6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

kızlar bende beş haftalığım.sizlerde beş haftadayken ne gibi belirtiler vardı.
mesela bende hiç akıntı yok kupkuruyum.
sadece göğüslerde değişiklik var.
hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza

Kizlarrrrrr Cok olmuyo uye olali diye tam anlamiyorum bana bildirimler gelmiyo hep konulara bastan girmek zorunda kaliyorum varmi bunu halletmenin yolu

Aslında antibiyotik normalde de zararlı ben kullanılmamasından yanayım bu dr ları anlamıyorum sana akıl verirler kendileri antibiyotik verirler

bugün itibariyle 5. haftamdayım :) tüm hamişler sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah :)

Benimde 9 haftalik kizlar tek sıkıntım yaklaşık 2 haftadır sulu yemek yiyemiyorum... ara ara hafif bulantilarim oluo çok şükür aşırı değil bulantilarim

ben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)
Bende geldimmmm 6. Haftadayım.. :) iki gündür hafif hafif bulantılar başladı ellerim ayaklarım yanıyor kızlar bi donuyorum bi yanıyorum pazar 6 haftayı bitirip 7 ye girecem pazartesi bakacak ultrasonla.. Göğüslerim acayip ağrıyor acaba sizinde ağrıyor mu.. :)

günaydın arkadaşlar.
ben de 9 +1 deyim.
işte olduğum zaman sorun yok ama evde olduğum zaman battaniyenin altından çıkamıyorum. sürekli uyukluyorum.
Aynen canim bende o sekilyim isten geliyorum hic bisey yapmak istemiyor we hemen uyuya kaliyorum :)

benım azalan bulantılarım ise daha da artmaya basladı ve yedıklerımı cıkarmaya başladım

Mrb herkese 6+4 haftalık hamileyim bnde 2 gündür çok koyu renk akıntım var akıntı mı denir kanama mı bilmiyorum ama hani adetinizin son günleri böle koyu kahve gibi gelir yaa aynen öle dün dr daydık progestan he hap hem iğne kullanıyorum. varmı böle bişi yaşayan

kızlar merhaba benim bebeğim 7+1 haftalık oldu bugün. Benim sabah bulantılarım yok yani çok hafif ama akşam yatmaya yakın artıyor ve dün gece tamamen kabustu :/ gece 3 e kadar mide bulantım geçmedi çıkarmaya çalıştım çok az bişe çıkarabildim oda eşimin yardımıyla. tuhaf olan ne gözümü açabiliyordum nede kafamı sabit tutabiliyordum ben hayatımda hiç böyle birşey yaşamamıştım. şimdi hafif bir bulantım var ve akşam yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sizin çok mideniz bulandığnda çıkarmak haricinde neler yapıyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum

bendede aynı şey var ayaklarım yanıyor bir üşüme bir yanma geliyor :) menopozda böyle birşey sanırım :) göğüş ağrılarım var ama çok şiddetli değil

Bende varım. Henüz yeni 6 haftalık oldum. Bulantım yok. Bunun iyi olduğunu söylüyorlar. Ben pek bilmiyorum iyimi kötümü :) Herkese mutlu hamilelikler

benimde o haftalardayken yoktu daha sonra hafiften başladı Öyle gidiyoruz ara ara hafif war İnşllh öylelikle biter... :)

5. 6 haftalar Arasında bulantı yoktu sadece kasık ağrısı vardı oo iyiymiş dedim kendi kendime ama 6. Hafta geldi bulantı başladı bakalım ne kadar sürecek bütün gün istifra etmiyorum ama sürekli bi bulantı hali rahatsız hissediyorum inşallah geçerde bebişimin tadını çıkarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…