- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Evet çok şükür 15gün sonra gel dedi senden ne tahlilleri istedilerçok sevndm had hayrlsyla kalp atısnı görmeye kısmet :) bak sakın haaa yok bebek gorulmes kalbı duyulmaz bunları ınternetten arstrmıyor aklımızı bulandrmıoruz demı annecıkkk bebısmız dha kcuk gorulmemesı normal. bende bgn yaplması gereken tahlıller var dedıler gttm hastaneye bebısımıde gordum ustten kalp atısnıda duyduk yıne ıyı oluyo bole ya
Önce lan testi yapar pozitifse karından bakar göremezse vajinadan bakar ama ben korkuma baktırmadım bekledim karnımdan gördüm.şimdi doktorlar hemen vajinadan bakıyor bebeği daha iyi takip ediyolarmışYardım idrar testin iki çizgi çıktı yarin Dr gdcem acaba vajinal danmi bakar yoksa karından mi merak ediyorum acele cvp yazin
İnşlh cnm çarşambayı bekliyemedim bugün geldim doktora bakalm artık .bu cocuk dopana kadar ben dokuz doğuracam anlaşılanCanım ben daha bugün yeni gördüm çok şükür gecen iki hafta karnımdan baktılar görünmedi dış gebelik falan diye korkuttular kaç haftadır ağlıyorum göremezsen panik yapma çok dua et kendini korkutma
bende bugün gördüm keseyi :) banada 10 gun snra gel dedi 4,5 haftalıkmışız daha :) muhtemelen sende öylesindir canım 6 haftalıkken kalp atışları duyuluyormuşgünaydın kızlar ben daha kaç haftalık hamile olduğumu öğrenemedim bi türlü ama dün gidip kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacaz heyecandan soramadım doktora kaç haftalık gebeyim diye :) sanırım 6 haftalık benimkiside
günaydın kızlar ben daha kaç haftalık hamile olduğumu öğrenemedim bi türlü ama dün gidip kesesini gördük çok şükür 15 gün sonrada kalp atışlarını duyacaz heyecandan soramadım doktora kaç haftalık gebeyim diye :) sanırım 6 haftalık benimkiside
yazmıyor canım benim doktor randevusu dolmuştu biraz acele baktı keseyi görelim diye son edt tarihim 6 ocak buna göre 5 hafta 1 günlük hamileyim tatlımcanım keseyi görünce ultrason resmi veriyor ya onun altında yazmıyor mu kaç haftalık+ günlük olduğun bizde ayın 5 inde gittik 5 hafta+6 günlüktü inşallah hepimizin hayırlısıyla doğar bebişleri çok heycanlıyım.
canım son tarihine göre 4 hafta 6 günlük hamilesin sen. yani 5. hafta içindesin yarın 6.haftaya giriceksinyazmıyor canım benim doktor randevusu dolmuştu biraz acele baktı keseyi görelim diye son edt tarihim 6 ocak buna göre 5 hafta 1 günlük hamileyim tatlım
VALLA BENDEDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK ARADA BATMALAR OLUYO AMA SADECE ÇOK FAZLA İŞTAHIM AÇILDI 2 SAATTE BİR AÇIKIYOM DOYMAK NEDİR BİLMİYOM BEN YAAkızlar sizde bulantı felan başladı mı bende hiç belirti yok gibi
bende bulantı az ve biraz da uyku hali. bi de fena bi şekilde gaz :) utanıyorum insan içine çıkmaya gaz yüzünden:):)kızlar sizde bulantı felan başladı mı bende hiç belirti yok gibi
Blmiorm canm hormon kan demir eksklgi filan varmi die bakilio sanrm sormadmEvet çok şükür 15gün sonra gel dedi senden ne tahlilleri istediler
Canim ben daha 1 ayligim simdiden başladı hemde cok kotu bişekilde yolda hastaneye giderken tuttu geri döndüm. Uyku hali var karnim cok sis sanirim bende de gaz var :) bunlari yaşamak zor ama insan minnosu icin sabrediyorr sağlıklı olsun da diyor. Bu da annelikk iste..kızlar sizde bulantı felan başladı mı bende hiç belirti yok gibi
Maaşallah de olmasın keşke bende herkese çok iyyim dedim dedim 3gündür beni yere serdi her an çıkarıyorum içim boşaldı Mahvoldum birden bire vuruyor ne oldugunu sasıryorsunkızlar sizde başladı mı bende hiç belirti yok gibi
Ah o duygu yokmu insan hereşeyCanim ben daha 1 ayligim simdiden başladı hemde cok kotu bişekilde yolda hastaneye giderken tuttu geri döndüm. Uyku hali var karnim cok sis sanirim bende de gaz var :) bunlari yaşamak zor ama insan minnosu icin sabrediyorr sağlıklı olsun da diyor. Bu da annelikk iste..
Cok merak ediyorum bebislerimiz nasil olacakk :)) rabbim sagligina sihhatine zarar vermesindee.. Yavrum dedikce icimiz icimize sigmaz herhalde :)Ah o duygu yokmu insan hereşey
:)) jersia o gaz sorunu bende öğrendiğim zamandan beri var geçmiyor vallaçok şükür bende bulantı hala başlamadı böle giderse bulantım olmuycak gibi gözüküyor maşallah diyelim
evet canım benden kan testleri ve idrar testi istedi doktorum kan sayımı açlık kan şekeri toxoplazma falan hepsine bakıyorlar. ikili test 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyormuş sanırım 12. hafta gibi çağırır diye düşünüyorum.çok şükür aynen maşallah diyelimben yurtdışındayım cnım türkiye de süreç nasıl bilmiyorum. doktor test falan yaptı mı hiç sana? Bu ikili testler ne zaman yapıluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?