Tebrik ederim harikasınÖNCEKİ KİLOM : 63
ŞİMDİKİ KİLOM :62,100
FARK : % 1,428
Tebrik ederim harikasın
Adet söktürmede maydanoz bir numaradır. Kaynatıp iç menülerine ekle sökülürsün. Aslında dijital tartı alsan daha iyi olur, daha net sonuç görürsün. Diğerlerine ben hiç güvenmiyorumBİ TAM 62 OLUYO Bİ 100 GRAM KADAR OYNUYO DEMMEK Kİ TAM 62 DEĞİLİM DEDİM İÇİME SİNENİ YAZDIM :) KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA DESEM YERİYDİ AMA SORUNUM SÖKÜLEMEM AKŞAM O KADAR AĞRIDI KASIKLARIM NE GELEN VAR NE GİDEN ..AĞRIM VAR SPORDA YAPAMIYORUM NE OLACAK BİLMEM
Günaydın kızlar, nerelereesiniz
Adet söktürmede maydanoz bir numaradır. Kaynatıp iç menülerine ekle sökülürsün. Aslında dijital tartı alsan daha iyi olur, daha net sonuç görürsün. Diğerlerine ben hiç güvenmiyorum
Cok guzel bir eksi tebrikler canimÖNCEKİ KİLOM : 63
ŞİMDİKİ KİLOM :62,100
FARK : % 1,428
Bİ TAM 62 OLUYO Bİ 100 GRAM KADAR OYNUYO DEMMEK Kİ TAM 62 DEĞİLİM DEDİM İÇİME SİNENİ YAZDIM :) KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA DESEM YERİYDİ AMA SORUNUM SÖKÜLEMEM AKŞAM O KADAR AĞRIDI KASIKLARIM NE GELEN VAR NE GİDEN ..AĞRIM VAR SPORDA YAPAMIYORUM NE OLACAK BİLMEM
insallah cok guzel gitmis tebriklerBu sabah tartıldım
Önceki kilo: 62,9
Şimdiki :60,2
Fark : 2,7
Yüzdelik: 4,29
Gelsin bol eksikli kilolarben geçen pazar tartıldığımda reglin ilk günündeydim, ondan fark fazla gözüküyor.
Burayı sevdim çünkü bir birimizi tanımadan neler yememiz neler yemememiz gerektiğini bir birimize söyleyebiliyoruz, umarım istediğim 52 kiloya ulaşırım...
Bir guzel eksi daha tebriklerGünaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06
Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
İnşallah cancağızım rabbim kıolaylık versinBu aralar hayatımda bir yoğunluk var inşallah 3 hafta sonra son bulacaksen napıyosun nasılsın
Sağ ol desem:)tebrik ederim bak be güzel 62 sırasını bilmişbENDE MAŞALLAHIN VAR DESEM :)
Oo maşallah canım ne güzel gitmiş sonunda olmana rağmen, tebrik ederim canı gönüldenGünaydınnn
Geçen cuma:66,1
Bugün: 65,4
Fark :700 gram
Yüzde:1,06
Bol bol eksiler gelsin kızlar.
Bugün tüm gün dışarıda olacağım ama bi gözüm de fırsat buldukça burada olacak.
gece geç uyudu hatun, yoksa fena değil uykumuz çok şükür canımGünaydın canım. Uyutmadı mı minnak kızın seni
eee şey kem küm
Aslında kafana taktığın içinde gecikiyor hiç düşünmemeye çalış. Bence kadın hastalıklarının çoğu psikolojik, strestenMAYDONOZ DETOKSUDA YAPTIM CANIM TIK YOK DELİRCEM EE RAMAZANA AZ KALDI ONDAN SÖKTÜRÜCÜDEN VAZGEÇTİM
Haftada 3 kaşık(şişmiş) bulgur hakkımız var kısırdan 3 kaşık alırsın doymam dersen içine bol bol yeşillik doğrarsın kendi tabağınaİnşallah cancağızım rabbim kıolaylık versinBen de kızımı emziriyorum yine Öğlen okuldan iki arkadaşım gelecek, börek çörek işine girmektense kısır yapayım dedim ne dersin? Ne kadar yiyebilirim?
Sağ ol desem:)tebrik ederim bak be güzel 62 sırasını bilmişBence de dijital en mantıklısı.bu aralarmarketlere falan gelir indirimli
Oo maşallah canım ne güzel gitmiş sonunda olmana rağmen, tebrik ederim canı gönülden
gece geç uyudu hatun, yoksa fena değil uykumuz çok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?