6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

anladım canım. 11. haftamda türkiye de olacağım inşallah. o zaman baktırayım bende ikili teste.

evet canım gelmişken baktır. doktora söylersin yurt dışında yaşadığını bakabilirmisiniz dersen bakarlar zaten :) bugün kontrole gittim 11. haftanda gel tekrar kontrole dedi ona göre sanırım ikili test için gün vericek diye düşündüm ama bilemedim

gamzebe post: 39374465 .!.:
canım sen nekadarlık hamilesin
Doktorlara göre 10.haftamdayım ama bence daha küçük.bu hafta başladı tüm belirtilerim.seninki kaç hafta. İçim çıktı birde annem ben iyi gecirdim tüm hamileliğimi demişti ben ilkinde yere serildim

Doktorlara göre 10.haftamdayım ama bence daha küçük.bu hafta başladı tüm belirtilerim.seninki kaç hafta. İçim çıktı birde annem ben iyi gecirdim tüm hamileliğimi demişti ben ilkinde yere serildim
5şubat ta doktora gitmiştim ve 5 hafta 6 günlüktü ultrasonda şimdi 6hafta 4günlük sadece hazımsızlık var

Arkadaşlar yeni bir sayfa açtım 2015 ilk anne adayları diye katılmak isteyen
5şubat ta doktora gitmiştim ve 5 hafta 6 günlüktü ultrasonda şimdi 6hafta 4günlük sadece hazımsızlık var
İnş bulantın olmaz ama benimkide birden bu hafta başladı hiç birşey kalmadı içimde bugün ilk kez birşeyler yiyebildim

Canm kac haftaliksin sen bgnki ultrason fotonda bellimi bebis anliormusnz bsi ya ben cok merk ediorm ne zman tam bebek seklnde olacaklar :)

Canm kac haftaliksin sen bgnki ultrason fotonda bellimi bebis anliormusnz bsi ya ben cok merk ediorm ne zman tam bebek seklnde olacaklar :)
canım ben 8 haftalığım ultrason resminde bebek gibi çok durmuyor ama kontrolde kalp atışını duyduğumuzda bildiğin kafasını ayak uzuvlarını kalbinin pıt pıt atmasını falan görüyordum doktor görüntüyü güzel almadı resimde ama birde benim 27 eylül görünüyordu tahmini doğum ama dün doktor 24 eylül gibi görünüyor dedi boyu bikaç mm uzun şuan :)

Benim dun hafif pembe bsi vardi. Ya ayiptr solemesi pecetyi pastiriom ole goruyorm doktorm sorn deil dedi kirmizi ve siddtli agri olmadkca bsi yokmus acilede gtm bebekte kalbide saglkli cok skur anlamadm ben ya endiseleniorm :'( dua edin bana

tüm gebelerimizi tebrik ediyorum
bende 4 hafta onceye kadar aktıf olarak takıp edıyordum ama 6 hafta ıtıbarıyle baslayan bulantı ve kusmalarım nedenıyle rapor almak ve hastanede yatmak zorunda kaldım ..zor günlerdi..hiç bişey yıyememek ve sürekli kusmak..
çok şükür biraz daha ıyıyım ve bugun işe başladım..
hepinize bu zorlu yolculukla saglık ve huzur diliyorum

6 HAFTALIK HAMİLEYİM .. DÜN DOKTORA GİTTİM BETA HVG 1339.00 ÇIKTI ..SİZİNDE BÖYLE OLMUŞMUYDU.. BU NORMALMİ... İLERLEME 1 HAFTADIR OLMAMIŞ NORMALMİ ACABA..

Merhaba kizlar bende 5 haftalik hamileyim 4 temmuzda çağırdı doktorum kalp atışları için çok heyecanlıyım mucizemi duymak için

Merhaba kızlar 5+3 haftalık hamileyim 5+0 da keseler göründü...ikiz .. ancak bebek ve kalp atışı görülmedi ...iki hafta sonra gel dedi normal mi pzt gtcem tekrar duramıyorum görünür mü ki

6 HAFTALIK HAMİLEYİM .. DÜN DOKTORA GİTTİM BETA HVG 1339.00 ÇIKTI ..SİZİNDE BÖYLE OLMUŞMUYDU.. BU NORMALMİ... İLERLEME 1 HAFTADIR OLMAMIŞ NORMALMİ ACABA..
benimde nerdeyse bi aylık gecikmem oldu bebek iki aylık zannediyorum altı haftalık çıktı yani sonlarda hamis kalmisim

Selam kizlar hepinizi cok tebrik ediyorum.. Allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin..Herkese saglikli gebelikler dilerim.. Sizin heyecaninizi inanin bende yasiyorumm kendim aklima geldimm .. Diyodumm daha basindayimm nasil gecicek,bi 3ayi atlatayim diyodum.. 3aya kadar zaman cok yavas gectii..3aydan sonra bi baktim 7ay olmusum ve 8e giriyorum ins..simdide zamann yavas sankii 35.haftaya gelseydimm bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…