- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Kaynvalidem kendnce yemek yapti ondan oldu sanirim. mutfaga ble gremiyorm sogan kokusundanKıyamam canım ya zorlada olsa yemeye çalış birseyler
Anaaaaamm keşke demeseydin.Çok tehlikleliyiz her birimiz :)ayy canm cekti smdi :)
Tüühhh fena olmuş.Artık yapmasın madem :)Kaynvalidem kendnce yemek yapti ondan oldu sanirim. mutfaga ble gremiyorm sogan kokusundan
Söyle canım canın ne isterse onu yapsın ;-)Kaynvalidem kendnce yemek yapti ondan oldu sanirim. mutfaga ble gremiyorm sogan kokusundan
Yok canım klomen fln degol normal yolla hamile kaldım bi de ben de pco vardıCanim benim adetimi 2 gün geçmişti 412 idi dış gebelikte değer o kadar yüksek çıkmaz ama ikiz olabilirnormal yolla mi hamile kaldın klomen falan mı
Canım seninki de hayırlı olssun inşallah.Peki yolk kesesi mi ne diyorlar o var mıymış?Mrb arkadaslar herkesin bebisi hayirli olsun siteye yeni giris yaptim bugun dokyora gittim 6haftalik gebelik dedi kese var bebek yoktu ayni durumda olan varmi bu normalmi
Bugün benim de tadim yok yemek hic canım çekmedi yemeklerin kokusu midemi bulandırıyor. Ama meyve yiyebiliyorum. Ben de yemek yerine meyve yiyorum bol bol midemi bulandirmiyorlar. Hic bisey yememekten iyidir :) ilk uç ay önemli :)Kızlar bugün pek tadım yok.dün akşam yemeğinde balık yedik ondan sonra bir tuhaf oldum.Sabah da midem bulanacak gbiydi ama bulanmadı.Zaten gece de üç saat filan uyudum.Gece lavaboya kalktıktan sonra uyuyamadım
Canım meyve de iyi hatta süper.Yeşil yapraklı sebze de ye ama :)daha sağlıklı en iyisi seninki :)Bugün benim de tadim yok yemek hic canım çekmedi yemeklerin kokusu midemi bulandırıyor. Ama meyve yiyebiliyorum. Ben de yemek yerine meyve yiyorum bol bol midemi bulandirmiyorlar. Hic bisey yememekten iyidir :) ilk uç ay önemli :)
Inadima daha cok yapar orasi kesin :) :)Tüühhh fena olmuş.Artık yapmasın madem :)
O konuda cok zittiz o benm sevmedgim hersyi yapiyo yaptgi yemeklerdn bugune kadar bi kez menemen yedm en bldik oydu :) :)Söyle canım canın ne isterse onu yapsın ;-)
Ahahahahah :))(Sen de onun üstüne kus :)
Mrb arkadaslar herkesin bebisi hayirli olsun siteye yeni giris yaptim bugun dokyora gittim 6haftalik gebelik dedi kese var bebek yoktu ayni durumda olan varmi bu normalmi
Doktor bi aciklama yapmadi sadece bbi sorun mu var diyince kese 6haftaya uygun dedi bi hafta sonra gelirsen bebegi gormesek sorun simdilik bisey diyemem dedi tedirgin oldum ya:-((***Canım seninki de hayırlı olssun inşallah.Peki yolk kesesi mi ne diyorlar o var mıymış?
Tamam canım haklı o zaman doktor ama üzülme bazen olabiliyor böyle kese görünüyor ama bebiş biraz daha nazlanabiliyor.Merak etme bir srun yoktur.Doktor bi aciklama yapmadi sadece bbi sorun mu var diyince kese 6haftaya uygun dedi bi hafta sonra gelirsen bebegi gormesek sorun simdilik bisey diyemem dedi tedirgin oldum ya:-((***
Cok sagol canim tsk.boyle seyler duymak bile insanin icine su serpiyo ah su bebislerrTamam canım haklı o zaman doktor ama üzülme bazen olabiliyor böyle kese görünüyor ama bebiş biraz daha nazlanabiliyor.Merak etme bir srun yoktur.
Ahhhh neler duyuyoruz.Yok down sendromlu olacak diyorlar yok başka şeyler,çoccuk oluveriyor ki maşallah nurtopu gibi.Sen kalbini ferah tut.Eskiden keseye baktırma mı varmış?Annelerimiz cinsiyetini bile doğumda öğreniyormuş :) Biz pek bi telaşeli olduk.allah korur bebişlerimizi tasalanma sen.Hiçbir sorun yoktur emin ol Allah'ın izniyle :)Cok sagol canim tsk.boyle seyler duymak bile insanin icine su serpiyo ah su bebislerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?