- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Allah sağ salim kucağına Almatı nasip etsinSelam kizlar hepinizi cok tebrik ediyorum.. Allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..Herkese saglikli gebelikler dilerim.. Sizin heyecaninizi inanin bende yasiyorumm kendim aklima geldimm .. Diyodumm daha basindayimm nasil gecicek,bi 3ayi atlatayim diyodum.. 3aya kadar zaman cok yavas gectii..3aydan sonra bi baktim 7ay olmusum ve 8e giriyorum ins..simdide zamann yavas sankii 35.haftaya gelseydimm bii
Amin canim benim hepimizin insaAllah..Allah sağ salim kucağına Almatı nasip etsin
Ne kadar ücret düşünüyorsun canimKIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
Tatlım banada oyle demişlerdi ama yanilmislar6 haftalık 4 günlük hamileyim ama düşük riskim var kesede iç kanama varmış sizce tutunurmu bebeğim hayata
Bende 6. haftadayım. Bana da aynı şeyi söyledi doktorum ilaç verdi. Hiç aklıma bile getirmiyorum lekelenmelerim oluyor o an hemen dinleniyorum ama hayatımı karartmamaya çalışıyorum. Allaha emanet6 haftalık 4 günlük hamileyim ama düşük riskim var kesede iç kanama varmış sizce tutunurmu bebeğim hayata
mantar gibi duruyor.. Kilodunu kuru tutmaya bak, günlük ped tavsiye etmem daha kötü yapıyor, ama ben toilet kağıdı koyuyorum her toilete girişimdede değiştiriyorum.. Gayet başarılı bencekızlar sizdede mantar gibi şeyler varmı beyaz beyaz vajinayla makat arasında elime geliyor ama yapışık et gibi ne acaba
ama kaşıntı ve koku yok lekede çok az anlamadım tuvalet kağıdı bende kaşıntı yapyo ıslak mendilleri iyice yıkayıp kurutuym sonra bez gibi kullaniyommantar gibi duruyor.. Kilodunu kuru tutmaya bak, günlük ped tavsiye etmem daha kötü yapıyor, ama ben toilet kağıdı koyuyorum her toilete girişimdede değiştiriyorum.. Gayet başarılı bence
hayırlı olsun canm ilk aylar biraz zor geciyo aslında her ayı insan merak ediyor.bebegin nasıl geliştiğine inanmıyorum sonraAllahım sen çok buyuksun diyorummerhabaa hamişleerrrr
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bu zorlu süreçte hiçbir sıkıntı çekmeden doğumumuzu da rahatça yapıp bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhh
1 yıl 1 aydır ewliyim.. Şimdi hamileyim çok şükür her şey yolunda.. Bebeğimizin kalp atışlarını pazartesi günü dinledik çok şükür rabbime dünyanın en güzel duygusu bu sanırım.. çok heycanlandım duyduğumda.. Kullandığım ilaçlar da ; Progeston hap, Folbiol folik asit, elevit.... İlaçlar midemi bulandırıyor artık... mide bulantılarım başladı.. hiç kusmadım ama öğürüyorum vee çok uykum da geliyor çalışıyorum da hakkaten işim zor sanırım. şimdiden böyleyse 9 ay nasıl geçer merak ediyorum hayırlısı bakalım
Sizler neler yapıyorsunuz nasııl geçiyor hamilelik
bende de bir kere cikmisti ve kokmuyordu ama cok kasinti ve pul pul olmustu.. yada ona yakin farkli bir bakteri turudur bilemiyorum.. fitille gitmisti :) valla tatlim nasil kuru tutuyorsan tut ama kuru tutama kaşıntı ve koku yok lekede çok az anlamadım tuvalet kağıdı bende kaşıntı yapyo ıslak mendilleri iyice yıkayıp kurutuym sonra bez gibi kullaniyom
valla bütün pis isler bizi buluyor eşime bile kiziyombende de bir kere cikmisti ve kokmuyordu ama cok kasinti ve pul pul olmustu.. yada ona yakin farkli bir bakteri turudur bilemiyorum.. fitille gitmisti :) valla tatlim nasil kuru tutuyorsan tut ama kuru tut
merhabaa hamişleerrrr
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bu zorlu süreçte hiçbir sıkıntı çekmeden doğumumuzu da rahatça yapıp bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhh
1 yıl 1 aydır ewliyim.. Şimdi hamileyim çok şükür her şey yolunda.. Bebeğimizin kalp atışlarını pazartesi günü dinledik çok şükür rabbime dünyanın en güzel duygusu bu sanırım.. çok heycanlandım duyduğumda.. Kullandığım ilaçlar da ; Progeston hap, Folbiol folik asit, elevit.... İlaçlar midemi bulandırıyor artık... mide bulantılarım başladı.. hiç kusmadım ama öğürüyorum vee çok uykum da geliyor çalışıyorum da hakkaten işim zor sanırım. şimdiden böyleyse 9 ay nasıl geçer merak ediyorum hayırlısı bakalım
Sizler neler yapıyorsunuz nasııl geçiyor hamilelik
cnm bende 1 yıl 1 aydan sonra hamile kaldm çok şükür :) aynıymş kaderimiz, olmyacak sanıyorudm, hiç tedaviye başlamadn ramazan ayında o mübarek günlerde rabbim nasip etti,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?