6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Evet çok şükür 15gün sonra gel dedi senden ne tahlilleri istediler

Yardım idrar testin iki çizgi çıktı yarin Dr gdcem acaba vajinal danmi bakar yoksa karından mi merak ediyorum acele cvp yazin
Önce lan testi yapar pozitifse karından bakar göremezse vajinadan bakar ama ben korkuma baktırmadım bekledim karnımdan gördüm.şimdi doktorlar hemen vajinadan bakıyor bebeği daha iyi takip ediyolarmış

günaydın kızlar ben daha kaç haftalık hamile olduğumu öğrenemedim bi türlü ama dün gidip kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacaz heyecandan soramadım doktora kaç haftalık gebeyim diye :) sanırım 6 haftalık benimkiside

İnşlh cnm çarşambayı bekliyemedim bugün geldim doktora bakalm artık .bu cocuk dopana kadar ben dokuz doğuracam anlaşılan

bende bugün gördüm keseyi :) banada 10 gun snra gel dedi 4,5 haftalıkmışız daha :) muhtemelen sende öylesindir canım 6 haftalıkken kalp atışları duyuluyormuş

canım keseyi görünce ultrason resmi veriyor ya onun altında yazmıyor mu kaç haftalık+ günlük olduğun bizde ayın 5 inde gittik 5 hafta+6 günlüktü inşallah hepimizin hayırlısıyla doğar bebişleri çok heycanlıyım.

yazmıyor canım benim doktor randevusu dolmuştu biraz acele baktı keseyi görelim diye son edt tarihim 6 ocak buna göre 5 hafta 1 günlük hamileyim tatlım

yazmıyor canım benim doktor randevusu dolmuştu biraz acele baktı keseyi görelim diye son edt tarihim 6 ocak buna göre 5 hafta 1 günlük hamileyim tatlım
canım son tarihine göre 4 hafta 6 günlük hamilesin sen. yani 5. hafta içindesin yarın 6.haftaya giriceksin

:)) jersia o gaz sorunu bende öğrendiğim zamandan beri var geçmiyor valla çok şükür bende bulantı hala başlamadı böle giderse bulantım olmuycak gibi gözüküyor maşallah diyelim

kızlar sizde bulantı felan başladı mı bende hiç belirti yok gibi
Canim ben daha 1 ayligim simdiden başladı hemde cok kotu bişekilde yolda hastaneye giderken tuttu geri döndüm. Uyku hali var karnim cok sis sanirim bende de gaz var :) bunlari yaşamak zor ama insan minnosu icin sabrediyorr sağlıklı olsun da diyor. Bu da annelikk iste..

Ah o duygu yokmu insan hereşey

:)) jersia o gaz sorunu bende öğrendiğim zamandan beri var geçmiyor valla çok şükür bende bulantı hala başlamadı böle giderse bulantım olmuycak gibi gözüküyor maşallah diyelim

çok şükür aynen maşallah diyelim ben yurtdışındayım cnım türkiye de süreç nasıl bilmiyorum. doktor test falan yaptı mı hiç sana? Bu ikili testler ne zaman yapıluyor acaba?

çok şükür aynen maşallah diyelim ben yurtdışındayım cnım türkiye de süreç nasıl bilmiyorum. doktor test falan yaptı mı hiç sana? Bu ikili testler ne zaman yapıluyor acaba?
evet canım benden kan testleri ve idrar testi istedi doktorum kan sayımı açlık kan şekeri toxoplazma falan hepsine bakıyorlar. ikili test 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyormuş sanırım 12. hafta gibi çağırır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…