- 23 Ağustos 2009
- 142
- 74
- 103
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
anladım canım. 11. haftamda türkiye de olacağım inşallah. o zaman baktırayım bende ikili teste.evet canım benden kan testleri ve idrar testi istedi doktorum kan sayımı açlık kan şekeri toxoplazma falan hepsine bakıyorlar. ikili test 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyormuş sanırım 12. hafta gibi çağırır diye düşünüyorum.
canım sen nekadarlık hamilesinMaaşallah de olmasın keşke bende herkese çok iyyim dedim dedim 3gündür beni yere serdi her an çıkarıyorum içim boşaldı Mahvoldum birden bire vuruyor ne oldugunu sasıryorsun
Doktorlara göre 10.haftamdayım ama bence daha küçük.bu hafta başladı tüm belirtilerim.seninki kaç hafta. İçim çıktı birde annem ben iyi gecirdim tüm hamileliğimi demişti ben ilkinde yere serildimgamzebe post: 39374465 .!.:canım sen nekadarlık hamilesin
5şubat ta doktora gitmiştim ve 5 hafta 6 günlüktü ultrasonda şimdi 6hafta 4günlük sadece hazımsızlık varDoktorlara göre 10.haftamdayım ama bence daha küçük.bu hafta başladı tüm belirtilerim.seninki kaç hafta. İçim çıktı birde annem ben iyi gecirdim tüm hamileliğimi demişti ben ilkinde yere serildim
İnş bulantın olmaz ama benimkide birden bu hafta başladı hiç birşey kalmadı içimde bugün ilk kez birşeyler yiyebildim5şubat ta doktora gitmiştim ve 5 hafta 6 günlüktü ultrasonda şimdi 6hafta 4günlük sadece hazımsızlık var
Canm kac haftaliksin sen bgnki ultrason fotonda bellimi bebis anliormusnz bsi ya ben cok merk ediorm ne zman tam bebek seklnde olacaklar :)evet canım gelmişken baktır. doktora söylersin yurt dışında yaşadığını bakabilirmisiniz dersen bakarlar zaten :) bugün kontrole gittim 11. haftanda gel tekrar kontrole dedi ona göre sanırım ikili test için gün vericek diye düşündüm ama bilemedim
canım ben 8 haftalığım ultrason resminde bebek gibi çok durmuyor ama kontrolde kalp atışını duyduğumuzda bildiğin kafasını ayak uzuvlarını kalbinin pıt pıt atmasını falan görüyordum doktor görüntüyü güzel almadı resimde amaCanm kac haftaliksin sen bgnki ultrason fotonda bellimi bebis anliormusnz bsi ya ben cok merk ediorm ne zman tam bebek seklnde olacaklar :)
Benim dun hafif pembe bsi vardi. Ya ayiptr solemesi pecetyi pastiriom ole goruyorm doktorm sorn deil dedi kirmizi ve siddtli agri olmadkca bsi yokmus acilede gtm bebekte kalbide saglkli cok skur anlamadm ben ya endiseleniorm :'( dua edin banacanım ben 8 haftalığım ultrason resminde bebek gibi çok durmuyor ama kontrolde kalp atışını duyduğumuzda bildiğin kafasını ayak uzuvlarını kalbinin pıt pıt atmasını falan görüyordum doktor görüntüyü güzel almadı resimde amabirde benim 27 eylül görünüyordu tahmini doğum ama dün doktor 24 eylül gibi görünüyor dedi boyu bikaç mm uzun şuan :)
bende bu akşam dra gidicem. Allahın izniyle bizde duyarız inşallah içimde ki mucizenin kalp atışlarınııımerhaba arkadaslar bende 6.haftamdayım bugun dr gıttık kalp atıslarını dınledik cok farklı bi duygu allahım isteyen herkeze nasip etsin
inşallah canım beni 3 hafta sonra tekrar çagırdı bikaçtane test verdı bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinbende bu akşam dra gidicem. Allahın izniyle bizde duyarız inşallah içimde ki mucizenin kalp atışlarınııı
benimde nerdeyse bi aylık gecikmem oldu bebek iki aylık zannediyorum altı haftalık çıktı yani sonlarda hamis kalmisim6 HAFTALIK HAMİLEYİM .. DÜN DOKTORA GİTTİM BETA HVG 1339.00 ÇIKTI ..SİZİNDE BÖYLE OLMUŞMUYDU.. BU NORMALMİ... İLERLEME 1 HAFTADIR OLMAMIŞ NORMALMİ ACABA..
hayırlı olsun Canm ins sorun yokturMerhaba kızlar 5+3 haftalık hamileyim 5+0 da keseler göründü...ikiz .. ancak bebek ve kalp atışı görülmedi ...iki hafta sonra gel dedi normal mi pzt gtcem tekrar duramıyorum görünür mü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?