- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
ıkı gunde bı betahcg sonuclarm ıyı cıktı gayet norml ılerlıo dedı doktorm cok endıselıyım. gecen hafta alttan muayeneyle keseyı gorduk kan degerm 3000di haftaya gıtsem bebegı gorurmuyuz ıcınde bı akıl verın. aynen ıcımden hcbı yapmak gelmıo beklemek cok zor. onu bı bes yıl bekledım ama bu 15 gun gecmıyoooooooMrhaba arkadaslar oncelikle insallah bebislerimizi sag saglim kucagimiza almamizi nasip etsin rabbim...bende 6+4 hamileyim ama bi kac farkli doktora gittim icin farkli tarihlrr soluyolar arkadasim BOŞ GEBELİK filan kafana takmaa gec dollenme olmustur ben ilk doktora ayin dokuzunda gittim karından baktı onemsemedi bile ozeldi bide canimi sıktı yok dış gebelik bilmem ne ikincide acile gittim agrilarim vardi 18 iydi ayin kese var 17 mm ici bos die bide ole canim yandı bu süreçte ne yedim ne uyudum iki gun sonra tekrar acile gittim aksam sancim vardi yine o gun gordum bebegimi kalp atisinida insan inanamiyo bu kadar olumsuxluk üstune bakalim sali gunu tekrar gitcem insallah bebegim sagliklidir kimseye guven olmuyo bosuna canini sikma sakinn
anlamıorm keseden ben doktorm cok guzel olurmus kesen dedı hıc kotu dusunme dedı ve bu drum tup bebek drum ole heveslendırmez bosaCanini sikma sakin seni cok iyi anliyorum ben gormeme ragmen inanamiyorum acaba gercekmi yanilmis olabirmi doktor die ama moralini yuksek tut kotu dusunme sakin bak iki gun once goremediler iki gun sonra gittim gorundu Allah buyuk degerlerin normal kac haftalik oldu seninkisi doktor bisey dedimi kese ne kadarmis canim
aa aynı tarıh işte adet tarhmız 5 aralık aksam oldum 6 aralık dıorm ben. bende gecen hafta salı keseyı alttan gordum aradan bı hafta gecmıs olacak kese ıcınde bebek gorlurmu sence neguzeeellllll gormussunuz bebeıkıde masallaah hayrlsyla elınıze alrsnz ınsallaahhhNormalde bende 5 aralik son adet tarihim ilk gittimde 9ocakti karindan bskti bisey yok dis gebelik olur filan dedi esim o ara cok sikintiya girdi maddi acidsn on gun sonra tekrar gel dedi gidemeyecektim ama acile gitmem gerekti sancim cok oluyordu kasik agrisi 18 inde gittik acilde alttan bakti keseyi gordu ici bos filan dedi 5 haftalik dedi iste sonra gecen sali tekrar acile gittim bebegi gordu kalp atisi varmjs ben ısrar ettimde doktor muane etti ilgilenmedi bile acıdı galiba 6 haftalık dedi hangisi dogru bilmiyorum sali sabsh gitcem insallah
hiiiiiiiçç hcbı belrtı yok arada kasık agrsı o kdr senUzme kendini insallah goruceksin bebegini inan cok cok dua et bende ederim senin icin cok zor bi surec Allah yardimcin olsun ne belirtilrr yasiyorsun canim gebelikle ilgili
aynen kasık agrılarm yogndu ama artk pek yok gbı sanrm bzmkıler yenı yenı yerlesıolarİlk sol kasigim agridi bir hafta kadar simdide sadece sabah hafif bulanti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?