Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doverim o pandayi heee delirtmeyib beni oturuyorum evimde hanim hanim cizgimden cikartmasin beni hahahaha o ne beee hafta 4.5 kg su mu icmis sırf ???

Ciksss begenmedim hic

Ödem attıysa belki ben daha önce her yandan yüklenip benzer rakamlar gördüğümü bilirim

Ben baktim cnm hastaymis 2 kilosu odemdir diyo kendisi

Geçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.
İki hafta da 7,5 kilo biraz fazla değil mi?

Cidden normal değil @yolcukardelen 7.5 kilo ne demek ya. Ağır yaşamlarda bile o kadar kilo vermiyolar 2 haftada

@yolcukardelen 7 kg 2 haftada, liposuction mi yaptın ? Söyle yöntemini yapalım :)))

Doverim o pandayi heee delirtmeyib beni oturuyorum evimde hanim hanim cizgimden cikartmasin beni hahahaha o ne beee hafta 4.5 kg su mu icmis sırf ???
Çiğdemciiiminn hafta birinciliği nasıl olur ki diye bakarken gördüm çok geldi açıkcası ama öyle diyorsa doğrudur.gecen haftasını bilmiyorum ama öyleyse ödem 3 kilodan sonra kalır mu kikafamda deli sorular çiğdemim haftaya senden 5 kilo bekliyorum ona göre bak başladım bile beklemeye

Bismillahirrahmanirrahim sakin ol bebem nasil verim 5 kilo vay anasini kaldiki hic kacamak yapmıyorum o hatunun kilosu kacmis??oda onemli birde diyetinde 2.haftaysa olabilme olasiligi var... bulamadim bakamadim ariyorum tatiyorum suan

Bismillahirrahmanirrahim sakin ol bebem nasil verim 5 kilo vay anasini kaldiki hic kacamak yapmıyorum o hatunun kilosu kacmis??oda onemli birde diyetinde 2.haftaysa olabilme olasiligi var... bulamadim bakamadim ariyorum tatiyorum suan
90 mış 85,5 olmuş. Onu diyorum ya sen sıfır kaçamakla veremiyorsan o nasıl verdi? Metosu çok hızlı ise bilemem tabi

Geçen hafta da 3 kilo vermişti birinciydi yanlış hatırlamıyorsam.
İki hafta da 7,5 kilo biraz fazla değil mi?
tarti fotosuda koymus ama bilemedim

Ben fattylamb94 kilosunu merak ettim :) Kanguru_ acaba challange gibi bir şey olabilir mi ? Yoksa ben deneme sürecinde olduğumdan beni almayacaksınız oyununuza (
Anlamadim cnm neyden bahsettigini
vermis valla kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…