- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Önce yüzdeni hesaplayıp sonra çıkanı ikiye böleceksin canım.(2 hafta önceki ) cuma: 95
Güncel : 94,8
Fark : - 200 Gr
esperenzaa canım yüzdeyi şimdi nasıl hesaplayacağım.Farkı 2 'ye bölüp mü hesaplama yapacağım?
Arkadaşlar görünüşte az biliyorum ancak geçen hafta ben 97 ye çıkmıştım.Bu hafta ancak bu kadar toparlayabildim.Üzgünüm.
Afiyet olsun canımGünaydın!
Dünkü menü:
Kahvaltı: soğanlı yumurta 2 dilim avuç içi kadar ekmek, peynir kk, domates
Öğlen: ciğer kavurma, bol yeşillikli cevizli keten tohumlu çoban salatası
Ara öğün: yarım kiwi
Akşam: yeşil fasulye 6 yk yoğurt 1 dilim ekmek
9000 adım
1,5 saat ev temizliği
iyi uykularKizimla 1 saat kadar daha uyuyup geliyorum kilo bildirimini o zamam yapacagim
Tesekkur ederim canimcim Ne bilim yedim yetti küçüldü migdem sanirim istemiyor canim :)Afiyet olsun canım ama çok az değil mi?
Canim afiyet olsun... ogulerdeki ekmeklerini 1 dilime indirmeye çalış ve 5 hurma cook olmus cunku aksamda muzlu zimbirti yapmissin baya karbonhidrat seker olmus yavrusum muckkBugün ki menüm
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dlm ekmek
Öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
10 fındık
Ara
5 taze hurma( umre ziyaretine gittim.taze hurmayı çok seviyorum)
Akşam
2 sb ıspanaklı ananaslı muzlu smothie
Sıvı
1 kupa yeşil çay,1,5 lt su
esperenzaa , fattylamb94 ve medgic26
Tüh bak senin tavuk almanı kaçırmışım
Tüm takım koreografik olarak leslie happy walk yaparız kız
Ahahahaben de pilav yemiyorum biz tüm tavukları yerik, diğerlerine pilavı kalır
Akrabalar nikahıma gelsin illa oynamak mı lazım dimi
Probiyotik ev yoğurdunu ben oğluma 7-8 aylıktan itibaren verdim canım. Ek gıda sürecinde biraz kabızlık yaşamıştı, doktorumuz probiyotik yoğurt mayala demişti, o günden sonra probiyotik mayaladım. Zaten doğal maya ve probiyotik yoğurttan mayaladıkça yoğurt probiyotik oluyor. Her defasında tekrar toz katmaya gerekmiyor canım.
Deniycem kuzum bende alayim eczaneden de belki banada fayda eder wc ye sagol bidenem
Kiz taktim ben cooook yakisti bana... beni gostermeyen huniymisHoş geldin canımDiş zor tuvalet hepsinden zor allah kolaylık versin en sonunda medgic26 dediği gibi hunileri
Afiyet olsun kuzum hurma ve erik ikiside meyve istersen gunde tek meyveye dusmeye calis 62 görmek icin azcik kesicez malesef muckkk :)Sabah
1 dilim ekmek
bir yumruta peynirli
şekersiz cay
ara
hurma
öğlen
1 tabak nohut
ayran
ara
4 5 kabuklu fıstık
3 erik
akşam
1 tabak tavuk ciğeri sote
domates
ara
kahveli süt
su anca 1,5 litredirmedgic26 esperenzaa
Komsuda olandan sen ne yedin??? Sen emziriyormuydun kuzu??? Emzirmiyorsab kizicam haberin olsunKahvaltı(11 gibi) :
Geceden ıslatılmış ceviz ve suyu
2 yumurtadan peynirli omlet, zeytin, 1,5 dlm tb ekmeği, salatalık, 1 ceviz, 2 kez bal, 1 kez tahin pekmez, Rezene çayı
Ara: ( 14.30 gibi komşudaydım poğaça, pasta, kek, salata vardı)
Bir kase kus kus salatası, çay
Akşam( 16.30 gibi)
3 kepçe etli bamya( tazesini pişiremiyorum yoksa zeytinyağlı da yapardım) et olunca yoğurdu gece yatmadan yiyeceğim yine.doyduğum için başka bi şey yemedim. Akşam 21 gibi 1-2 bardak süt içmeyi ve yatmadan yoğurt yemeyi planlıyorum inşallah
esperenzaa fattylamb94 medgic26
Afiyet olsun bebemmm muckkMenüm
Sabah klasik karatay kahvaltısısı
Aralarda,yeşil çay, şekersiz türk kahvesi
Akşam yoğurtlu kabak,( bol acılı, sarımsaklı ve dereotlu)
Su:2,5 ltyi geçmiştir.
Spor:9.000 adım
Oleyyy beeee gel kiz opecemmGeçen hafta :63
Güncel:61.5
Fark 1,5
Oran: 2.38
Maşallahhh canımmGeçen hafta :63
Güncel:61.5
Fark 1,5
Oran: 2.38
kızma çitos yeni doğum yaptı yolcukadelenimiz:)bebişinin kırkı yeni çıktınsayukKomsuda olandan sen ne yedin??? Sen emziriyormuydun kuzu??? Emzirmiyorsab kizicam haberin olsun
canımmmm bi denemmAfiyet olsun bebemmm muckk
Heh iste emin olamadim sordum onun icinkızma çitos yeni doğum yaptı yolcukadelenimiz:)bebişinin kırkı yeni çıktınsayuk
Öp tabiOleyyy beeee gel kiz opecemmtebrik ediyorum canım benim
HahahahaHeh iste emin olamadim sordum onun icinmasallah kiz çok guzel kilo veriyor nazar degmesin... haktan emmedi kaldi kilolar seytan diyoo al kucagina simdi haahahaah
Kuzum unutmuşum kaptanicem hatirlatti menun guzel ol zamab bol bol emzir ber kilolari masallahin var veriyonda zaten bebeğimiz kaliteli sut icsin annesinden kisma sen kendini canim tebrik ederim tekrardanKahvaltı(11 gibi) :
Geceden ıslatılmış ceviz ve suyu
2 yumurtadan peynirli omlet, zeytin, 1,5 dlm tb ekmeği, salatalık, 1 ceviz, 2 kez bal, 1 kez tahin pekmez, Rezene çayı
Ara: ( 14.30 gibi komşudaydım poğaça, pasta, kek, salata vardı)
Bir kase kus kus salatası, çay
Akşam( 16.30 gibi)
3 kepçe etli bamya( tazesini pişiremiyorum yoksa zeytinyağlı da yapardım) et olunca yoğurdu gece yatmadan yiyeceğim yine.doyduğum için başka bi şey yemedim. Akşam 21 gibi 1-2 bardak süt içmeyi ve yatmadan yoğurt yemeyi planlıyorum inşallah
esperenzaa fattylamb94 medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?