6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Duyulur inş canım benim de doktorum ocak 6 da gel dedi aslında geç bir zaman :-(

Tabi tabi :) sizler de yazın haberleselim :)

Sizin beta hcg kaçtı ? Benim adet tarihimden 4 gun gecti yaptırdım 11.712 ydi internette fln Saçma sapan seyler okudum dis gebelik Mol gebelik fln doktora gittim hemen ertesi gun doktor vok sağlıklı bi gebelik görünüyor belki ikiz olabilir dedi. Sizin beta hcg kaçtı ?? Simdi icimde hep merak var

Canim benim adetimi 2 gün geçmişti 412 idi dış gebelikte değer o kadar yüksek çıkmaz ama ikiz olabilir normal yolla mi hamile kaldın klomen falan mı

Canım adetime üç gn kala yaptırmıştım ben 109 çıkmıştı.

Kızlar bugün pek tadım yok.dün akşam yemeğinde balık yedik ondan sonra bir tuhaf oldum.Sabah da midem bulanacak gbiydi ama bulanmadı.Zaten gece de üç saat filan uyudum.Gece lavaboya kalktıktan sonra uyuyamadım

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri idrarımın rengi koyu sarı ve kötü kokuyor nedeni ni bilen varmı çok su içemiyorum ondan mı acaba ?????

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri idrarımın rengi koyu sarı ve kötü kokuyor nedeni ni bilen varmı çok su içemiyorum ondan mı acaba ?????
Canım bol su içmelisin.Muhtemelen ondandır ama idrar yolları iltihabı da olabilir ki bu pek tehlikeli.Bir hekime gitsen iyi olur .

merhaba kızlar, bizde bebeğimle 6.haftamızdayız
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bugün pek tadım yok.dün akşam yemeğinde balık yedik ondan sonra bir tuhaf oldum.Sabah da midem bulanacak gbiydi ama bulanmadı.Zaten gece de üç saat filan uyudum.Gece lavaboya kalktıktan sonra uyuyamadım
Canim yeni okuyorum msj ı ne olmuş midesimi bulanmış benim arkadaşımın biraz nazlayalım geçer inş msj da atmıştım ama nasıl oldun görüşmedik ya merak ettim ben geç geldim okuldan çok yorulmuşum karnım çok ağırıyor bugün başım döndü

Şimdi gördüm yazdıklarını canımsın :) Geçmiş olsun sana da baş dönmesi de kötü olur Bi tuhafım bugün yaaa.Bir de snirliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…