- 22 Aralık 2014
- 162
- 85
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Bende 30da tekrar gitcem sizde kesede bebek gorundu muBende keseyi gordm gecen hafta. ayn 30nda tekrar gdicem
Ya doktor keseyi gosterdi ama ben heycandn hcbsey soramadm kiBe
Bende 30da tekrar gitcem sizde kesede bebek gorundu mu
Hadi ya beraber mi yaşıyorsunuz canımO konuda cok zittiz o benm sevmedgim hersyi yapiyo yaptgi yemeklerdn bugune kadar bi kez menemen yedm en bldik oydu :) :)
Hayırlı olsun bebişin.normal banada keseyi gördükten sonra 2 hafta sonrasına çağırdı kalp sesi için.cumartesi duyucaz inşallahmerhabalar benimde 6 haftalık cmt günü kesede göründü dr çok güzel yerde oluşmuş dedi vajinal ultrasonla da baktı sorun yok yalnız kalp atışı için 15 gün sonrasını verdi normal bir süreçmidir çok geç geldi bana
Benimde kalp atisini duyup bi rahatlayayim 17.08.2015 gorunuyomerhabalar hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız inşallah benim ki de 14-08-2015 görünüyor...
evet yeni evliyim ilk cocugum :) Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasp edr insallahHiiiim anladim ilk gebeliktir ozamanbu heyecanin hep surer ins kontrolunde kalp atislarini da gorursun.bende kan pihtilasmasida oldugu icin kalp ayisi bebwk olmadijca cok tedirgin oluyorum zamn gecmiyo bende
Evet maalaesefHadi ya beraber mi yaşıyorsunuz canım
Canim hepimiz inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri endişen normal hepimizde var o bolca dua edelim inş sağlıkla hayirlisiyla geleceklerherkese mrb kızlar..ben de yeni katılıyorum bu foruma..6. haftadayım :)
bugün ilk kez bebeğimizin kalp atışlarını duyduk tabii ki çok güçlü değildi kalp atışları henüz..3 hafta sonra
daha iyi duyabileceğimizi söyledi dr. Allah'ım ne güzel bir duygu bu..hele 42 yaşında ve ilk bebeğine hamileysen! :)
benim için dua edin nolur bazen yaşım nedeniyle kaygılanıyorum bebek için.
Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve süper sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
herkese sevgi ve slmlr
Canim ne isteyip ne istemediğini söyle yada kalk kendin yap gücün yeterse tabiEvet maalaesef
sana da günaydın canımGunaydin
bizde varızzz
Normal canım bir sorun yok :)merhabalar benimde 6 haftalık cmt günü kesede göründü dr çok güzel yerde oluşmuş dedi vajinal ultrasonla da baktı sorun yok yalnız kalp atışı için 15 gün sonrasını verdi normal bir süreçmidir çok geç geldi bana
Günaydın hoş geldin canımsın :)Gunaydin
bizde varızzz
Kızlar lütfen bi bakın cevap YazınKızlar dr kese bozuk dedi bi bilgisi olan varmı inşallah bişey yoktur kızlar lütfen yardım edinEki Görüntüle 1347093
Canım inşallah bir sorun yoktur sen kalbini ferah tut.Aynısını birlikte çalıştığımbir öğretmen arkadaşıma demişler kız günlerce ağladım dedi.Şimdi iki buçuk yaşında ay parçası gibi oğluşu var. :)Kızlar lütfen bi bakın cevap Yazın
İnşallah cnm allah razı olsun inşallah bebeyim sağlıklı dır hemizin bebeyi rabbim merhametini eksik etmesin bebeklerimizeCanım inşallah bir sorun yoktur sen kalbini ferah tut.Aynısını birlikte çalıştığımbir öğretmen arkadaşıma demişler kız günlerce ağladım dedi.Şimdi iki buçuk yaşında ay parçası gibi oğluşu var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?