- 6 Kasım 2016
- 106
- 43
- 98
- Konu Sahibi yaryarennnn
-
Ay evet ya tam da böyle birisi olacak. Yani yemek vs yardım eder ama benden bekler evlenince. Çok iyi analiz ettiniz tebriklerOhooo. Bacım hiç aćıklama yapmadan ayrılsan yeri. Neden biliyo musun? Konu aldatmaktan çıktı artık. Bu adam benerkeğim kafasında. Evlenince bu özellik daha çok günyüzûne çıkacak. İkiniz de aynı anda eve gelseniz bile tv kumandasını alıp yemeği sizden beklicek. Kendi ailesine her akşam gitmek isterken sizinkine haftada bir bile gereksiz gelecek. Çünkü o erkek.
adam 30 yaşında demişsin.
6 senelik ilişki.
16-24 yaş?
Ay evet ya tam da böyle birisi olacak. Yani yemek vs yardım eder ama benden bekler evlenince. Çok iyi analiz ettiniz tebrikler
Bu soruyu sormamdaki amaç kararsız olmam değil aslında burdan gelecek tepkişerin beni cesaretlendirmesi olacaktı çünkü yanlışın büyüklüğünün ben de farkındayım üstrlik ailemde istemeyincee....İyi de bir kere ihtiyaç duymuş ki yapmış, sence 4 senede 1 kere mi cinsellik ihtiyacı doğmuştur? Bir kere yapan hep yapmıştır.
Edemeyecek çok kararlıyım acırsam acınacak konuma gelirimSiz de etmişsiniz. Umarım daha fazla sizi ikna edemez.
O zorluk çekmemiş, siz de çekmeyin.Bu soruyu sormamdaki amaç kararsız olmam değil aslında burdan gelecek tepkişerin beni cesaretlendirmesi olacaktı çünkü yanlışın büyüklüğünün ben de farkındayım üstrlik ailemde istemeyincee....
Buradan sesleniyorum ki aldatılırsanız asla düşünmeyin direk kesip atın ben düşündüm vazgeçemem sandım vs vs 4 yıl oldu şimdi bırakmakta zorluk çekiyorum
Teşekkür ederim cevaplarınız içinO zorluk çekmemiş, siz de çekmeyin.
Edemeyecek çok kararlıyım acırsam acınacak konuma gelirim
Aminnn sağolun inş sizler de öyleÇok sevindim inan ki. Birinin dipsiz bir kuyudan çıkışına şahit olmuş gibiyim şu an. Allah yolunu bahtını açık etsin. İyi insanlarla karşılaştırsın inşllh.
Kesinlikle haklısnız asla unutamadım tekrarlanmayacağına inanıyorum ama unutamadım
Acaba ben affettim tekrarlandı diyen var mı ???Tekrarlanmayacağına inanma çünkü ee ya da geç tekrarlanacak. Karşındaki erkek.
6 senelik birr ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum erkek arkadaşım memur. Kendisi gerçekten dürüst ve iyi bir insan bana karşı hatası oldu(aldatma tek gecelik) ama üstüne başka hata yapmadığına eminim. Annem benim en yakın arkadaşımdır ayrıca anneme bu konuyu açtım hatta erkek arkadaşımla konuştular ve bu evliliğin olmaması gerektiğini bitirmemi söylüyor annem. Ne yapmalıyım nasıl ayrılmalıyım yaşı 30 oldu yaklaşık 3 sene uğraştık daha çok bekletmek istemiyrum
Acaba ben affettim tekrarlandı diyen var mı ???
Haklısınız....İstersen öyle bir konu aç, onlarca kadın gelip boşanma hikayelerini anlatsın sana!!!
Gerçekten mi evlenip aynı hatayı tekrarladı mıBiliyorum bir daha yapmaz diye düşünüyorsunuz ama yapabilir.Evlenmeye karar vermeden önce kafamdaki en buyuk soru işareti buydu ama tabi o sözlere kandım.Adam benle evlenmek istiyor daha net bir karar var mı?Ama yapti cnm dedigin gibi iliski şekli aynıydı kaldırmaya çalıştım çocuklarım vardı ama sen bilirsin anneni dinle derim
Daha neyi bekliyorsun canim madem sende ayrilmak istiyorsun artik, bir an once yap yapman gerekeni bence..Gerçekten mi evlenip aynı hatayı tekrarladı mıinanmıyorum allah güç kuvvet versin. Ben bu riske aşkımdan ölsem de giremem o zaman
Aldatılmışsınız.
Bu bir boşanma sebebi iken, siz evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
İronik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?