Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Burayı bırakmanı istemem canım, işlerini yoluna koyup planlarını yapmışsın ne güzel. Şimdi yapman gereken bu planlara uymak
Tartıdan korkarsın tabi, menü paylaşmadın ki. Menü paylaşımına ve takımda daha fazla aktif olacağına dair sözümü aldım, peşini bırakmam bilesin
yogunlugun gecti mi canim? Artik buralarda ol lutfen. Kpss calismakla iyi edersin sinava fazla bir zaman yok. Herkes haril haril calisiyor valla
Tam da benim demek istediklerimi çok güzel demişsin

Sagol canim. Evet cok ama atlaticaz bi sekilde artik :) son zorluklar bundan sonra birtek Eceye tuvalet egitimi ve Ruzgarin sunneti kaliyo Allahin izniyle
Kızlar tuvalet eğitimini daha kolay atlatıyorlar bir de sen de tecrübelisin bence kolay geçer.Sünnet işi sıkıntı

yogunlugun gecti mi canim? Artik buralarda ol lutfen. Kpss calismakla iyi edersin sinava fazla bir zaman yok. Herkes haril haril calisiyor valla
Kpss hevesim pek kalmadı ama ben yinede son zamanları çalışarak geçireceğim
Sagol canim. Evet cok ama atlaticaz bi sekilde artik :) son zorluklar bundan sonra birtek Eceye tuvalet egitimi ve Ruzgarin sunneti kaliyo Allahin izniyle
Onlar da geçer gider Allah ın izniyle
Devam artık inşallah yeni bir şeyler çıkmaz. Buraya gelmeye korkar oldum yahuu

Kızlar tuvalet eğitimini daha kolay atlatıyorlar bir de sen de tecrübelisin bence kolay geçer.Sünnet işi sıkıntı
Ya insallah kolay atlatir cunku Ruzgarda cok ugrastim 3 ay ugrastim tam pes ettigimde kendi anne bezi cikar dedi sunnet isi sikinti. Esimle daha buyuk sikinti simdiden tartismalar basladi. O eglenceli (alkollu) yapalim yakin akrabalar biryerde toplansin diyo ben kucuk bir mevlut okutalim okadar tantanaya gerek yok diyorum. Bugun arkadaslarla konustuk onlarda once mevlut yapin sonra biz bize biyere gider egleniriz yemek yeriz diyolar esime soyledim oylede olur diyo bakalim napcaz. Ben seneye yaptiralim diyorum. Sen yaptirdin mi?

Eşim unutmuş ben de ayırdım sütü yarın mayalayacağım artık Denemedim hiç kefiri
Afiyet olsun canım.Et yemenin bir zararı yok hatta emzirdiğin için güzel aslında.

Hurma evet biraz çok olmuş, akşamı hafif geçirmen iyi olmuş canım.
Afiyet olsun.
Tabi ki yok bebemmm ama yoğurtla yersem etteki demirle anlaşamıyor ya Yoğurdumu şimdi yedim ben de gerçi bira z geç oldu ama yine de gece boyunca yağ yaktığına inanıyorum yoğurdunCevizimi de koydum suya geldim
Menüm
Sabah klasik karatay kahvaltısısı
Aralarda,yeşil çay, şekersiz türk kahvesi
Akşam yoğurtlu kabak,( bol acılı, sarımsaklı ve dereotlu)
Su:2,5 ltyi geçmiştir.
Spor:9.000 adım
Sarımsak mı
Kuş uçmaz kervan geçmez takım olmuş ya la burası
Neredesiniz ayol?
Ben geldim, gesmelerdeydim ama hiiiçç kaçamak yapmadım bir bardak çay bi koca kupa da süt içtim
Bence de.Bana uyuycak yer olsun yeter
uyumak muelin adamı uyutur mu sandın sümeyyem

Sen Kastamonulumusun benim esimde Kastamonulu. Halbuki seni cok sevmistim ben

Kpss hevesim pek kalmadı ama ben yinede son zamanları çalışarak geçireceğim

Onlar da geçer gider Allah ın izniyle

Devam artık inşallah yeni bir şeyler çıkmaz. Buraya gelmeye korkar oldum yahuu
Çıkmaz artık birşey de çıkmaz:) iyi düşün iyi ols
Yok canım yaptırmadık.
Önce mevlüt sonra eğlence fikri iyi bence. Hem ikinizin de isteğidiği olmuş olur.
Ben de yemeli içmeli eğlenmeli sünnet annesi giyimli sünnet düğünlerini sevmem ama bakalım ne yapacağız

Rüzgarın demek zamanı gelmemişti ondan zorlanmışsınızdır.
Benimkinin tuvalet eğitimi çok kolay oldu. ben aylardır çok araştırdım, kitaplar aldım okudum oğlumla da sen de büyüdüğün zaman buraya yapacaksın şeklinde çok konuştum.ilk gün çok kötüydü, ikinci gün biraz daha az kötü, 3’ten sonra alıştı gibi 1 haftada gece gündüz tamamdı.
Senin çok sakin ve sabırlı olmam gerek canım.

Yarın mayalarsın , afiyet, sağlık olur canım
İyi yapmışsın kaçamak yapmamakla, tebrikler canım.
Sarımsağa bayılırım çok çok severim de.
Sümeyye bırak uyuyacağını sansın

Bakalim seneye yapcaz artik kismet nasilsa oyle olur :)

Ya bende cok sabirli davrandim. Ama ece yenj dogmustu onun sarsintisini atlatamadan basladik egitime onun icin bira bocaladi heralde. Baslamadan lazimlik aldim alissin diye onu bir sure tabure olarak kullandi sonra anlattim cisinj buraya yapcaksin diye. Oyy neler neler. Artik 15 gunde bir halilari yikamaya veriyodum. En son sabrim tukendi dedim tamam seneye yaza kalsin bezi bagladim. Ertesi gun anne bezi cikar dedi. Ha bu arada kakasini soyluyodu cisini yapmiyodu. Gecede bezlemiyodum. Tek sorun cisti

Çocuğun derdi bence ilgiymiş biraz. Ece doğduğu için biraz ihmal edilmiş hissetmiştir senden böyle böyle ilgi almayı denemiş biraz pislik yapmış gibi
Ece çok daha kolay atlatır kesin gör bak

Selam kizlarrrrr
Hoş geldin canımDiş zor tuvalet hepsinden zor allah kolaylık versin en sonunda medgic26 dediği gibi hunileri takmazsak iyi
rüzgar kaç yaşında canın?3diye kalmış aklımda ama

Sen Kastamonulumusun benim esimde Kastamonulu. Halbuki seni cok sevmistim ben
Ay sen çok yaşa e mi güldürdün gece geceben mut doğumlu, aslen Konyalı ama İzmir’de büyüme biz kızcağızım Kastamonu’yla tek bağlantım sarımsak, yani hala sevebilirsin şekerim
Yarın mayalarsın , afiyet, sağlık olur canım
İyi yapmışsın kaçamak yapmamakla, tebrikler canım.
Sarımsağa bayılırım çok çok severim de.
Sümeyye bırak uyuyacağını sansın
İnşallah canımBu asada yarın öğle arasında okuldan bi kaç arkadaşım gelecek, kısır yapmayı düşündüm ama be kadar yiyebilirim ya da başka ne yapabilirim canım?

Cümleten hayırlı geceler kızçelerim Bol eksili bi gün olur da birinciliğimizi alırız inşallah bu hafta

Gunaydin hayırlı nurlu cumalar olsun hepinize tartida da bol eksiler olsun insallah...

kızımı okula yolladım biraz daha yatayım sonra burada olurum...

Uyandıkça baktım gece kimse yoğ idi buralarda.uykusuzluk ödem yapmasın diye uyumuş herkesler didim, yavrucak müsade ederse ben de uyuyazağım biraz daha

bENDE MAŞALLAHIN VAR DESEM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…