- 4 Aralık 2013
- 72
- 31
- 33
- 37
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
yani ikinci çizgi silik bile olsa hamilesin. ki zaten 5 gün geçmiş.
O korkular hepimizde var ben o kadar agriyodumki hatta adetimi bekliyodum gec yumurtlayan biri olarak adet gunuyaptigim testte cift cizgi cikti agrim hep oldu cok agladim hatta ama kalp atisin gordukden sonra baya rshatliyo insan
GOreceksin insallah merak etmeinşallah bende görürüm o muhteşem anı
Bende geldimmmm 6. Haftadayım.. :) iki gündür hafif hafif bulantılar başladı ellerim ayaklarım yanıyor kızlar bi donuyorum bi yanıyorum pazar 6 haftayı bitirip 7 ye girecem pazartesi bakacak ultrasonla.. Göğüslerim acayip ağrıyor acaba sizinde ağrıyor mu.. :)ben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)
Aynen canim bende o sekilyim isten geliyorum hic bisey yapmak istemiyor we hemen uyuya kaliyorum :)günaydın arkadaşlar.
ben de 9 +1 deyim.
işte olduğum zaman sorun yok ama evde olduğum zaman battaniyenin altından çıkamıyorum. sürekli uyukluyorum.
bendede aynı şey var ayaklarım yanıyor bir üşüme bir yanma geliyor :) menopozda böyle birşey sanırım :) göğüş ağrılarım var ama çok şiddetli değilBende geldimmmm 6. Haftadayım.. :) iki gündür hafif hafif bulantılar başladı ellerim ayaklarım yanıyor kızlar bi donuyorum bi yanıyorum pazar 6 haftayı bitirip 7 ye girecem pazartesi bakacak ultrasonla.. Göğüslerim acayip ağrıyor acaba sizinde ağrıyor mu.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?