- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
esrs bu plan suprmiş ya inş uygulamaya koyarsnız iki aile daa cok kaynsr belki böyleve hızlanır evlilik işi sizn bişe yapacagınız yokBende seni çok seviyorum huzurum iyi varsıntatile gideriz büyük ihtimalle. Bu sefer deniz tatili değil de gezi yapmak istiyodu bizimkiler, onlara katılırım. Hatta izmirde görmediğimiz yerleri görelim diyolardı benim sevdiceğimde oraya yakın ya ailece onlarlada görüşmüş oluruz bana motivasyon olur
caınımmm seninle clk muhabbet edemdik ben epydr buralrda dyzenli degilim Allah hayırlısyla hayırlı bir evlat nasp eylesin sana hedefini geecekleştirmen icin en guzrl sebep hem zayıflicaksn hem bi tombalagın olcak ohh neguzel :)Canım psikoloji ve yemek gerçekten doğru orantılı tüp bebek negatif çıkınca yedim de yedim ben ama bir kaç arkadaşım zayıflayınca kendiliğinden hamile kaldı sanırım bana bu moral oldu ..Yani zayıflamak için amaç gerekiyor sanırım
ol be boşver rshatla da biraz vericeksin inşAminn inşallah mezun olurum. Mezun olsam işi takmıyorum şuan çalıştığım yerde patronum diplomanı al gel bize diplomalı adam lazım diyo. heralde şu 2 haftada 80 kilo olurum bu gidişle
ben sabahtan sil supur topl yaptım geceden yemek simdi cocuklarla birlikte kalüle yaıp yatıcam 15 dk 1 saat gibi gelicek ksin :)))Günaydın kızlar.
Gününüz nasıl geçiyor?
gecmiş olsun caım nyin var stres ypgun tempodan mı böyle oldunDün ki menüm
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1/2 dlm ekmek
Akşam (21.20)
1 kase mercimek çorbası
4 yk salata
Avuç içi kadar pide
1,5 lt su
Dün gece çok rahatsızlandım.Kalkamadım yataktan bugünde sersem gibiyim.
ben de dun gece yatmadım saura kadar sen calısıyormuydun canum dinlensenGünaydın çıtır kızlarÇok uykum var sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ederim kuzum anlamadım ki ne olduğunuesrs bu plan suprmiş ya inş uygulamaya koyarsnız iki aile daa cok kaynsr belki böyleve hızlanır evlilik işi sizn bişe yapacagınız yok
caınımmm seninle clk muhabbet edemdik ben epydr buralrda dyzenli degilim Allah hayırlısyla hayırlı bir evlat nasp eylesin sana hedefini geecekleştirmen icin en guzrl sebep hem zayıflicaksn hem bi tombalagın olcak ohh neguzel :)
ol be boşver rshatla da biraz vericeksin inş
ben sabahtan sil supur topl yaptım geceden yemek simdi cocuklarla birlikte kalüle yaıp yatıcam 15 dk 1 saat gibi gelicek ksin :)))
gecmiş olsun caım nyin var stres ypgun tempodan mı böyle oldun
ben de dun gece yatmadım saura kadar sen calısıyormuydun canum dinlensen
Kız sende çok uzaksın be ben nasıl geleyim siz gelin güzel bursamızagoturur kiz insallah
gorusuruz canim bana wpdan yaz arada
sen benim yakinima gelarada esim sehir disina cikiyo ozmn pijama partisi yapariz gezeriz dedikodu yapariz
gecmis olsun cnm
Bayramdan sonra burda olurum inşallah. Zaten uğrarım hep dayanamam
Kızz bu çocuk askere gitmeden kaynaşsalarda bişey olmazesrs bu plan suprmiş ya inş uygulamaya koyarsnız iki aile daa cok kaynsr belki böyleve hızlanır evlilik işi sizn bişe yapacagınız yok
caınımmm seninle clk muhabbet edemdik ben epydr buralrda dyzenli degilim Allah hayırlısyla hayırlı bir evlat nasp eylesin sana hedefini geecekleştirmen icin en guzrl sebep hem zayıflicaksn hem bi tombalagın olcak ohh neguzel :)
ben sabahtan sil supur topl yaptım geceden yemek simdi cocuklarla birlikte kalüle yaıp yatıcam 15 dk 1 saat gibi gelicek ksin :)))
cok gecmis olsun canim simdi nasilsin ilac fayda ettimi bariGunaydin bebisler :) ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim migrenim tuttu ilac aldim hala da kotuyum. Hem sahur hem kahvalti etmis oldum. Sizler nasilsiniz ?
Tesekkur ederim biraz hafifledi gibi. Sen nasilsin ?cok gecmis olsun canim simdi nasilsin ilac fayda ettimi bari
Doğum iznindeyim canım bi yıl da çalışmayı düşünmüyorum sıkılmazsam ki pek sıkılmaya vaktim de olmuyoesrs bu plan suprmiş ya inş uygulamaya koyarsnız iki aile daa cok kaynsr belki böyleve hızlanır evlilik işi sizn bişe yapacagınız yok
uğra tabiki boş bırakma buralarıKız sende çok uzaksın be ben nasıl geleyim siz gelin güzel bursamıza
Bayramdan sonra burda olurum inşallah. Zaten uğrarım hep dayanamam
Kızz bu çocuk askere gitmeden kaynaşsalarda bişey olmazbu şişmanlikla nişan falanda istemem ben
Tesekkur ederim canim uyumadim okulda full time bugün. 1 saat sonra cikicam insallah.geçmiş olsun canım, imkanın varsa uyu da çabuk geçsin inşallah
iyiyim cok sukur gec kalktim biraz ev isi bitmiyor oyle oluncaTesekkur ederim biraz hafifledi gibi. Sen nasilsin ?
Oyy çocukların sesiyle iyice artmasınTesekkur ederim canim uyumadim okulda full time bugün. 1 saat sonra cikicam insallah.
Parka geldik canım dışardayım, sen nasılsın?Kizlaaarrr nerdesiniz oruc yordu galiba
merakla bekliyorum canımBu akşam tartılıyorum hadi hayırlısı bakalım kızçeler
evdede gun bitmior vala cocuklarla sureli parktaım söyl ayagımı uzatıp dinleerek oruc tutmak vard eyy gidiGün bitmiyor yaaa.Evde olmak istiyorum
ben parktayım canım ogle bi posta ikindi bi posta cıkıyoruz yazın hergunumuz böyle valla evde kavga dövüş olacagına biz de vurypuz kendimizi sokagaKizlaaarrr nerdesiniz oruc yordu galiba
sen de parkcısın benim gibi cocklar kac yaslarında caımOyy çocukların sesiyle iyice artmasın
Parka geldik canım dışardayım, sen nasılsın?
merakla bekliyorum canım
Canım okul bitiyor,öğrencilik hayatı bitiyor ve yeni bir süreç başlıyor senin için tam anlamıyla.
şayet sosyal medyanın mutlu insanlarını,arkadaşlarını görüyorsan bunlar bile ne oldu ben neyim diye bunalım yapıyor olabilirsin.
Gelecek kaygısı,iş bulma sıkıntısı, ülkemizin hali, ekonomik durumlar da sıkıyor olabilir. Yani çook çeşitli sebepler bir araya gelip seni üzüyor olabilir.
Listeler olmasa da neyi nasıl yapacağını biliyorsun da disiplinin yok ya ondan dedim diyetisyene mi gitsen diye.
Üniversite sınavını kazanmak için dershane şart değil ama dershane disiplin sağlar ya hani onun gibi biraz.
Al benden de o kadaaarrr....Gün bitmiyor yaaa.Evde olmak istiyorum
Okurken ben yoruldum masallah canim :)Selam güzel hatunlar bugün hiç giremedim,sabahtan bu saate dışarsaydım.istanbulu turladım resmen.
Önce Çağlayan ve Mecidiyeköyde işlerim vardı,sonra 1saatliğine Taksim’e hopp oradan Beşiktaş oradan da Kadıköy’e geçtim eve girmem şu saati buldu.
Şimdi de haldır haldır yemek yapmaya çalışıyorum.
Akşam yoğurtlu kabak yer yarın tartının bana gülmesini umut ederim
Eşim yok,oğlumu uyutup damlarım buraya.
Çok çok öpüyorum hepinizi.
Evet canım yoksa uyutamıyorum erkendenevdede gun bitmior vala cocuklarla sureli parktaım söyl ayagımı uzatıp dinleerek oruc tutmak vard eyy gidi
ben parktayım canım ogle bi posta ikindi bi posta cıkıyoruz yazın hergunumuz böyle valla evde kavga dövüş olacagına biz de vurypuz kendimizi sokaga
sen de parkcısın benim gibi cocklar kac yaslarında caım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?