6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Buraya yazıyorum. Bu adam surunecek maddi olarak, ilişki olarak. Ve gelecek tekrar deneyelim diye. Siz yeter ki oyununa düşmeyin. Totosu kalkmış bir halt sanmış kendini.
Aynen öyle canım daha önce asgari ucrette bir işte çalışıyordu o zaman boşanmak istemiyordu şimdi şirket kurdu benim iki katim kazanıyor kendini bisey sandı kendisi boşanmak istedi ama Allah büyük bulsun layığını. İsterse multi milyoner olsun karakter olmadıktan sonra.

Ona telefonumu sil demeniz ben silemiyorum seni ama sen sil demek olur. Size aradığında ulaşamasın yeterli. Ararsa açmayın, mesaj atarsa saatler sonra dönün. O şu an boşlukta ve birileri hayatına girene kadar sizi yokluyor o kadar. Siz önemsemeyin çekin elinizi eteğinizi. Size aradığında ulaşması ona ödüldür, ego tatminidir.

Bana yasattiklarindan vicdan azabı çekiyor ondan yardım etmek istiyor, tayinim ağustosta belli olacak Eylül de okul açılmadan düzenimi kurmam lazım ondan yardım almamaya karar verdim ihtiyacım olduğunu düşünmesin ona.
Hayır vicdan vs çekmiyor. Vicdan yapan boşanmaya iki gün kala iki gün daha takılalım der mi? Hergun mesaj atar mı? Karım olma takilalim. Beni unutup düzgün ve mutlu bir hayata baslama diyor. Yedekte tutmak istiyor.

Soru1 ) resim kursuna neden ex in bırakmasını kabul ettiniz?
Soru 2) boşanma.sonrasi 4-5 hafta sonra adliyelerin iş yüküne gore gidip ilgili birimden imza.atip kesin kararınızı hükümleri aliyorsunuz işte ozamana dek.geriye dönüş olabilecek mi?
Yani pişmanım.gel.dese ne dersiniz?

Bence boşanan biri hele de çocuk da yoksa kesinlikle sim kartını hattını değiştirmeli?!!? Ve hatta mesleki olarak güzel bir zaman özür grubu tayinleri durumuna bu da uygun ailenizin yanına gidin demem asla o hatayı yapmayın ama güzel bir şehirde uygun bütçeli bir ev ile hayatınıza bakın derim

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi altı saat kaldı evliligimin bitmesine uğruna herseyi göze aldığım dünyada herseyin önüne koyduğum eşim seni sonsuza kadar görmemeyi göze alıyorum dedi çekip gitti, oysa ki 20li yaslarimin hepsi onunla geçti peşinde şehir şehir dolaştım ailemden uzaklaştım, işsiz kaldığında problem etmedim, kültür farkliligimizi da önemsemedim ,arkadaşlarını benden hep üstte tuttu eve çoğunlukla geç geldi birsey demedim kısacası on yılım onu düşünmekle geçti hep...
Kendisi de kabul ediyor çok fedakarsin ben de emegin çok ama bosanacagim diyor da başka birsey demiyordu ben de dava açtım bugün hersey bitiyor.
Neden bosaniyorsun diye sorarsanız çocuğumuz olmadı sebepsizce her yolu denedik olmadı ailesi ve arkadaşları kadın bulmuşlar eşime ayrıl da bununla evlen diye eşim anlattı bunları bana ben kabul etmedim diyor.
Ayrıca kendine Almanya dan bağlantı kurmuş şimdiki işini bırakıp oraya yerlesecekmis beni de ayak bağı olarak görüyormuş.
Ailem bana küs bu adamı daha önce bosamadin diye haklilarmis ben severken göremedim onca yılımız geçti dedim şimdi eşim de gitti ailem de küs koskocaman şehirde yalnız kaldım.
İçimdeki en ufak sevgi kırıntısı bırakmadı eşim artık midemi bulandırıyor geçen yıllarıma kahroluyorum.
Beni rahat unutacaksan seni aldatayim mi bile dedi birkaç hafta önce düşünün. Bir de iki gün önce ahlaksız beni delirten bir teklifte bulundu iki gün kaldı mahkemeye iki gün boyunca birlikte olalım yine bosaniriz dedi kiyametleri kopardim seni ahlaksiz diye. Hem bosanacak hem de mahkemeye kadar işini halledecekmis iğreniyorum bu adamdan. Almanya ya değil cehenneme gitse umrumda değil.
Bu arada mesleğim var, öğretmenim, arabamızı ben aldım şirket kurmuştu onu da o aldı ve şirketteki para miktarını bana hiçbir zaman net olarak söylemedi ben de Allaha havale ettim bir an önce anlaşmalı boşanmak için.
Ve en çok üzüldüğüm nokta güle oynaya boşanıyor, telefonundaki oyundan başını kaldırmıyor, bir damla göz yaşı dökmüyor,bense psikoterapi ye başladım.
Acılarım ne zaman geçecek, yapılanları nasıl unutacağım, erkeklerden, evlilikten herseyden iğreniyorum.
Ama ben de güçlü duracağım bugün karşısında, çıkışta da resim kursuna kaydolmayi düşünüyorum yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Bana dua edin bu süreci kolay atlatayim
Her şey senin elinde.Boyle bir adam için kendini yiyip bitireceksen sen bilirsin ama sen de biliyorsun ki değmez.İnan kayıp yok kurtulmuşsun.Hayata yeniden başlaman için hiç bir engelin yokken kendi yollarına kendin taş koyma.Sen de gül artık özgür olacaksın

Soru1 ) resim kursuna neden ex in bırakmasını kabul ettiniz?
Soru 2) boşanma.sonrasi 4-5 hafta sonra adliyelerin iş yüküne gore gidip ilgili birimden imza.atip kesin kararınızı hükümleri aliyorsunuz işte ozamana dek.geriye dönüş olabilecek mi?
Yani pişmanım.gel.dese ne dersiniz?
1. Sorunuzun cevabından başlayayım kurstan önce fatura işlerim vardı kendi üzerime geçirmem gereken ıvır zıvır işler yani, gideceğim kursta yakındı yetişmem gerekiyordu bırakmasını istemezdim ama öyle denk geldi. Hiçbir anlam yuklemedim o bırakma olayına bence o da yuklemedi kesinlikle de o günden sonra tekrarı olmadı.
2.sorunuz onun barışma gibi bir teklifi olmadı ama duygularinin hala bitmedigini söyledi benim tavrim ise barışma teklifi olsa bile asla dönüp geriye bakmamak, net çizgimi çektim o da Almanya'daki gitme sevdasından ölüyor ve hazırlıklarına başladı. İkimiz de yolumuza bakıyoruz perşembe günü iki haftamiz doluyor imza da verelim dedik kesinlessin diye.

Bu durumda anlam veremedigim tek nokta kesin olarak bittiğini kabullendigi halde eski eşimin duygularım henüz bitmedi neden diyor ruh hastası mıdır nedir açık kapım olmadığını da söyledim terapiste git zamanla geçer duyguların dedim, birini bulsa da rahat etsem ne yaparsa yapsın, yurt dışına mi gidiyor ne iş ceviriyorsa çevirsin benden yar kesinlikle olmaz bu noktadan sonra.

Bence boşanan biri hele de çocuk da yoksa kesinlikle sim kartını hattını değiştirmeli?!!? Ve hatta mesleki olarak güzel bir zaman özür grubu tayinleri durumuna bu da uygun ailenizin yanına gidin demem asla o hatayı yapmayın ama güzel bir şehirde uygun bütçeli bir ev ile hayatınıza bakın derim
Görevlendirme isteyecegim Bursa'dan gitmek istemiyorum , Bursa'yi seviyorum.

1. Sorunuzun cevabından başlayayım kurstan önce fatura işlerim vardı kendi üzerime geçirmem gereken ıvır zıvır işler yani, gideceğim kursta yakındı yetişmem gerekiyordu bırakmasını istemezdim ama öyle denk geldi. Hiçbir anlam yuklemedim o bırakma olayına bence o da yuklemedi kesinlikle de o günden sonra tekrarı olmadı.
2.sorunuz onun barışma gibi bir teklifi olmadı ama duygularinin hala bitmedigini söyledi benim tavrim ise barışma teklifi olsa bile asla dönüp geriye bakmamak, net çizgimi çektim o da Almanya'daki gitme sevdasından ölüyor ve hazırlıklarına başladı. İkimiz de yolumuza bakıyoruz perşembe günü iki haftamiz doluyor imza da verelim dedik kesinlessin diye.

Bu durumda anlam veremedigim tek nokta kesin olarak bittiğini kabullendigi halde eski eşimin duygularım henüz bitmedi neden diyor ruh hastası mıdır nedir açık kapım olmadığını da söyledim terapiste git zamanla geçer duyguların dedim, birini bulsa da rahat etsem ne yaparsa yapsın, yurt dışına mi gidiyor ne iş ceviriyorsa çevirsin benden yar kesinlikle olmaz bu noktadan sonra.
Birini bulmasını duyunca daha bir garip acı oluyor. Ancak umarım sizin tarafınızdan herşey çok güzel olur bizzat bende mudanyadan bosanarak donenlerdenim☺️ Bursa'ya özel slm olsun.. Almanya sevdasında ......

Bu arada kilo kaybınız doğru mu bu süreçte mi verdiniz 79 dan 55 e
Yok canım birkaç yıl önce vermiştim ama şu boşanma sürecinde stresten bayağı bi yedim stres yapınca yiyenlerdenim 60 in biraz üstüne çıktım...
Neyse sağlık olsun da 55 çok zayıf duruyordu böyle daha iyisin diyen bile var.

Kesinlikle sevdim çok sevdim ama o sevmemiş kullanmış sadece beni.
Mesala hangi acıdan kullandı eski esiniz sizi? Sizin karun gibi mallarınız var, ona mı çöktü? Aileniz tanınmıs bi aile onların ortamından mı faydalandı? Beraber evlendiniz ve sonrasında eski esinizin sevgisi bitti size belki az sevgisi olarak evlendi, bilemeyiz. Ama su bosanırken beni kullandı dramasından lütfen vazgeçin eğer yukarıda ki saydıgım gibi tanınmıs bi ailenin kızı veya karun gibi olan mallarınızdan istifade etmediyse eşiniz tabii

Mesala hangi acıdan kullandı eski esiniz sizi? Sizin karun gibi mallarınız var, ona mı çöktü? Aileniz tanınmıs bi aile onların ortamından mı faydalandı? Beraber evlendiniz ve sonrasında eski esinizin sevgisi bitti size belki az sevgisi olarak evlendi, bilemeyiz. Ama su bosanırken beni kullandı dramasından lütfen vazgeçin eğer yukarıda ki saydıgım gibi tanınmıs bi ailenin kızı veya karun gibi olan mallarınızdan istifade etmediyse eşiniz tabii
Hanımefendi siz kullandı kelimesinden sadece o söylediğiniz durumları anlıyorsanız o sizin bakış açınızın darlığı...10 yıl boyunca neler yaşadığımı ben bilirim ki, siz de ifadelerini begenmediginiz birisinin konusunu okumak veya yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Hanımefendi siz kullandı kelimesinden sadece o söylediğiniz durumları anlıyorsanız o sizin bakış açınızın darlığı...10 yıl boyunca neler yaşadığımı ben bilirim ki, siz de ifadelerini begenmediginiz birisinin konusunu okumak veya yorum yapmak zorunda değilsiniz.
İfade beğenmedim demedim beğendimde demedim. Cekmek farklı bisey, kullanılmak farklı sey. Bi insanı ya cinsel olarak kullanırsın ya parasal olarak, ya cevresel olarak kullanırsın. Eğer tüm dediklerim yoksa kullanılmamıssınızdır. Sonucta bi insan bi insanı 10 sene çekiyorsa sevgisi de oldugundan cekmistir. Burada her konu acan sizin gibi yazıyor ben buna dikkat cekmek icij yazdım. Kendinize dürüst olun yahu. Bi adam neden kullanmak icin evlensin ? Tam tersi kullanmak icin evlenmez benim bildiğim. Yasadıgınuz sıkıntı muhakkak vardır. Sıkıntı yasamak baska kullanılmak baskadır. En basta dediğim gibi soylu bi aileden yada karun gibi bi zenginlikten gelmemişseniz veya maasınız elinizden alınmadıysa kullanılmamıssınızdır rahat olun.

Benzer birileri ailesinde başka şeyler yaşarken siz yasamiyorsaniz olumlu açıdan örneğin kardeşine düzgün yapilip eşya alınırken size yapilmayip ne halin var denilmesi de bence kullanmadır. Dramayi bende sevmem ama bir çok öğretmenin maalesef böyle aile hayatları var.calisan da kadındır maaşını da verir issizken iş kurar ve hopss bir bakmisssin o aza kanaat eden eşine feraha erince mutluluk yaşamak yerine çarpık hayallere salmıştır eş ine eş olamamis vazgeçmiştir. Bence en zoru da bu insanın insanı somurerek kullanması.

Yada siz çocuk istersiniz aman boşver der der yıllar geçer kadın gelir 39 una adam la boşanır geçen ömür ve doğal olarak bir evlat sahibi olma gerçeğinden elinizden alınmıştır bu da kullanmadır .
Şimdi aman boşanan ailelerin çocukları olmasın da diyebilirsiniz ama.ben tam.tersi düşüncesindeyim eğer ekonomik özgürlüğü varsa kesinlikle helede severek evlendim diyorsa insanın sonrasini düşünmeden bir evladida olması iyi bir durum bile bence .maalesef günümüzde herkes çok başka bakmakta kullanmak kullanılmak bence sadece para pul şan şöhret değildir...

İfade beğenmedim demedim beğendimde demedim. Cekmek farklı bisey, kullanılmak farklı sey. Bi insanı ya cinsel olarak kullanırsın ya parasal olarak, ya cevresel olarak kullanırsın. Eğer tüm dediklerim yoksa kullanılmamıssınızdır. Sonucta bi insan bi insanı 10 sene çekiyorsa sevgisi de oldugundan cekmistir. Burada her konu acan sizin gibi yazıyor ben buna dikkat cekmek icij yazdım. Kendinize dürüst olun yahu. Bi adam neden kullanmak icin evlensin ? Tam tersi kullanmak icin evlenmez benim bildiğim. Yasadıgınuz sıkıntı muhakkak vardır. Sıkıntı yasamak baska kullanılmak baskadır. En basta dediğim gibi soylu bi aileden yada karun gibi bi zenginlikten gelmemişseniz veya maasınız elinizden alınmadıysa kullanılmamıssınızdır rahat olun.
Burada aciklamisssiniz. Zaten konu sahibeside maaşını vererek kendisinden az kazanan birisiyle evlenip maasbirikimleriyle iş yeri açıp işler büyüyünce boşanma durumu yaşanmış .. sıkıntilar ,çekilen çileler tek taraflı oluyorsa bence o da eş kişisinin karşı kişinin duygularını kullanmasından ötürüdür. Ve insan olarak en acisida budur . Paramı kullansın duygularımı kullanmasın. Her yalan hayal gerceklestirilme imkani olusmusken yapilmiyorsa bence çok ciddi bir yıkım oluşturuyor.

Hiç kimsenin hiç kimseyi kullanmadan yaşayacağı güzel dünyalar diliyorum...maddi manevi...

Sen ne diyorsun ya.
Kadın yıllarını vermiş emeğini vermiş sevmiş yetmez mi.
Ne kadar rahat ve büyük konuşuyorsunuz.
Kimin başına gelse dünyası yıkılır.
Şu kadın kadının kurdu lafını doğruluyor burdakı bazı üyeler

Sen ne diyorsun ya.
Kadın yıllarını vermiş emeğini vermiş sevmiş yetmez mi.
Ne kadar rahat ve büyük konuşuyorsunuz.
Kimin başına gelse dünyası yıkılır.
Şu kadın kadının kurdu lafını doğruluyor burdakı bazı üyeler
Öncelikle uslübünüza dikkat edin ben gayet ortadan ve düzgünce ifadelerde bulundum ben sizin sokak arkadasınız değilim.
İkincisi evlenince sadece kadın mı yıllarını veriyor? Erkekde veriyor? Dramatize etmeyin.
Buradaki dikkat cekilmek istenen nokta neden sürekli bosanma asamasında ben sunu cektim ben bu kadar cektim hatta çekilmeyecek şeyleri cektiniz. Neden peki? Cünkü evlilik icin cektiğinizde toplumda üst bi statü sahibi olabileceğinizi düsündügünüz icin çekiyorsunuz. Cok sevdiğinizden değil. Sen kosulsuz verirsen, maasından canından vs kosulsuz hangi insans biseu yapsa karsılıgı nankörlük olarak alır.
İnsan kocasına dükkan acmasında destek olmayacak mı olacak? Kara da ortak zarara da ortak olmak kosuluyla. Enayice davranıp sonra bunu ben fedekarlık yaptım diye dramatize edemezsn. Birde her zaman 2 taraflı dinlemeye inanırım, veya konu sahibi bende su su hatayı uaptım karsımdaki de bu bu hatayı yaptı. Vb ifadelerle anlatmamıs. Yıllarca aynı yastıga bas koydugun insan sadece para icin mi bırakıp gidiyor. Olabilir öyle adamlarda vardır ama tek sebepte o değildir. Ben burada bende su hatayı yaptım diye konu yazan kişileri bi tek samimi oldugunu düsünüyorum o kadar.

Yok canım birkaç yıl önce vermiştim ama şu boşanma sürecinde stresten bayağı bi yedim stres yapınca yiyenlerdenim 60 in biraz üstüne çıktım...
Neyse sağlık olsun da 55 çok zayıf duruyordu böyle daha iyisin diyen bile var.
iyi günler duruşmanız oldumu boşanma kararı ne dir şimdi

Back
X