• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 kilo nedir ki.

kahvalti(06:30)
150 gr yogurt,
200 gr üzüm,
ceyrek ananas,
1 dilim tam yagli b.peynir,
1 domates,
1 salatalik,
1 corba kasigi pekmez.

saat(10:45)
1 kutu ayran (250 ml)

saat(13:00)
1 bardak soguk süt(icine nescafe parcalari attim sekezsizdi)
1 kuru incir
1 hurma

aksam(17:00)
yarim kase sehriye corbasi,
büyük bir tavuk but,
100 gr yogurt

bugunluk yaklasik 1400 kalori aldim ve günü kapattim :)

merhaba canm.
Öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum senii :)
Kilolarımız ve hedefimiz hemen hemen aynı. 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
Ve bu sene öss öğrenciyim. çikolatalar tatlılılar hep gözümün önünde :)

Ben de sana katılmak istiyorum. Çünkü mantığını çok doğru buldum !
Sormak istediklerim; Okulda öğle arası neler yiyorsun? Ben o konuda çok zorlanıyorum. Çünkü genelde ekmek arası tarzında şeyler oluyor.. Ya da poğaça, hamur işi.
fark ettim de sen hiç ekmek yemiyor gibisin ?
Bana yardımcı olur musun biraz :\

Bu arada.. Ben de mekik çekmeye başladım her sabah.
şimdilik 50 çekiyorum ama 200e kadar çıkarmak istiyorum. :)

merhaba canm.
Öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum senii :)
Kilolarımız ve hedefimiz hemen hemen aynı. 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
Ve bu sene öss öğrenciyim. çikolatalar tatlılılar hep gözümün önünde :)

Ben de sana katılmak istiyorum. Çünkü mantığını çok doğru buldum !
Sormak istediklerim; Okulda öğle arası neler yiyorsun? Ben o konuda çok zorlanıyorum. Çünkü genelde ekmek arası tarzında şeyler oluyor.. Ya da poğaça, hamur işi.
fark ettim de sen hiç ekmek yemiyor gibisin ?
Bana yardımcı olur musun biraz :\

Bu arada.. Ben de mekik çekmeye başladım her sabah.
şimdilik 50 çekiyorum ama 200e kadar çıkarmak istiyorum. :)

öncelikle beraber basarabiliriz bundan eminim :)
ekmek konusuna gelince ben nisan ayinda ekmek tüketimii biraktim ve ondan beridir cok özel durumlar haric(disarda yiyecek bir sey bulamadigim vakitler) ekmek tüketmiyorum. ama ben önceden de cok ekmek yiyen biri degildim sadece kahvaltilarda tüketirdim.
ögle arasi iste 1 bardak süt ve incir ve hurmayla gecirmeye calisiyorum. cok acikmiyorum cünkü ben. önceleri yai 74 den 60 kiloya kadar sadece sabah kahvaltisi ve aksam yemegi yiyerek kilo verdigim icin öglen yemek yemek ihtiyaci duymuyorum kendimde. hi ama sen tabiki yiyebilirsin. evde götürmek gibi bir sansin varsa mutlaka ögle yemegini evden götür derim ben. cünkü disaridaki satilan her sey hem cok sagliksiz hemde cok kalorili. mesela bizim yemekhanemiz var aksam gec cikacaksam okuldan aksam yemegimi orda yiyip eve geliyorum. bu genelde carsamba ve cuma günleri oluyor :) zaten listeden de anlarsin hangi gün disarda yedigimi.
ben aman sunu yeme bunu ye diyen biri degilim cünkü ben yemek yemegi cok seviyorum. o yüzden dedigim gibi herseyi yemeli insan ama her seyi. ölcülü ve dogru vakitte yendiigi sürece birak kilo aldirmayi verdiriyor bile :)
özeliikle kahvaltida canin ne istiyorsa ye. pasta börek dahil. tabi oturup koca bir pastanin yarisini yada yarim tepsi börek yemiyoruz :) maksimum 2 dilim olarak belirle kendine :) 2 dilim pasta 2 dilim börek gibi. yada ne biliyim cikolata da ayni sey. bitter yemege calis ki hem saglikli hemde tok tutuyor insani.

harika bir kahvaltiyla güne basladim :) bugun aksama kadar ders calisacagim, aksam gelir tüm günü yazarimm. öpüldünüüüz :)

kahvalti(09:00)
2 ücgen dilim cikolata soslu kek (ev yapimi ve esmer undan yapildi ve sekeri azdi)
1 domates,
1 salatalik,
1 kücük armut,
1 mandalina,
200 gr üzüm.

saat(14:15)
1 bardaktan biraz az sicak süt (icine biraz nescafe parcalari koydum)
200 gr üzüm

aksam(18:00)
1 kase tarhana corbasi,
büyük bir kase havuc rendesi (3 havuc cig yagsiz ve tuzsuz)
150 gr yogurt

bugun yaklasik 1300 kalori aldim ve günü kapattim :)

canım cevabın için teşekkkürler :)
Yalnız ben öğle araları kesinlikle çok acıkıyorum. Daha doğrusu ben hep açım :D
Sütle falan doyacağımı sanmıyorum. Ne yapsam bilemedim.
Şu 1300 lük kaloriyi geçmeden gün içinde ne yersem yiyeyim kilo verirmiyim sence ?
Cips falan bile yesem o gün :D ??

canım cevabın için teşekkkürler :)
Yalnız ben öğle araları kesinlikle çok acıkıyorum. Daha doğrusu ben hep açım :D
Sütle falan doyacağımı sanmıyorum. Ne yapsam bilemedim.
Şu 1300 lük kaloriyi geçmeden gün içinde ne yersem yiyeyim kilo verirmiyim sence ?
Cips falan bile yesem o gün :D ??

cips sevmeyen biri olarak bu konuda kesin bir bilgi veremem ama söyle bir durum var ki yani cips yiyip zaten alman gereken kalorinin 4 te birinden fazlasini alacagin icin cok fazla ac kalirsin :) bu da haliyle hemen pes etmene yol acar. elbette ye ama gidip alma. biri ikram ederse ye derim ben. yoksa 1 tane 2 tane cips yiyip birakacagini sanmiyorum ben ve cok yagli bir sey oldugu icin kilo alimina bile sebep olur dikkat et derim :)

cips sevmeyen biri olarak bu konuda kesin bir bilgi veremem ama söyle bir durum var ki yani cips yiyip zaten alman gereken kalorinin 4 te birinden fazlasini alacagin icin cok fazla ac kalirsin :) bu da haliyle hemen pes etmene yol acar. elbette ye ama gidip alma. biri ikram ederse ye derim ben. yoksa 1 tane 2 tane cips yiyip birakacagini sanmiyorum ben ve cok yagli bir sey oldugu icin kilo alimina bile sebep olur dikkat et derim :)

yani o cips kısmını geçtim de :D ben 1300 kalorilik bir şeyler yesem tüm gün verir miyim ? :)

yani o cips kısmını geçtim de :D ben 1300 kalorilik bir şeyler yesem tüm gün verir miyim ? :)

bünyene bagli canim benim :) ve ne zaman yedigine de bagli. bana iyi gelen bisey sana gelmeyebilir. yada sana faydali olan bisey bana olmayabilir. he bide su durum var yani amaan 1300 kaloriyi gecmiyor nasilsa diye sabahtan aksama pasta yersen yada ne biliyim sadece börek yersen yada hamur isi yersen vermezsin. her seyi yiyip verebilirsin ancak.

bünyene bagli canim benim :) ve ne zaman yedigine de bagli. bana iyi gelen bisey sana gelmeyebilir. yada sana faydali olan bisey bana olmayabilir. he bide su durum var yani amaan 1300 kaloriyi gecmiyor nasilsa diye sabahtan aksama pasta yersen yada ne biliyim sadece börek yersen yada hamur isi yersen vermezsin. her seyi yiyip verebilirsin ancak.

hımm çok iyi anladım canım seni :)
uygulamaya çalışacağım inşallah :)
Sana başarılar... Ben arada gelir yazarım gene , her gün giremiyorum da :)

kahvalti(09:00)
4 kasik patates kavurma,
1 domates,
1 salatalik,
1 tane yesil sivri biber,
5 tane siyah zeytin(ev yapimi),
1 lokma kasar,
1 corba kasigi pekmez.

saat(14:15)
1 bardak sütlü türk kahvesi( sekersiz, 1 su bardagi)
1 kase üzüm (250 gr kadar)

saat(16:00)
1 tanecik etsiz cig köfte

aksam(17:30)
1 kase portakalli kereviz yemegi,
150 gr yogurt (icine 3 corba kasigi pancar tursusunun suyundan koydum)

bugünlük yaklasik 1350 kalori aldim ve günü kapatmis oldum :)

kızlar bugün bütün gün berkef bi durumdaydım bi yandn hala başsağolsuna gelenler var sonra birde felaket bir baş ağrısıyla düğüne gidince işler sarpa sardı çok fenayım ya...
sabah çok güzel vitamin deposu aile kahvaltısıyla başladım sonra herşey karmaşıklaştı bugün neler yedim tam hatırlamıyorum ama adetim yaklaştı o yüzden şişim bütün haftanın birazda ödülü oldu bugün bana neyse yarın kilo bildirimi yapıyo muyuz ?

kızlar bugün bütün gün berkef bi durumdaydım bi yandn hala başsağolsuna gelenler var sonra birde felaket bir baş ağrısıyla düğüne gidince işler sarpa sardı çok fenayım ya...
sabah çok güzel vitamin deposu aile kahvaltısıyla başladım sonra herşey karmaşıklaştı bugün neler yedim tam hatırlamıyorum ama adetim yaklaştı o yüzden şişim bütün haftanın birazda ödülü oldu bugün bana neyse yarın kilo bildirimi yapıyo muyuz ?

yani ben bildirim yapicam canimm ama yarin yapicam sali tartildim cünkü

Son düzenleme:
kahvalti(07:00)
150 gr yogurt(icine 1 y,kasigi yulaf ezmesi koydum)
200 gr üzüm,
1 armut,
1 cay kasigi sarelle.

saat(12:45)
1 kutu ayran

saat(14:00)
1 bardak soguk süt,
1 kuru incir,
2 hurma

2 büyük kase mercimek corbasi (sütlü, sos yoktu ama yani sossuz yagsiz)

200 gr üzüm,
1 armut,
1 cay kasigi sarelle.

1 kutu ayran

1 bardak soguk süt,
1 kuru incir,
2 hurma

bugunu yaklasik 1250 kalori alarak kapatmis oldum :)

200 gr üzüm,
1 armut,
1 cay kasigi sarelle.

1 kutu ayran

1 bardak soguk süt,
1 kuru incir,
2 hurma

3 tane cig köfte

bugunu yaklasik 1400 kalori alarak kapatmis oldum :)

aksam yemegine kücük bir ekleme yaptim :)

kızlar ben dün giremedim bugün yapayım bende
gecen hafta 54.8
bu hafta:54.4
fark:-400 gram :17:

sabah kahvaltısı benim küçük bi çorba kasem var devamlı onda yemek yiyorum yine o tabağımda kahveli hazır müsli yedim

Back
X