Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah:
1 yumurtadan peynirli omlet,zeytin, keçiboynuzu pekmezi
Öğle: 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt
Ara leblebi badem
Akşam:topalak yemeği, salata yoğurt

Selamlar yine harika menüler var herkese afiyet olsun.

Sahur
1 haslanmis yumurta 2 dilim tam buğday ekmegi
5 zeytin 3 domates ve biraz peynir.

Aksam
Ton balikli salata ve yogurt
Avuc içi kadar pide

itiraf ediyorum kek tirtikladim. Keki yegenim yapti yani hazir kekler gibi bol sekerli ve ağır degil bakalim...

3 lt su 10.230 adim.

öNCEKİ KİLOM : 62,100
ŞİMDİKİ KİLOM: 61,00
ARADAKİ FARK : 1,771

İFTARDAN ÖNCE TARTILDIM TAM 61 ÇIKTIM PEK MUTLU OLDUM :d AMA EKSİ ÇIKMAK İÇİN HERŞEY YAPTIM NERDEYSE 2 AKŞAMDIR ÇOK AZ YİYORUM SAHUR DAHİL..

iyiki 6 cı takıma katılmışım arkadaşlar buraya bağlı kalmak beni çok motive etti eşiminde tatlıyı bıraktırması da cabası..
55 i görene burdayım inş bu motivasyonumu kaybetmem hiç, 61 bile beni mutlu etti ama 58 57 gelsem çok daha mutlu olucam inş. Korumaya geçincede buralarda olmak istiyorum çünkü verip geri almışlığım çok tabi tedavilerde tuzu biberi bu konuda her ne kadar nette aldırmaz kilo en fazla 3 deselerde ben 5 kilodan aşağıdan kurtaramadım kendimi esperenzaa medgic26 fattylamb94 @Rzgrece

Valla ben de iftardan önce tartilip yazayim çünkü arti bile gördüm bu ara kortizondan dolayı ve aleejimden dolayi zaten bir ödemim var sinirlerim bozuk. Simdi de doktor yolundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…