- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Öyle olacak gibi :)Menun guzel cnm su az sadece oda aksama kadar 2.5 olur ztn :)
gozun dondugu vakit gelinligin fotolarina bak bol bol
anladim cnm bu hafta daha iyi olursun insallah
Ödem attıysa belki ben daha önce her yandan yüklenip benzer rakamlar gördüğümü bilirimKanguru_ esperenzaa fattylamb94 medgic26 kızlar yakınların paylaşım alanına bakıyordum da 4. Takımdan minibkpanda 4,5 kilo diyor, acaba izinden falan mı döndü?yüzdesi de bölünmemiş, 4,5 çok geldi.vaktim olsa takımına bakacağım Biz de yapalım aynısından
Ben baktim cnmKanguru_ esperenzaa fattylamb94 medgic26 kızlar yakınların paylaşım alanına bakıyordum da 4. Takımdan minibkpanda 4,5 kilo diyor, acaba izinden falan mı döndü?yüzdesi de bölünmemiş, 4,5 çok geldi.vaktim olsa takımına bakacağım Biz de yapalım aynısından
Geçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben baktim cnmhastaymis 2 kilosu odemdir diyo kendisi
Cidden normal değil @yolcukardelen 7.5 kilo ne demek ya. Ağır yaşamlarda bile o kadar kilo vermiyolar 2 haftadaGeçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.
İki hafta da 7,5 kilo biraz fazla değil mi?
Çok kiloluyum çok öyle böyle değil. Yarama tuz bastın şuanBenfattylamb94 kilosunu merak ettim :) Kanguru_ acaba challange gibi bir şey olabilir mi ? Yoksa ben deneme sürecinde olduğumdan beni almayacaksınız oyununuza (
Doverim o pandayi heee delirtmeyib beni oturuyorum evimde hanim hanim cizgimden cikartmasin beni hahahaha o ne beee hafta 4.5 kg su mu icmis sırf ???Kanguru_ esperenzaa fattylamb94 medgic26 kızlar yakınların paylaşım alanına bakıyordum da 4. Takımdan minibkpanda 4,5 kilo diyor, acaba izinden falan mı döndü?yüzdesi de bölünmemiş, 4,5 çok geldi.vaktim olsa takımına bakacağım Biz de yapalım aynısından
Kendine gelmelisin esrammm valla 1 hafta bunaltma programi uygularim tependen inmem haberin olsunÇok kiloluyum çok öyle böyle değil. Yarama tuz bastın şuanen son 74 kiloydum şuan ne durumdayım bi fikrim yok
Ciksss begenmedim hicEsperenzaa (66,1/65.4/0.7/%1.06)
Smygnc (95/94.8/0.2/%0.11) gecen hafta bildirinde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bolundu
medgic26 (105,9/104/1.9/%1.79)
kolera88 (53,7/53.6/0.1/%0.19) izine ayrilmak istiyor.
fitcivciv (63/62.1/0.9/%1.43)
Ballikayfe (83,6/83.5/0.1/%0.12)
gitsinkilolar01 (79,8/79.3/0.5/%0.63)
becezey (75,5/74.8/0.7/%0.93)
yolcukardelen (63/61.5/1.5/%2.38)
6. Takım ortalamasi %0.960
Kolpa mi dersin ???anlamadim bendeGeçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.
Ayyy o agir yasamlari bende izliyorum oyle çok kilo gormedim bilmiyorum huylandimm bak simdiCidden normal değil @yolcukardelen 7.5 kilo ne demek ya. Ağır yaşamlarda bile o kadar kilo vermiyolar 2 haftada
Ödem attıysa belki ben daha önce her yandan yüklenip benzer rakamlar gördüğümü bilirim
Ben baktim cnmhastaymis 2 kilosu odemdir diyo kendisi
Geçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.
Cidden normal değil @yolcukardelen 7.5 kilo ne demek ya. Ağır yaşamlarda bile o kadar kilo vermiyolar 2 haftada
@yolcukardelen 7 kg 2 haftada, liposuction mi yaptın ? Söyle yöntemini yapalım :)))
Çiğdemciiiminn hafta birinciliği nasıl olur ki diye bakarken gördüm çok geldi açıkcası ama öyle diyorsa doğrudur.gecen haftasını bilmiyorum ama öyleyse ödem 3 kilodan sonra kalır mu kiDoverim o pandayi heee delirtmeyib beni oturuyorum evimde hanim hanim cizgimden cikartmasin beni hahahaha o ne beee hafta 4.5 kg su mu icmis sırf ???
Bismillahirrahmanirrahim sakin ol bebem nasil verim 5 kilo vay anasiniÇiğdemciiiminn hafta birinciliği nasıl olur ki diye bakarken gördüm çok geldi açıkcası ama öyle diyorsa doğrudur.gecen haftasını bilmiyorum ama öyleyse ödem 3 kilodan sonra kalır mu kikafamda deli sorular çiğdemim haftaya senden 5 kilo bekliyorum ona göre bak başladım bile beklemeye
90 mış 85,5 olmuş. Onu diyorum ya sen sıfır kaçamakla veremiyorsan o nasıl verdi? Metosu çok hızlı ise bilemem tabiBismillahirrahmanirrahim sakin ol bebem nasil verim 5 kilo vay anasinikaldiki hic kacamak yapmıyorum o hatunun kilosu kacmis??oda onemli birde diyetinde 2.haftaysa olabilme olasiligi var... bulamadim bakamadim ariyorum tatiyorum suan
tarti fotosuda koymus ama bilemedimGeçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.
Anlamadim cnm neyden bahsettiginiBenfattylamb94 kilosunu merak ettim :) Kanguru_ acaba challange gibi bir şey olabilir mi ? Yoksa ben deneme sürecinde olduğumdan beni almayacaksınız oyununuza (
Doverim o pandayi heee delirtmeyib beni oturuyorum evimde hanim hanim cizgimden cikartmasin beni hahahaha o ne beee hafta 4.5 kg su mu icmis sırf ???
Bilmiyorum ki anlamadim bende kuzumm90 mış 85,5 olmuş. Onu diyorum ya sen sıfır kaçamakla veremiyorsan o nasıl verdi? Metosu çok hızlı ise bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?