Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esrs bu plan suprmiş ya inş uygulamaya koyarsnız iki aile daa cok kaynsr belki böyleve hızlanır evlilik işi sizn bişe yapacagınız yok

caınımmm seninle clk muhabbet edemdik ben epydr buralrda dyzenli degilim Allah hayırlısyla hayırlı bir evlat nasp eylesin sana hedefini geecekleştirmen icin en guzrl sebep hem zayıflicaksn hem bi tombalagın olcak ohh neguzel :)
Aminn inşallah mezun olurum. Mezun olsam işi takmıyorum şuan çalıştığım yerde patronum diplomanı al gel bize diplomalı adam lazım diyo. heralde şu 2 haftada 80 kilo olurum bu gidişle
ol be boşver rshatla da biraz vericeksin inş
Günaydın kızlar.
Gününüz nasıl geçiyor?
ben sabahtan sil supur topl yaptım geceden yemek simdi cocuklarla birlikte kalüle yaıp yatıcam 15 dk 1 saat gibi gelicek ksin :)))
gecmiş olsun caım nyin var stres ypgun tempodan mı böyle oldun

Günaydın çıtır kızlarÇok uykum var sizde durumlar nasıl?
ben de dun gece yatmadım saura kadar sen calısıyormuydun canum dinlensen

Teşekkür ederim kuzum anlamadım ki ne olduğunu

goturur kiz insallah

gorusuruz canim bana wpdan yaz arada

sen benim yakinima gel arada esim sehir disina cikiyo ozmn pijama partisi yapariz gezeriz dedikodu yapariz

gecmis olsun cnm
Kız sende çok uzaksın be ben nasıl geleyim siz gelin güzel bursamıza
fattylamb94 canım benim kendin için en iyisini sen bilirsin elbet ama çabuk dön aramıza
Bayramdan sonra burda olurum inşallah. Zaten uğrarım hep dayanamam
Kızz bu çocuk askere gitmeden kaynaşsalarda bişey olmaz bu şişmanlikla nişan falanda istemem ben

Doğum iznindeyim canım bi yıl da çalışmayı düşünmüyorum sıkılmazsam ki pek sıkılmaya vaktim de olmuyo
uğra tabiki boş bırakma buraları

Gün bitmiyor yaaa.Evde olmak istiyorum
evdede gun bitmior vala cocuklarla sureli parktaım söyl ayagımı uzatıp dinleerek oruc tutmak vard eyy gidi

Kizlaaarrr nerdesiniz oruc yordu galiba
ben parktayım canım ogle bi posta ikindi bi posta cıkıyoruz yazın hergunumuz böyle valla evde kavga dövüş olacagına biz de vurypuz kendimizi sokaga

Oyy çocukların sesiyle iyice artmasın

Parka geldik canım dışardayım, sen nasılsın?
merakla bekliyorum canım
sen de parkcısın benim gibi cocklar kac yaslarında caım

Gün bitmiyor yaaa.Evde olmak istiyorum
Al benden de o kadaaarrr....

Selam güzel hatunlar bugün hiç giremedim,sabahtan bu saate dışarsaydım.istanbulu turladım resmen.
Önce Çağlayan ve Mecidiyeköyde işlerim vardı,sonra 1saatliğine Taksim’e hopp oradan Beşiktaş oradan da Kadıköy’e geçtim eve girmem şu saati buldu.
Şimdi de haldır haldır yemek yapmaya çalışıyorum.
Akşam yoğurtlu kabak yer yarın tartının bana gülmesini umut ederim
Eşim yok,oğlumu uyutup damlarım buraya.
Çok çok öpüyorum hepinizi.

Kanguru_ canım buralarda göruyorum seni, pek takip de edemedim izinde oldugumdan beri. Takima geri geldin mi?

Kaptan hanginiz bilemiyorum esperenzaa Kanguru_
Benim 1temmuza kadar hedefime ulasmam lazım yaa, iki iddiaya girdim, paçalarım tutuştu
Beni mezun edin napip edip
Disli bi rakip salın üstüme, yarisalim, kapisalim, eriyelim

Okurken ben yoruldum masallah canim :)

Bugunku menum

Kahvalti, 2 lokma ekmek peynir ve 1 salatalik

Ogle. 1 tabak bezelye yemegi, 1 kase yogurt

Ara. 1 bardak sut 1 muz 2 ceviz ici

Aksam. 1 tabak yesil mercimek salatasi 1 kase yogurt yarim kucuk kase puding

Su.3 lt
Spor 45 dk yuruyus

Evet canım yoksa uyutamıyorum erkendenOğlum 4 yaşında, Kızım iki aylık olması daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…