Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ÖNCEKİ KİLOM : 63
ŞİMDİKİ KİLOM :62,100
FARK : % 1,428

Bİ TAM 62 OLUYO Bİ 100 GRAM KADAR OYNUYO DEMMEK Kİ TAM 62 DEĞİLİM DEDİM İÇİME SİNENİ YAZDIM :) KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA DESEM YERİYDİ AMA SORUNUM SÖKÜLEMEM AKŞAM O KADAR AĞRIDI KASIKLARIM NE GELEN VAR NE GİDEN ..AĞRIM VAR SPORDA YAPAMIYORUM NE OLACAK BİLMEM

Tebrik ederim harikasın

Bİ TAM 62 OLUYO Bİ 100 GRAM KADAR OYNUYO DEMMEK Kİ TAM 62 DEĞİLİM DEDİM İÇİME SİNENİ YAZDIM :) KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA DESEM YERİYDİ AMA SORUNUM SÖKÜLEMEM AKŞAM O KADAR AĞRIDI KASIKLARIM NE GELEN VAR NE GİDEN ..AĞRIM VAR SPORDA YAPAMIYORUM NE OLACAK BİLMEM

Adet söktürmede maydanoz bir numaradır. Kaynatıp iç menülerine ekle sökülürsün. Aslında dijital tartı alsan daha iyi olur, daha net sonuç görürsün. Diğerlerine ben hiç güvenmiyorum

Adet söktürmede maydanoz bir numaradır. Kaynatıp iç menülerine ekle sökülürsün. Aslında dijital tartı alsan daha iyi olur, daha net sonuç görürsün. Diğerlerine ben hiç güvenmiyorum

MAYDONOZ DETOKSUDA YAPTIM CANIM TIK YOK DELİRCEM EE RAMAZANA AZ KALDI ONDAN SÖKTÜRÜCÜDEN VAZGEÇTİM

Günaydın!
Dünkü menü:
Kahvaltı: soğanlı yumurta 2 dilim avuç içi kadar ekmek, peynir kk, domates

Öğlen: ciğer kavurma, bol yeşillikli cevizli keten tohumlu çoban salatası

Ara öğün: yarım kiwi

Akşam: yeşil fasulye 6 yk yoğurt 1 dilim ekmek
9000 adım

1,5 saat ev temizliği

Bu sabah tartıldım
Önceki kilo: 62,9
Şimdiki :60,2
Fark : 2,7
Yüzdelik: 4,29

Gelsin bol eksikli kilolar ben geçen pazar tartıldığımda reglin ilk günündeydim, ondan fark fazla gözüküyor.
Burayı sevdim çünkü bir birimizi tanımadan neler yememiz neler yemememiz gerektiğini bir birimize söyleyebiliyoruz, umarım istediğim 52 kiloya ulaşırım...

Cok guzel bir eksi tebrikler canim
insallah cok guzel gitmis tebrikler

Bu aralar hayatımda bir yoğunluk var inşallah 3 hafta sonra son bulacak sen napıyosun nasılsın
İnşallah cancağızım rabbim kıolaylık versin Ben de kızımı emziriyorum yine Öğlen okuldan iki arkadaşım gelecek, börek çörek işine girmektense kısır yapayım dedim ne dersin? Ne kadar yiyebilirim?
bENDE MAŞALLAHIN VAR DESEM :)
Sağ ol desem:)tebrik ederim bak be güzel 62 sırasını bilmişBence de dijital en mantıklısı.bu aralarmarketlere falan gelir indirimli
Günaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06

Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
Oo maşallah canım ne güzel gitmiş sonunda olmana rağmen, tebrik ederim canı gönülden
Günaydın canım. Uyutmadı mı minnak kızın seni
gece geç uyudu hatun, yoksa fena değil uykumuz çok şükür canım

fattylamb94 kuzuuuu kilo bildirimi lütfen canikom
eee şey kem küm
MAYDONOZ DETOKSUDA YAPTIM CANIM TIK YOK DELİRCEM EE RAMAZANA AZ KALDI ONDAN SÖKTÜRÜCÜDEN VAZGEÇTİM
Aslında kafana taktığın içinde gecikiyor hiç düşünmemeye çalış. Bence kadın hastalıklarının çoğu psikolojik, stresten
Haftada 3 kaşık(şişmiş) bulgur hakkımız var kısırdan 3 kaşık alırsın doymam dersen içine bol bol yeşillik doğrarsın kendi tabağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…