6 senelik ilişki aile yüzünden istemeden bitmeli mi?

Anneni dinle... Yaptığı basit birşey değil büyük olasılıkla evlendikten sonrada yapcaktır.
Evlenmek kolay.
Sonradan pişman olma..

Ayrı şehirlerde birinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Adam bir gecelik başlamış devamı gelmeyeceği ne malum. Annen baban demek ki adamda bişey gördü ki onay vermiyor.

Tek gecelik aldattı ama başka hatası yok mu? Başka ne olması gerekiyor ki? İlişkinizin bitmesi için aileniz gibi bir sebebe ihtiyacınız yok, adam size daha büyük bir sebep vermiş zaten. Siz onu tek gecelik başkasıyla aldatsaydınız, ne olurdu acaba? Herhalde suratınıza tükürür, bir daha yüzünüze bakmazdı. Kendinizi böyle saygısız, gurursuz ilişkilerin içine atmayın, zamanla çook pişman olursunuz.

Annen haklı . Tek gecelik nedir yani . Nefsine sahip çıkamayan adam var zaten karşınızda kabul ederseniz hep aldatılma ihtimaliniz var ... yaşınız geç değil yeniden başlayın

Ben evlenecek kadar sana güvenmiyorum de ve bitir. Aldatan döner dolaşır bir daha aldatır eninde sonunda.

6 senelik ilişki aile yüzünden değil sizin kendinize saygınız nedeniyle bitmeli. Ama bir şeyi merak ettim. Tek gecelik ilişkiyi kendi mi itiraf etti yoksa gizledi ve siz mi ortaya çıkardınız. Sonuçta çok da farkı yok ama iyi niyetle düşünüp hani 1 defalık şeytana uymuş diye düşündüğünüz için mi kararsızsınız.

Kendisinin içi rahat etmediği için gelip bana anlattı. Normal de bana karşı çok fedakar ve iyi bi insan kaybetmek ister misin deseniz istemem kaç senedir de bana kendini affettirmek için neler neler yaptı 2 ayda bir gelir beni görmeye 10 saat yol çekip otel tutar... ama aldatma olayı olunca içim soğumadı

Aldatılmayı sindiremedim diceksiniz. Çok uğraştım ama yapamadım diceksiniz. Onun yerinde olsaydınız zaten şu anda birlikte bile değildiniz. Aldatılmayı bu kadar hafife almayın bence. Ki benim gözûmde aldatmaların en ağırı tek gecelik olandır.

Soğumasın da lütfen. Siz yapsaydınız o kendini affettirmek için yaptıklarını yapma fırsatı bile vermicekti size emin olun.

Evet haklısınız.. nasıl olacak nasıl yapcam onu düşünüyorum şuan nasıl açılıcam kabul ettircem

Evet haklısınız.. nasıl olacak nasıl yapcam onu düşünüyorum şuan nasıl açılıcam kabul ettircem

Sakin sakin ben seninle evlenemem. Ne kadar uğraşsam da sana artık güvenemiyorum. Bir daha yapmayacağına inanıyorum ama unutamıyorum. Bu kadar. Israr ederse aynı şeyleri tekrarlicaksınız. Allah yardımcınız olsun :)

Ay amin.. bunları ne kadar denedim anlattım ama hep ikna edildim sonunda ya çok mu safım ne

Bakmayacaktı. Ben başkasının elini tutan bi kızla asla evlenmem diyen birisi bunu nasıl affetsin

Ohooo. Bacım hiç aćıklama yapmadan ayrılsan yeri. Neden biliyo musun? Konu aldatmaktan çıktı artık. Bu adam benerkeğim kafasında. Evlenince bu özellik daha çok günyüzûne çıkacak. İkiniz de aynı anda eve gelseniz bile tv kumandasını alıp yemeği sizden beklicek. Kendi ailesine her akşam gitmek isterken sizinkine haftada bir bile gereksiz gelecek. Çünkü o erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…