6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Mrb arkadaslar herkesin bebisi hayirli olsun siteye yeni giris yaptim bugun dokyora gittim 6haftalik gebelik dedi kese var bebek yoktu ayni durumda olan varmi bu normalmi

Kızlar bugün pek tadım yok.dün akşam yemeğinde balık yedik ondan sonra bir tuhaf oldum.Sabah da midem bulanacak gbiydi ama bulanmadı.Zaten gece de üç saat filan uyudum.Gece lavaboya kalktıktan sonra uyuyamadım
Bugün benim de tadim yok yemek hic canım çekmedi yemeklerin kokusu midemi bulandırıyor. Ama meyve yiyebiliyorum. Ben de yemek yerine meyve yiyorum bol bol midemi bulandirmiyorlar. Hic bisey yememekten iyidir :) ilk uç ay önemli :)

Canım meyve de iyi hatta süper.Yeşil yapraklı sebze de ye ama :)daha sağlıklı en iyisi seninki :)

Mrb arkadaslar herkesin bebisi hayirli olsun siteye yeni giris yaptim bugun dokyora gittim 6haftalik gebelik dedi kese var bebek yoktu ayni durumda olan varmi bu normalmi
Canım seninki de hayırlı olssun inşallah.Peki yolk kesesi mi ne diyorlar o var mıymış?
Doktor bi aciklama yapmadi sadece bbi sorun mu var diyince kese 6haftaya uygun dedi bi hafta sonra gelirsen bebegi gormesek sorun simdilik bisey diyemem dedi tedirgin oldum ya:-((***

Doktor bi aciklama yapmadi sadece bbi sorun mu var diyince kese 6haftaya uygun dedi bi hafta sonra gelirsen bebegi gormesek sorun simdilik bisey diyemem dedi tedirgin oldum ya:-((***
Tamam canım haklı o zaman doktor ama üzülme bazen olabiliyor böyle kese görünüyor ama bebiş biraz daha nazlanabiliyor.Merak etme bir srun yoktur.

Ahhh
Cok sagol canim tsk.boyle seyler duymak bile insanin icine su serpiyo ah su bebislerr
Ahhhh neler duyuyoruz.Yok down sendromlu olacak diyorlar yok başka şeyler,çoccuk oluveriyor ki maşallah nurtopu gibi.Sen kalbini ferah tut.Eskiden keseye baktırma mı varmış?Annelerimiz cinsiyetini bile doğumda öğreniyormuş :) Biz pek bi telaşeli olduk.allah korur bebişlerimizi tasalanma sen.Hiçbir sorun yoktur emin ol Allah'ın izniyle :)

merhabalar benimde 6 haftalık cmt günü kesede göründü dr çok güzel yerde oluşmuş dedi vajinal ultrasonla da baktı sorun yok yalnız kalp atışı için 15 gün sonrasını verdi normal bir süreçmidir çok geç geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…