- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Duyulur inş canım benim de doktorum ocak 6 da gel dedi aslında geç bir zaman :-(Ben de yeni katıldım aranıza :) bende de mide bulantısı yok ama uyku hali var. Arada rahmin oldugu Kısım agriyor sonra hemen geciyor :) biz keseyi 2 gun önce doktora gittiğimizde gördük kalp aTisi icin 29 unda randevu verdi insallah duyulur
Geçmiş olsun canımbulantı başdönmesi var bazen ayakta zor duruyorum biz de keseyi gördük çok şükür
Tabi tabi :) sizler de yazın haberleselim :)İnşallah canım biz de 27 sinde hem keseyi görmeyi hem de kalp atışını duymayı istiyoruz bakalım nasip.Daha gitmedim doktora :)Çünkü yaşadığım yerde kadın doğumcu yok.Taa Kayseri'ye gideceğim önümüzdeki cumartesi.Gelişmelerini buraya yaz olur mu takip edelim seni de:)
Neden o kadar gec kiDuyulur inş canım benim de doktorum ocak 6 da gel dedi aslında geç bir zaman :-(
Canim benim adetimi 2 gün geçmişti 412 idi dış gebelikte değer o kadar yüksek çıkmaz ama ikiz olabilirSizin beta hcg kaçtı ? Benim adet tarihimden 4 gun gecti yaptırdım 11.712 ydi internette fln Saçma sapan seyler okudum dis gebelik Mol gebelik fln doktora gittim hemen ertesi gun doktor vok sağlıklı bi gebelik görünüyor belki ikiz olabilir dedi. Sizin beta hcg kaçtı ?? Simdi icimde hep merak var
Benim adetim 2 gün geçtikten sonra 2300 çıktı.dış gebelikte değer okadar yükselmiyor Çoğul olabilir merak etme yaniCanim benim adetimi 2 gün geçmişti 412 idi dış gebelikte değer o kadar yüksek çıkmaz ama ikiz olabilirnormal yolla mi hamile kaldın klomen falan mı
Canım adetime üç gn kala yaptırmıştım ben 109 çıkmıştı.Sizin beta hcg kaçtı ? Benim adet tarihimden 4 gun gecti yaptırdım 11.712 ydi internette fln Saçma sapan seyler okudum dis gebelik Mol gebelik fln doktora gittim hemen ertesi gun doktor vok sağlıklı bi gebelik görünüyor belki ikiz olabilir dedi. Sizin beta hcg kaçtı ?? Simdi icimde hep merak var
Canım bol su içmelisin.Muhtemelen ondandır ama idrar yolları iltihabı da olabilir ki bu pek tehlikeli.Bir hekime gitsen iyi olur .kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri idrarımın rengi koyu sarı ve kötü kokuyor nedeni ni bilen varmı çok su içemiyorum ondan mı acaba ?????
Sağol canım su içince de midem bulanıyor ne yapıcam ben ya ooofffCanım bol su içmelisin.Muhtemelen ondandır ama idrar yolları iltihabı da olabilir ki bu pek tehlikeli.Bir hekime gitsen iyi olur .
Kıyamam canım ya zorlada olsa yemeye çalış birseylerBen geldmmm :) bugun bulantm cok ymek yiyemedm kahvaltyla duruyorm haala
Canim yeni okuyorum msj ı ne olmuş midesimi bulanmış benim arkadaşımınKızlar bugün pek tadım yok.dün akşam yemeğinde balık yedik ondan sonra bir tuhaf oldum.Sabah da midem bulanacak gbiydi ama bulanmadı.Zaten gece de üç saat filan uyudum.Gece lavaboya kalktıktan sonra uyuyamadım
Şimdi gördüm yazdıklarını canımsın :) Geçmiş olsun sana da baş dönmesi de kötü olurCanim yeni okuyorum msj ı ne olmuş midesimi bulanmış benim arkadaşımınbiraz nazlayalım geçer inş msj da atmıştım ama nasıl oldun görüşmedik ya merak ettim ben geç geldim okuldan çok yorulmuşum karnım çok ağırıyor bugün başım döndü
Geçmiş olsun canım sana da.Bak bugün bende de bi tuhaflık vardı tuzlu salatalık yedim daha iyiyim.sen de ye :)Ben geldmmm :) bugun bulantm cok ymek yiyemedm kahvaltyla duruyorm haala
Suyu bir anda tepene dikme tatlım su şişesi al ara ara yudum yudum iç :)Sağol canım su içince de midem bulanıyor ne yapıcam ben ya ooofff
ayy canm cekti smdi :)Geçmiş olsun canım sana da.Bak bugün bende de bi tuhaflık vardı tuzlu salatalık yedim daha iyiyim.sen de ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?