6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Hiiiim anladim ilk gebeliktir ozaman bu heyecanin hep surer ins kontrolunde kalp atislarini da gorursun.bende kan pihtilasmasida oldugu icin kalp ayisi bebwk olmadijca cok tedirgin oluyorum zamn gecmiyo bende

Hayırlı olsun bebişin.normal banada keseyi gördükten sonra 2 hafta sonrasına çağırdı kalp sesi için.cumartesi duyucaz inşallah

Hiiiim anladim ilk gebeliktir ozaman bu heyecanin hep surer ins kontrolunde kalp atislarini da gorursun.bende kan pihtilasmasida oldugu icin kalp ayisi bebwk olmadijca cok tedirgin oluyorum zamn gecmiyo bende
evet yeni evliyim ilk cocugum :) Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasp edr insallah

herkese mrb kızlar..ben de yeni katılıyorum bu foruma..6. haftadayım :)
bugün ilk kez bebeğimizin kalp atışlarını duyduk tabii ki çok güçlü değildi kalp atışları henüz..3 hafta sonra
daha iyi duyabileceğimizi söyledi dr. Allah'ım ne güzel bir duygu bu..hele 42 yaşında ve ilk bebeğine hamileysen! :)
benim için dua edin nolur bazen yaşım nedeniyle kaygılanıyorum bebek için.
Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve süper sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
herkese sevgi ve slmlr

Canim hepimiz inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri endişen normal hepimizde var o bolca dua edelim inş sağlıkla hayirlisiyla gelecekler

Kızlar günaydın sanırım benim de bulantılarım başladı.Akşam bir saat kadar fena halde bulandım.Cips yemiştim canım çekmişti ondan mı oldu bilmem ama çok zorlu ve kötüydü.Haftasonu doktora gittiğimde söyleyeceğim bunu da baksın bir çaresine

İnşallah cnm allah razı olsun inşallah bebeyim sağlıklı dır hemizin bebeyi rabbim merhametini eksik etmesin bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…