6.hissi güçlü olanlar var mı?

Bilinçaltım da iyi şeyler de var kötü şeylerde kendimle ilgili tabi bunlar .Gecen kardeşim aradı bir belalı sınavı vardı dedi abla ne olcak dedim iyi olcak şu kadar puan alacaksın dedim baktım az önce aradı abla söylediğin puan oldu dedi de😅😅kendimden bazen korktuğum oluyor
Hahaha bir kaç soru sorsak bizim içinde hisseder misiniz 😂

Eskiden çok güçlüydü, telefon çalacak derdim, cümlem bitince çalardı.
Bir şey yapmak üzereyim diyelim, "şimdi ... kişisi gelecek, o gelip gitsin öyle" derdim, o kişi gelirdi, ben de gidince yapardım.
Saçma olmayan rüyalarım hep çıkardı. Kuzenimin nişanlısından ayrıldığını gördüm, öğlen telefon çaldı, teyzem, "ayrıldılar değil mi" dedim.
Evde kalmadığım bir gün odama girip bir eşyamı çalan akrabamızı gördüm, eve geldiğimde o eşyam yoktu, eve de sadece o kişi gelmiş.
Üniversite sınavına gireceğimde bir gün önceden yapamayacağım, beni çok oyalayıp mutsuz eden bir soruyu ve o sorunun cevabını gördüm, sınavda o soru çıktı, cevabı işaretleyip geçtim.
Bunun gibi daha nicesi. KPSS netimi bile gördüm, millet sınav sonucu beklerken ben zaten biliyordum.

Zamanla bitti. Kendi salaklığım yüzünden. Biri bir şey anlatırken "hııı, biliyorum rüyamda gördüm, devamında da şu şu şu oldu, değil mi?" gibi şeyler söyleye söyleye kendi dilimle bitirdim maalesef.
Bir de bu hislerim varken hiçbir insan hakkında yanılmıyordum. Bir kere görmem yetiyordu. En çok bunu özlüyorum.

Sürekli olmuyor. Bazen olacakları önceden hissedebiliyorum. Aklıma bir şeyler takılıyor mesela. Onun yanıtını bir yerde görüyorum veya duyuyorum cevap veriliyor gibi sanki. Garip tesadüfler oluyor. Bazen rüyalarım çıkıyor. Ama kısa süreli oluyor mesela 2-3 ay bu anlattığım şeyler üst üste geliyor. Sonra kesiliyor. Belli zaman sonra tekrar.

Evet var.. benimde 6. Hissim çok kuvvetlidir bazen rüyamda görürüm hemen çıkar bazen aklıma bir şey gelir hemen olur belki başkalarına anlatsam yok artık o kadar da olmaz derler ama gerçekten yıllardır bu durum böyle içime ne doğarsa %90 oluyor
Merhaba, size ayrıldığım kişi ile ilgili bir şey danışsam çıkar mı sözünüz acaba hisleriniz kuvvetliymiş😭? Çok kafam karılık fikir verirsiniz belki

Bir şey yapmak üzereyim diyelim, "şimdi ... kişisi gelecek, o gelip gitsin öyle" derdim, o kişi gelirdi, ben de gidince yapardım.
Saçma olmayan rüyalarım hep çıkardı. Kuzenimin nişanlısından ayrıldığını gördüm, öğlen telefon çaldı, teyzem, "ayrıldılar değil mi" dedim.
Evde kalmadığım bir gün odama girip bir eşyamı çalan akrabamızı gördüm, eve geldiğimde o eşyam yoktu, eve de sadece o kişi gelmiş.
Üniversite sınavına gireceğimde bir gün önceden yapamayacağım, beni çok oyalayıp mutsuz eden bir soruyu ve o sorunun cevabını gördüm, sınavda o soru çıktı, cevabı işaretleyip geçtim.
Bunun gibi daha nicesi. KPSS netimi bile gördüm, millet sınav sonucu beklerken ben zaten biliyordum.

Zamanla bitti. Kendi salaklığım yüzünden. Biri bir şey anlatırken "hııı, biliyorum rüyamda gördüm, devamında da şu şu şu oldu, değil mi?" gibi şeyler söyleye söyleye kendi dilimle bitirdim maalesef.
Bir de bu hislerim varken hiçbir insan hakkında yanılmıyordum. Bir kere görmem yetiyordu. En çok bunu özlüyorum.
Merhaba, çok zor durumdayım😞yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım geri döneceğini umuyorum ama aklım karışık konıyla ilgili detay versem fikir sunanilir misniz hislerinizle? 😢

Vay 😍harikaymis ya
Benimkide ayni ama seninki kadar Net ve detayli degil
Biri hakkinda yorum yapiyorum mesela aradan zaman gecmeden oluyor
Gecen bir komsumuz icin bu adam olse yalniz kim sahip cikacak dedim 3-4 gun sonra adam oldu bunun gibi daha niceleri
Birde kotu bisey olcaksa kalbime resmen agirlik oturuyor kotu hissediyorum oluyor
Esimle bile kavga etceksek hissediyorum
Hamile mi aceba diye dusunsem hamile kaliyor guzel ama asiri yorucu bir his

6.his bende de cok guclu. Hissettigim hata olacagina emin oldugum seyler cok fazla. Cakralarla alakali bir durum diye biliyorum.

Merhaba, çok zor durumdayım😞yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım geri döneceğini umuyorum ama aklım karışık konıyla ilgili detay versem fikir sunanilir misniz hislerinizle? 😢
Ah keşke, ama yazdığım gibi artık hislerim yok maalesef :(
Gönlünüze göre ama en önce iyiliğinize göre olur umarım.

Kesin dedim fal baktırmak isteyenler çıkmıştır hiç şaşırmadım telli baba türbesi gibi olmuş :KK45: evet 6. His diye bir şey var ya da telepati ya da 3. Göz artık adına her ne denirse. Ama ben şahsen olsun istemezdim yorucu bir şey olsa gerek

Kızlar bazen birşey hissediyorum iyi ya kötü çıkıyor bugün bir dediğim birşey yine oldu 6.his gerçekten var mı biz mi öyle düşünüyoruz
Gördüklerinden yaptığın çıkarımları da 6.hisle karıştırıyor olabilir misin?

Kesin dedim fal baktırmak isteyenler çıkmıştır hiç şaşırmadım telli baba türbesi gibi olmuş :KK45: evet 6. His diye bir şey var ya da telepati ya da 3. Göz artık adına her ne denirse. Ama ben şahsen olsun istemezdim yorucu bir şey olsa gerek
Herkes kaldıramayabiliyor. Çok sevdiğin biri senin için olumsuz düşünüp söylemiyor, bunu biliyorsun, düşünsene, korkunç.

Back
X