- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
selam kizlar, uzuuun bir aradan sonra yine ben. nisanda basladigim kilo verme serüvenime temmuzda son verip dikkat etmeye calismaktaydim. 74 kilodan 60 kiloya kadar indim nisandan temmuza. sonra ramazandi suydu buydu derken 58.5 kilo olmustum bile. ve bendeki bu rahatlamayla ve okullarin acilmasiyla beraber kilolarin bir kismi geri geldi :) 5 haftada tam 3 kilo aldim
üzgün müyüm? tabiki hayir. suan 61 kiloyum ve gayet normal bir yapim var yani kilolu durmuyorum. ama benim istedigim birazcik daha kilo verip kendimi hic ama hic görmedigim bir kiloda görmek. 55 olmayi hedefliyorum. tabi bu hedef öyle 1 ayda 6 kilo vermek falan degil yani. tam 64 günde yani 1 ocak 2014 te 55 kilo olmus olacagim. buda ortalama 10 günde 1 kilo falan ediyor. ayda 3 kilo. bu sürecte canim ne isterse yemegi planliyorum ki ben tatlisiz yasamayan bir insanim. kendimi engelledikce daha cok yiyecegimi bildigim icin ister her gün ister haftada 1 gün tatli yiyecegim o o günku ruh halime bagli olarak sekillenecek. meyve ve tatli vazgecilmezim oldugu icin ben diyet yapamiyorum ama saglikli beslenmeyi hayat tarzi ediniyorum. o yüzden bu günlükte hersey olacak. börek de pastada manti da cikolata da. tek sartim günlük 1300 kaloriyi gecmemek sartiyla. önceleri 900 kalori falan alarak diyet yapmistim ama artik eskisi kadar az yiyemiyorum, nedeniyse kendime gelen güven olmali. yediklerimden asla pisman olmam. buyrun bana katilmak isterseniz katilin, yarindan itibaren basliyorum ben. spor konusuna gelince yogun bir okul programim oldugu icin spor konusunda aksamlari yatmadan 20 mekik cekmekle baslamayi ve bunu her gün 3 veya 5 tane artirmayi planliyorum. simdilik aklima gelenler bunlar. :) bana katilmak isterseniz her seyi yiyerek ama pisman olmayarak kilo vermeye baslayabilirsiniz. bu günlükte yasak olan hic bir sey yok. ama yasak olan 2 tane kelime var! biri diyet, digeri pismanlik. :)