanamiyorum acaba gercekmi yanilmis olabirmi doktor die ama moralini yuksek tut kotu dusunme sakin bak iki gun once goremediler iki gun sonra gittim gorundu Allah buyuk degerlerin normal kac haftalik oldu seninkisi doktor bisey dedimi kese ne kadarmis canim

anlamıorm keseden ben doktorm cok guzel olurmus kesen dedı hıc kotu dusunme dedı ve bu drum tup bebek drum ole heveslendırmez bosa gecen salı alttan gorduk keseyı bu salı yıne randevu aldım ben kesenın ıcınde bebeıkı gorsem şöyle mınımınnacık bıraz ıcım rahat edecek kac haftalıkken gıttınız kalp atsnı duymaya ya ıste gec dollenme olmus benm bırde normal adetıme gore gtmıorm yenı dha

Normalde bende 5 aralik son adet tarihim ilk gittimde 9ocakti karindan bskti bisey yok dis gebelik olur filan dedi esim o ara cok sikintiya girdi maddi acidsn on gun sonra tekrar gel dedi gidemeyecektim ama acile gitmem gerekti sancim cok oluyordu kasik agrisi 18 inde gittik acilde alttan bakti keseyi gordu ici bos filan dedi 5 haftalik dedi iste sonra gecen sali tekrar acile gittim bebegi gordu kalp atisi varmjs ben ısrar ettimde doktor muane etti ilgilenmedi bile acıdı galiba 6 haftalık dedi hangisi dogru bilmiyorum sali sabsh gitcem insallah

aa aynı tarıh işte adet tarhmız 5 aralık aksam oldum 6 aralık dıorm ben. bende gecen hafta salı keseyı alttan gordum aradan bı hafta gecmıs olacak kese ıcınde bebek gorlurmu sence neguzeeellllll gormussunuz bebeıkıde masallaah hayrlsyla elınıze alrsnz ınsallaahhh

C cemre1108 neredeysse hastaneye gtme tarhlermzde aynı :) bızımkı alttan goruldu kesemız aaaaaayyyyyy heecan yaptmm bende bu gece acılden gıtsem gorlurmu bebegım yaaaaaa ve belrtn varmı canm

İnsallah sende gorursun yavrunu eger bos gebelik olsaydi doktr derdi ssna emin ol hic kacirmiolar canini sikacak firsstlari sen icini rahat tut iyi dusun iyi olsun bende gorrne kadsr ne yattigim yeri bildimm ne yasadigimi kimle paylassam kiziyorlardi ama annelik pskolojisi iste elinde olmuyo bence gorursun bebegini oyle umut ediyorum

Olabilir canim beklemek cok zor geliyo inssna eger muane ederler diyorsan git ama doktr bsksin bazilari gercekten anlamadan yorum yapio yolk kesesini sor o varss bos gebelik degildir

alttan muayeneylemı goruldu canm oda onemlı cunku benm dha gecen salı alttan gorldu smdı gtsem kese ustten gorlr dha bebek grlmez belkı cok zor bı surec allah yardmcmız olsun

Alttan gorundu karindan baktirma alttan baktir karindan horunmez belki cok minik oluo yolknkesesi varsa bos gebelik olmaz canim sadece gec dollenmissin demektir buyur bebegin inssllahh ysvrunu sana bagislar rabbim nerede yasiosun bu srada

Uzme kendini insallah goruceksin bebegini inan cok cok dua et bende ederim senin icin cok zor bi surec Allah yardimcin olsun ne belirtilrr yasiyorsun canim gebelikle ilgili

Evet yerlesme esnasinda oluyormus seninki belki 5 haftalik olabilir hani gec dollenmeyse ama bi haftadan gorursun oldu demi bi hafta gideli

yok ıste gectgmz salı gıttım smdı cumartesı bıraz erken dıe dusunuyorum bırdhakı salıya aldm randevu o zman gıderım herhalde. şimdi gtmeyı cok ıstıorum ya aynı sey olursa bos kese gorursem o korku var ıcımdeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…